Любители на кучета - 147

• 22 602
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Ааа, и при нас вятъра не е заподценяване. Кастиел отказва да ака като му разрошва така дупето. Накрая все пак склони, но в двора на една кооперация, та се наложи да се навирам под една бариера, че да почистя.

# 526
  • София
Той е с огромните 3,200 кг и тук ако духа не може да ходи. Само седи в чантата ми. Излезе колкото да отиде до тоалетна в градината и се върна много бързо. А толкова да обожава да тича по пясъка. Чак ми е жал за него Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 00:06 от Milena_318

# 527
  • тук-там
Весела Коледа на всички - двуноги и четириноги:

# 528
  • под тепетата

# 529
# 530
  • На ръба..
Весела Коледа!

Откак захладня, въобще не му се излиза. А като излезе, не му се прибира 😁
Ей така гледа като му кажа айде разходка

# 531
  • под тепетата
Лео си е постоянен член на нашето семейство, но като полухъски навън му харесва повече. Заради силните ветрове го вкарахме вътре. Ядосвам се, че духа, вали, а той все стърчи извън къщичката си. С това дебело кожухче явно не му е студено. Но и предишното ни куче хъски не отразяваше температури до - 20. Събуждали сме се треперейки, че на него му е топло. Ставал да пие вода, отваряше си вратата на спалнята, но не го бяхме научили да си я затваря Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 532
При нас е същата работа с вратата само , че с домашната котка . Отваря си я , но не си я затваря .
Аз имам хъски . Онзи ден незнайно как се е измъкнал от каишката ( понякога я прави тая работа ) . Цял ден ни вест , ни кост . 5 часа го търсих в тоя студ и дъжд . Не го видях и премръзнала вече се прибрах . И преди я бягал , но си идва да пие вода или се навърта около къщата. Вечерта го сънувах . Бях много притеснена , но като станах домашните казаха, че се е прибрал мокър вир вода . Легнал да спи в шапрона (едно времешна къща за животни ) . Успокоих се бързам да се обличам да ида да го видя. Ако не се беше прибрал щях да излизам пак да го търся , а през целия ден валеше и беше адски студено . На 30 срещу 31 има рожден ден , ще става на 8 години . Та така ... малкия с раната е добре , излиза с мен да го търсим . Обаче си свикна вкъщи до печката и снощи пак влезе . Големи скици са .

# 533
Ужасявам се при мисълта за избягало куче, което се скита по улицте. Толкова много опасности има, белята става за секунди.

# 534
Да, това ми е кошмара!
Като стана дума за кожусите им, преди няколко дни ми излезе пост за хъски снимано с термо камера.
Я, гледайте каква изолация

# 535
Той си познава района не е за първи път , как да му обясня . Да не се мисли , че на мен ми е много готино да скитам в дъжд , студ и сняг .

# 536
  • под тепетата
Макс веднъж се е губил тук, цяла нощ го търсихме. Сутринта се завърна сам, но повече не го допуснах! Толкова рев изревах, почти толкова, колкото когато почина. Тая хаймана Лео, след обиколка на съседното село , повече не му се отвори парашута. Хъскито,макар и половина , здраво се обажда в него.

# 537
3 дни бяхме без ток,в селцето ни в Рила планина...Една ледена,тъмна Коледа...Днес mtz и прекрасните Мокка и Нъки ни стоплиха с гостоприемство -вкусна супа ,чай,кафе.....Нямам думи да благодаря за приятелския,мил жест в такъв момент!А ето и снимка от разходката ни,при нас много сняг!
 снимката е на mtz

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 22:46 от Roo Roo

# 538
  • под тепетата
От кучешката тема съм получавала много помощ и разбиране! За това казвам, че кучетата променят живота ни към добро!

# 539
3 дни бяхме без ток,в селцето ни в Рила планина...Една ледена,тъмна Коледа...Днес mtz и прекрасните Мокка и Нъки ни стоплиха с гостоприемство -вкусна супа ,чай,кафе.....Нямам думи да благодаря за приятелския,мил жест в такъв момент!А ето и снимка от разходката ни,около нас е снежна приказка!
 снимката е на mtz
Ох, че хубаво!Кучетата радваха ли се на снега?

Общи условия

Активация на акаунт