Любители на кучета - 147

• 22 612
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Ами така ще е, ще попишква и поаква още някой и друг месец, особено ако предините собственици не са било особено активни с обучениетоза това. Но щом идва да се гушка, значи й харесва в новият й дом.

# 346
Трябва малко търпение. Според мен двойният повод не е опция все още. Нека всеки се осъзнае първо какво се е случило и да има личното си пространство. Разбирам, че трябва менажиране на времето за разходки на две кучета поотделно, но помислете.

# 347
Добре дошла, Миа!
Нека дните ви минават в спокойствие, гушкане и много разходки!

# 348
Леле по снимка не мога да ги различа хъхъхъ. Те едни и същи! Ма, мацката много важна и как любовно те гледа Simple Smile.

# 349
  • sf
Сега вечерта поотделно ги извеждах, за мен не е проблем, тъкмо ще се движа двойно. 😆
Не се спира тва дребното, като пружинка е. 😆

# 350
  • Враца
Имам рожден ден и ставам на 2 годинки!

Тортата: Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Зара е лъскава, като сатен! Heart

Миа е много сладка! Simple Smile

# 351
Честит да си, Вачи! Жив, здрав и все така обичан и обгрижван!
И на Нейчо сестричката- да е все така щастлива в новия си дом!

# 352
  • sf
Вачииии, честит рожден ден! Да си жив и здрав!
Голяма лудница е у нас, тия лаят, скачат, синът ми мрънка, че са шумни, така ли щяло да е цял живот?! 🤣😆

# 353
ЧРД на Иванчо! Жив и здрав да е 🎂😍

# 354
Честит да е сладурче Вачи! Да е здрав, игрив, неговите хора да го водят все така по банкети и да получава много вкусни торти и лакосмтва!

Добре дошла Миа! Сладурче е, дано бързо свикнат двамата.

# 355
  • Варна
Вачииии, честит рожден ден! Да си жив и здрав!
Голяма лудница е у нас, тия лаят, скачат, синът ми мрънка, че са шумни, така ли щяло да е цял живот?! 🤣😆

Няма спокойствие, Донси, това е положението 😃
Добре дошла,сладка Миа ❤️

Когато загубиш приятелче времето лекува, но спомена остава завинаги в сърцето 🖤

Когато осиновихме Каду питах вет, нея или и двамата . Той каза, че за Бизу е късно, само Каду. Това беше преди пет години. Здрава е, дай Боже така още дълги години.

# 356
  • София
Честит рожден ден на Вачи! Голям образ е!

Донсита, честито ново попълнение в семейството. Много е интересно да четем за взаимоотношенията им. Но определено ще ви е зор докато улегнат нещата.

# 357
  • София
Вачи, малко сладурче, да си жив и здрав! Още, я да видим, 10 пъти по толкова поне! Много наградки, прегръдки, гушкане и любов да получаваш! ❤❤❤❤
Донси, много са готини Мая и Нейо заедно - пожелаваме ти бързо спогаждане повежду им!
И евала за решението ти! ❤
Карате ме, да се замисля за още един пух у дома, та на мързеливеца Чарли да му стане забавно, ама май ще е по-натам, когато пораснат децата. (Няма да издържа две лаещи кучета, когато малкото човешко диваненце не слуша и прави каквото си иска 😡)

# 358
  • под тепетата
Вачи, честит втори рожден ден на патерица! Нека всеки ден да ти е като рожден - почерпка да има, любов взаимна да цари  и да ни радваш с тези хубави очи!

# 359
  • София
Честит рожден ден на Вачи! Да е здрав, все така чаровен и добричък! Heart

Общи условия

Активация на акаунт