Любители на кучета - 147

• 22 046
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofiа
Привет,
Я да се цопна и аз във Вашата тема.
От скоро сме собственици на две бебета кане корсо. Виждам, данък плащате, та ще платя и аз:blush:
Ето ги сладурите Шеви и Сиера

След като преди 2 месеца ни почина дядото, пак Кане корсо, се сдобихме с 2.
Лелеее, голяма забава е с две бебета, терминатори Stuck Out Tongue Winking Eye

# 91
  • sf
Добре дошли! Много са готини!

# 92
  • Бургас
Много страшни тези бебета, бре, какво ли ще стане, когато пораснат?

# 93
Привет,
Я да се цопна и аз във Вашата тема.
От скоро сме собственици на две бебета кане корсо. Виждам, данък плащате, та ще платя и аз:blush:

След като преди 2 месеца ни почина дядото, пак Кане корсо, се сдобихме с 2.
Лелеее, голяма забава е с две бебета, терминатори Stuck Out Tongue Winking Eye
,

Прекрасни, прекрасни, не мога да отделя поглед от тази красота! Heart EyesHeart

# 94
Макс на Коледен базар в Букурещ, всички му се радват. Той на милувки винаги готов 😂😂

# 95
  • Sofiа

Прекрасни, прекрасни, не мога да отделя поглед от тази красота! Heart EyesHeart
Благодаря Blush
Сладури са, така е:joy:
Добре, че са толкова сладки, та ми е малко по-леко да понеса всички поражения, които ми нанасят на двора и растенията.
Е, няма да си крива душата, трудно ми е да преглътна терминаторски нрав, но това е защото сме свикнали с идеално възпитания и любезен старец, който до скоро обитаваше пространството и никога, никакви поражения не ми е нанесъл.
Трудно ми е да се справям и с възпитанието и обучението на двама едновременно, на пък е толкова забавно Grinning
Tintina, как страшни, те са нелепи бебета на 3 месеца. А като порастнат, ще станат 50/60 килограма сладост. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 22:59 от Valery

# 96
Леле колко са лъскави Heart Eyes добре да са дошли сладурите.

# 97
  • София
Добре дошли! Страхотни са! Heart Eyes

# 98

Добре дошли 🤗 Ама много, много са сладки 😍

# 99
  • Варна
Божеееееееее, направо оправихте деня ми с тия две "бебета" Satisfied Както и спасихте мъжа ми - какво му чуха ушите като намери нашите две маймуни, пък си представям АКО беше намерил две такива "бебета"... Повечето знаете патологичния ми страх от кучета, но все пак свикнах с габаритите на нашите. Обаче с тия размери...не, не мога. Но са страхотни, красиви, лъскави, фотогенични, респектиращи, искам да ги гледам така - на екран Smirk Добре дошли на Шеви и Сиера!!!!

Тази сутрин имахме презоградна "среща" точно с такъв екземпляр. Внукът на съседката ни по ограда има такова голямо куче и явно снощи е дошъл при нея на гости. Сутринта нашите две "вдигнаха махалата на главата си" - лай, скачане, голяма врява. Погледнах и видях една голяма глава, голямо черно тяло и опашка, да стои на ъгъла между двата парцела. През мрежата видях, че толкова безизразно ги наблюдава, с пренебрежение, невъзмутимо - "Лайте си и двете, не ми пречите..." А те се напъват, тичат, изправят се, ръмжат, аха-аха ще прескочат мрежата и ще го "разфасоват" Stuck Out Tongue Такъв страх събрах за разсъмване, че още ми държи влага. Ейййййййй, не си научиха възможностите бе, като шофьор на Аспарухов мост - скачат на педала, а другите да ги пазят....

Ето ги вече след като му "разказаха играта", а аз ги овиках едно хубаво преди да тръгна на работа:

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:18 от galenaa

# 100
  • Бургас
Valery, поправям се - респектиращи Simple Smile

# 101
  • София
Изпуснала съм новата тема.
Супер са сладки канетата.
Пилата пристигна и съм доволна. Изпилих 4 от 20 нокътя за 10 минути. Бебето я приема, но на час по малко.

# 102
Всеки ден Бергичка я каня на гости вътре. Винаги иска, но за една дрямка и айде пак на вън да тича. Сега по нашата улица правят канализация и за нея е супер интересно. Вървят хора, машини всякакви, оголиха се места които бяха буренясали и сега котките може освен да ги надушва и да ги вижда, от далеч. Та, голяма забава е на вън.
Легнала е върху мен и се приготвя да задреме за 5-10 мин.

# 103
Обожавам го тоя задрямал премрежен поглед! Heart Eyes

# 104
Всеки ден Бергичка я каня на гости вътре. Винаги иска, но за една дрямка и айде пак на вън да тича. Сега по нашата улица правят канализация и за нея е супер интересно. Вървят хора, машини всякакви, оголиха се места които бяха буренясали и сега котките може освен да ги надушва и да ги вижда, от далеч. Та, голяма забава е на вън.
Легнала е върху мен и се приготвя да задреме за 5-10 мин.

А през нощта не я ли прибирате да спи вътре?

Общи условия

Активация на акаунт