Любители на кучета - 147

• 22 578
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
При нас салфетките са най на почит. Като се сетя какво може да има по тях…🤮

Отиваме към парка за разходка, че отдавна не е тичала свободна. Все ежедневните разходки на повод и искам да я пусна малко да потича.

# 136
  • Бургас
И ще ме извинявате, ама по лайноядство срещу Зара да тичате, не можте я стигна. Joy

Може, може.
И се въргаля в това, което не може да изяде.
Уж вече е студено, но хората не спират да ползват Морската за тоалетна.
Пусна ли я от каишката - винаги има попадения.

# 137
Ама разбира се! Всичко, по което може да е останала дори една наночастица храна, трябва да бъде проверено и облизано! Grinning

И ще ме извинявате, ама по лайноядство срещу Зара да тичате, не можте я стигна. Joy

Ааа и ние се нареждаме в конкурса по лайноядство. Стига да не е кучешко, ама човешко или котешко, винаги уважава. Confounded

# 138
Много е сладък! Heart Дано бързо му намерите дом! Ако Арчи се спогаждаше с други животни бих го взела без колебание. Иска ми се още едно куче...
Ох, прекрасен е!
Дадохме го в приемно семейство, дано си го оставят.
Днес го водихме на ветеринар- кръстоска с питбул, личеше му, че е породисто.Много силен е, неуморим, постоянно искаше да ни хапе в игра, няма спирка.
Ваксинирахме го, обезпаразитен, дадоха и струкции за отглеждане и го закарахме при новите стопани.За 3м. е, според лекаря р изхвърлено, не е улично.
Каза, че ако го оставим, котката ми ще намрази къщата( той се грижи за нея също).Котката ми е по-скъпа, но си поплаках за кучо.🥲

# 139
А как пърдим после като сме се черпили.... зловещо Joy
Зарка има голям напредък. Не знам дали защото наближава 3 години, но яденето на боклуци й остана единствения порок. Дори вече не дърпа толкова, стои като й кажа, идва. Абе виждам разум някакъв да се промъква в черните очи. Grinning
От снощи, прясно изкъпана..

# 140

Аааа ша извиняваш! Кира знае къде е “тоалетната” на таксиджиите в гората на Борисовата и няма сила, която да я спре да мине оттам да се почерпи Weary
Въргалянето в по-редичките го владее от 3 месечна…

# 141
  • Бургас
Боже, колко ми е познато! Joy

# 142
Иначе днес специално до италианска сладкарничка за кучешки сладолед..., прехласват се да обясняват колко здравословен-без захар,мазнини и т.н...   
Не подозират принцеса Лори какви си ги хапва щом може...

/ за протокола,бягала е омазана в л...на,между булката и гости ,на сватба...Ресторант с външна градина.Ние бодро ухаем покрай оградата му,намери пролука и влезе.Такъв срам беше.От скоро заедно,не свикнала още истински с мен,команди -няма такова нещо...

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 16:15 от Roo Roo

# 143
  • София
Благодаря, Ру. Хванах му цаката, прояде гранулите.

# 144
Опааа, здравейте!
Не съм забелязала Берга да прави баш такива чудеса. Веднъж само в една мърша легна и се търкаля върху нея и май на таралежа и котките обича акото, но не съм на 100%, щото докато ида до нея и няма нищо, а не искам да я душа по моцуната. Grinning
Да я похваля пак, днес бяхме на плажа, дълга и продължителна разходка в галоп. Изчакваше ни и все се оглеждаше за нас. Всеки път като идем там и се подрисква от вълнение. Явно й идва голямо вълнението  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 145
  • под тепетата
Или от морската вода, ако си пийва. Heart

# 146
  • Бургас
Няма нужда да душа муцуна.
Всички в радиус 10 метра бягат от нас Simple Smile

# 147
Или от морската вода, ако си пийва. Heart
Не пийва, даже не я доближава. Обаче много ми се иска на пролет да я заведа да плува в морето. Дано да й хареса и да иска.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 11:52 от Реа

# 148
  • под тепетата
Надявам се по Великден да съм морска. Идвайте с Бергичка и ще прави компания във водата на Ози!

# 149
Пътуването и от нас до моето (1,5 км.) вече не й се отразява като преди. Пътува си спокойно, тъй ,че приемам поканата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт