Любители на кучета - 147

• 22 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Вачи, честит рожден ден! Жив и здрав, много игрив.
Добре дошла малка Миа.
Ние у дома се бъзикаме, че ще вземем на Макс малък Мориц 😂😂 Да си играят.

# 361
  • sf
Кошмарна нощ беше. Тва не се спира, Нейо е сърдит. Ако я затворя в хола, почва да лае. Синът ми вече мрънка, че не може да спи. Луд-ни-ца!

# 362
Тя на каква възраст е ?

# 363
  • София
Да е жив и здрав Иванчо.
Донси, много е сладка, а ти си герой  с два Джака. Тези са луди по цялата глава.

# 364
  • sf
Тя на каква възраст е ?
6 месеца. А Нейо е на 7г, вече го мързи да гледа. 😆 Дано свикнем бързо всички, че не ми се мисли. Сутринта се проклинах за решението си.

# 365
  • Бургас
Днес в коледния календар на детето се падна задача да направи фотосесия на любимеца. Моля да не ме издавате на норвежките социални Joy

# 366
Малее, Елза, защо позволяваш така да се забавляват на твой гръб Grinning

Добре дошла на малката Миа и дупе да им е яко на Нейо и donsita! Hug

Вачи, душа, ама тя тортата по-голяма от теб! Излапа ли я, ти, малък чревоугоднико? Да си жив и здрав още двайсет торти за РД да изядеш! Heart

# 367
ЧРД на Вачи! Изглежда като плюшена играчка - миловиден и усмихнат! ❤️

Добре дошла на Миа! Много е хубаво, че ще бъде гледана с желание занапред. 🐾
Нашият Лъки нямаше никакви хигиенни навици. Не е ясно къде и как беше гледан и честно казано не знам кое е по-сложно - с бебе куче или с гледано вече от някого. И преди сме имали взето куче на 2-3 годишна възраст. Отне му време, за да свикне с новите порядки, но определено получи много любов.

Много харесвам лабчовци!

Една усмихната физиономия от нас.

# 368
  • Варна
ЧРД на Вачи! Все така да му устройват "банкети" и все с големи торти, но да сложат и прибори на масата - момчето си е форумец с богата банкетна култура! Gift Heart

Елза досущ наш'те два коледни "тюлена" от предните страници - "и това ще мине, само приключвайте по-бързо" SmileySweat Smile

ПП Открийте разликите:

# 369
  • Бургас
Хаха, тюлени Simple Smile
Пропуснах ВачиТУ да уважа, да е жив и здрав, щастлив и игрив!

# 370
  • На ръба..
Вачи, сладурче малко бъди честит, щастлив и много игрив! И пу пу пу апетита ти все така да е и любимата ти сьоНга никога не спира Laughing

Миа колко е сладичка, добре дошла е, ще й трябва да свикне, че и на не стреса и е много голям. Но браво за постъпката donsita, ще мина малко време и всички ще се напаснете.

Минала седмица си играх с едно бебе, бях забарвила вече бебешките мурафети на кучетата.

Елза, милаата как гледа Laughing

Двата тюлена ги гледам и не мога да повярвам, че са шашави.. ама как седят с нея неща на главите, Бари веднага маха и унощожава всичко, което се опитам да му сложа/закача.

# 371
Да е жив и здрав Ваченцето! Цунки от Бергичка!
Предишното ми куче, нали беше Норчето:

Любима моя Нора! Heart Когато тя почина исках да си взема пудел и заради безумните цени се отказах и осинових Бергичка. Та с всеки изминал ден се, чудя дали да не си взема чихи....искам вътре да имам бау-бау Heart Eyes
Вие Вачи от къде го взехте?

# 372
Честит да е Вачито ♥️ Много здрав,щастлив и все по-глезен да бъде ♥️ Добре дошла,Миа!

# 373
  • Пловдив
Честит да е Иванчо! Дълги години да краси и озвучава къщата!
Честито ново бебе на Донсита и на Нейо! Трудно ще е малко в началото, ама после ще са страшна комбина!
Дон Томазо и Саско заминаха вече при дядо и баба!

# 374
С гръм и трясък-пристигнахме!Взех Лори от каргото, със спукан таван на транспортната клетка...Как ли са го подмятали кученцето,не ми се мисли.../А клетката е със сертификат на IATA за здравина/ Подадох жалба...В купичката и за храна-пуснати фъстъци...Без думи!/ Но,вече сме вкъщи.  Украсяваме и броим дните да се съберем с близките за празничните дни!   Донси,стискам палци  сладуранката ,да свикне бързо , да се успокои и  кротне...Малкият -голям вече Вачи ,да е жив и здрав! Пак много хубави снимки,нарадвах им се,поплаках и за загубите ви...Поздрави от нас с Лори и обич!

Общи условия

Активация на акаунт