Любители на кучета - 147

• 22 592
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • Варна
…В самия чувал да си стои не е ли вариант? Аз така я съхранявам.
И аз, обаче на втория месец храната поизветрява, поокислява се и коргата се мръщи.

# 557
  • Бургас
Ех, Кардю. Всеки ден чакам да се появи в темата. Наистина има събития, пред които сме безсилни. Прегръдки от нас!

# 558
  • Враца
Много ми стана мъчно за Кардюшата.. Heart Heart Heart

# 559
cardhu прегръдки зв теб и за поостарелия хубавец.. Четох и в другата тема и ми стана много мъчно от предстоящото. Гушкайте си го много.

# 560
  • Варна
Милото, милото НИ старче, старейшината на "колибата" ни! Обаче, да не го оплакваме предварително - може да е нещо временно, безсилие някакво, схващане от това студено  и влажно време. Ние, които сме само виртуални приятели го обичаме толкова много, а домашните му...Ще му вдъхнем сили отдалеч, сигурна съм Hands Plus1Hands VHands Pray

# 561
…В самия чувал да си стои не е ли вариант? Аз така я съхранявам.
И аз, обаче на втория месец храната поизветрява, поокислява се и коргата се мръщи.

У нас всичките са лакомии, така че храна не отказват. Кастиел и Мег редовно си проверяват купичките един на друг да не би да има нещо останало. Може би вариант да отсипваш някакво количество в по-малка кутия и така да избягнеш всекидневно отваряне на чувала? Аз им отсипвам в по-малки кутийки и от тях тегля и сипвам на всяко хранене.

# 562
Essentials (храната) имат голяма кутия ,но си е направо като кофа. Разгледай в Тему и по сайтовете. Не знам дали трябва да е метална или пластмасова.

# 563
  • тук-там
Предишното ни куче мина през кофти криза, беше се почти предал, но се събра, пребори се и живя още 2 години. Почина на 17 години. Никога не се знае!

# 564
  • На ръба..
Изпращаме сили на Кардю и силно се надяваме да е временно неразположение.. задължително утре ни информирай как е…

А Лъки, тепърва го чакат интересни моменти и срещи, чакам с нетърпение следващи истории..

# 565
  • София
Милото кученце. Много се надявам да не се мъчи.

# 566
Didi168 аз съм взимала два контейнера за гранули от местни зоомагазини, като и двата побират чувал 15 кг гранула и се затварят плътно и не изветрява гранулата. Но пък при мен чувал отива за месец време според това дали и двамата са тук или само единия. Но провери по зоомагазини, има в различни размери, моите и двата са различни, като единия е по тесен и идея по висок от другия.

# 567
Кардю с теб сме. Дръж се момче.
Прекрасен бял снежко. Пращаме ти малко от нашите сили.

# 568
И ние пращаме сили на Кардю. 🐾
Имаме в квартала един Бък на 16 години. Много прилича на Кардю, но е в жълто. Не чува, но обонянието му работи на 6. Редовно му даваме лакомство на прибиране от училище.

Ето Лъки от тази сутрин

# 569
Кардюша, старо момче, кой знае колко си уморен вече. Каквото и да се случи, поживял си добре. Не всички имат твоя късмет. Но такъв е животът, всичко си има край!

Общи условия

Активация на акаунт