💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 42/

• 40 893
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Flowers HerbДобра вечер!
Още и от мен...

В очакване ...Flowers Herb

# 181
Инфо:
Адба обяви са най-популярните мъжки актьори на екрана! (4-10 декември). Керем тази седмица е на 5-то място Simple Smile

Sparkling Heart

Gift Heart

# 182
# 183
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 184
Здравейте, 🌞
Да ви е попадало с превод интервюто на Керем от снощи.
Коментарите из Туитър са, че Мелиса Сабънджъ му се отразява много добре. Имало огромна разлика от интервютата за Пещерата и тези сега.

# 185
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес е денят за 22 епизод Sen Çal Kapımı Почукай На Вратата Ми Излъчен на 12.12.2020

Кратко съдържание:
Романтичната разходка на Еда и Серкан завършва със спешно обаждане. Разкриват се стари тайни, Селин напуска фирмата, Еда е принудена да приеме условията на Серкан.
Алптекин се оттегля, една епоха свършва. Напускането на Селин освобождава PR позиция, нов човек влиза във фирмата и в живота им. Повдигат се въпроси, които карат някои да са объркани и да се съмняват в това, което вярват. Трябва ли да промените човека, когото обичате? Ако обичате, правилно ли е да принудите другия човек да се промени?
В живота на Айдан също настъпват промени, има подкрепата на Еда и Серкан. Дори и без да го е искала, Айфер също е с Айдан по този път. Тържеството след победата завършва с изненадващо романтично предложение за брак.
Еда започва да се съмнява, че е несправедлива към Серкан, мисли, че вече е нейният ред да направи крачка. Решението на Еда една вечер да почука на вратата на Серкан води до резултат, който не е очаквала.

Хаштаг на епизода #Nazlısevgili - Глезена/Капризна любима.

Sen Çal Kapımı 22. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 22. Bölüm 2. Fragmanı

След целувката Еда удря плесница на Серкан.

Серкан: Спокойно, спокойно.  
Еда: Наясно ли си какво правиш? Сигурно си забравил договора.
Серкан: Исках поне за миг да забравиш, че сме в асансьора. За да се избавиш от страха.
Еда: За да се избавя от страха? Тоест, няма друга причина? Никога няма да забравя, какво направи Серкан Болат?
Серкан: И аз няма да забравя, Еда Йълдъз.

Еда: Моля те, промени изражението на лицето си.
Серкан: Кое изражение?
Еда: Говоря за хитрата ти усмивка. Махни я, моля те.
Серкан: Не мога да се преборя със себе си.
Еда: Да, в това ти е проблемът. Не можеш да пребориш себе си, а аз наивно се надявам, че ще се промениш. Дори обикновен договор не спазваш.
Серкан: Обикновен договор ли? Нали знаеш колко точки има този договор?
Еда: Добре, а ти разбираш ли, че си нарушил най-важната клауза от този прост договор? Каква е тази самоувереност?

Серкан: Еда. Да ти разкажа ли за неписания договор между мъжа и жената?
Еда: И какво по-точно?
Серкан: Любовта се уморява от прекалено много капризи.

Серкан: За какво мислиш?
Еда: За картофи. Как може такъв студен, жилав, безвкусен зеленчук да се превърне в такава вкусотия-
Серкан: Това е талантът на шеф готвач Александър.
Еда: Не говоря за това. Дори картофът може да се промени.
Серкан: Сравняваш ме с един картоф ли? Струва ми се, че може да се измисли нещо по-добро. Например за нас, или за нашите отношения.

Еда: Ние нямаме никакви отношения. Има я твоята наглост.
Серкан: Аха! Моята?
Еда: Яж си храната.
Серкан: Ям я. В такъв случай, засега нямаме отношения.
Еда: Виждам, че си много уверен.
Серкан: Да, ако става въпрос за теб, съм сигурен в себе си. Да. Както и да е. Картофите ще изстинат. Иначе отново ще се превърнат в безвкусни.
Еда: Свикнала съм да ги ям и студени.

В офиса. Селин отива в кабинета на Серкан , взема плика, обажда му се, но той пак не отговаря, на вратата на салона се разминават с Джерен.
Скрит текст:
Джерен:  Мело, видя ли, къде е Еда?
Мело: Не знам. Щеше да ходи в „Голф резорт“. Какво е станало?
Джерен: Обстановката ще се обърка много лошо.
Мело: Защо?

Идва забързан Ферит, иска Джерен да му отдели няколко минути, пита я дали има новини от Серкан.
Тц. Написала е съобщение, но не отговори.

Ферит: Интересно какво прави. Дали да не се обадя на Еда?
Джерен:  А като се обадим, какво ще кажем? Да не я притесняваме сега.
Ферит:  А Селин къде е? Селин беше тук, къде отиде?
Джерен:  Къде е Селин?! Откъде да знам, Ферит? И аз не знам нищо, и ти го знаеш. Стига толкова. Нека Серкан да дойде и да научи всичко.

Гледайки разпалено разговарящите Джерен и Ферит Мело, Ердем и Лейля умуват какво се случва – има или няма нещо.

Еда: Да видим какво ще помисли шеф Александър, когато хапне патладжаните.
Серкан: Все още не мога да повярвам, изпратихме на световноизвестен готвач да пробва патладжани. Това е една от най-лудите постъпки, които с теб сме правили до ден днешен. Влиза в първата десятка.
Еда: Значи се съгласяваш, че съм внесла цвят в скучния ти живот?
Серкан: Цвят ли? Струва ми се, че повече прилича на дъга. Харесва ли ти?
Еда: Да.

Еда: Лейля звъни. Или ти пак...
Серкан: Както и преди, не исках никой да ме безпокои, когато съм с теб.
Еда: Но аз ще отговоря. Слушам, Лейля. Да, до мен е. Добре, разбрах. Сега ще предам. Селин пита за теб, във фирмата отново е станало нещо.

Странно, писали са му и Джерен, и Ферит, искат да говорят с него.
Какво може да е станало? Както винаги фирмена криза, нека да отидат и да видят.

Сейфи съобщава на Айдан, г-н Алптекин идва, тя е сигурна, идва да моли за прошка.

Алптекин: Здравейте.
Айдан: Сейфи, ти също ли чу някакав глас от миналото?
Алптекин: Айдан, достатъчно се обидихме един друг. Не си струва повече. Взех решение, и искам да го споделя с теб.
Айдан: Аз искам да се разведем.
Алптекин: Прекрасно. И аз това щях да кажа.

Айдан: Нищо не можеш да ми кажеш, Алптекин. За мен вече те няма.
Алптекин: Всичко ще остане за вас, освен личното ми имущество. На теб и на Серкан.
Айдан: Добре ще е .
Алптекин: Да, така за всички ще е най-добре.
Айдан: Какво имаш пред вид „за всички“? Ти и жената от хотела ли?
Алптекин: Нямам какво повече да кажа.

Айдан: Тридесет-годишен брак. Завърши за 30 секунди ли, Алптекин?
Алптекин: Последните 10 години само за раздяла  сме говорили, Айдан. Едва сега го забелязвам. Адвокатът ми ще се свърже с теб.
Сейфи: Г-жо Айдан. Добре ли сте?
Айдан: Всичко свърши. Свърши за 30 секунди.

Селин говори с журналистката Фатма, тя се оправдава, не е могла да направи нищо, Ефе я е заплашиил с уволнение, надява се, че не я е поставнила в затруднено положение. Така се е получило, но Селин знае какво трябва да направи. Вижда, че Еда и Серкан влизат в залата, прекъсва разговора. Никой не може да се държи така, все едно нищо не се е случило!

В залата влизат Джерен и Ферит, бързо се отправят към кабинета на Серкан, Ферит веднага казва, че иска да говори за нещо със Серкан. Влиза и Селин, от сутринта се опитва да се свърже с него, може ли да поговорят.
Всички искат да говорят, тогава дайте да поговорим.
Селин изпреварва всички, това, което ще каже, засяга всички.  И разказва историята, но омаловажавайки своето участие и поделяйки вината и отговорността еднакво между всички.

Скрит текст:

Серкан: Добре, има ли нещо друго? Тайни, шантаж или знам ли, каквото и да е, което ти хрумне?
Дежерен: Според мен няма, Селин. Нали?
Селин: Всъщност има. Искам да напусна фирмата като PR менажер. И в същото време да ти продам своите 5% акции.
Серкан: Добре, ако така искаш, тогава така да бъде.

Серкан: И така. Партньорът ми и тази жена...Двама души, на които трябва да се доверявам. Ако не мога да им се доверя, значи на никого в тази фирма не мога да се доверя. Не е ли така?
Ферит: Да, беше много голяма и глупава грешка, но сега нямам какво друго да кажа. Съжалявам.
Джерен: Когато веднъж скриеш нещо, всичко останало става като лавина и те помита. Никак не можеш да го поправиш.
Ферит: Много исках да кажа. Но когато и да се опитвах, ставаше нещо друго. Направо ти казвам, изплаших се, Серкан. Изплаших се да не загубя доверието ти, да те огорча.
Серкан: Прав си, Ферит. Затова ти се е сторило по-правилно да излъжеш, за да спечелиш довирието ми ли?
Ферит: Прав си. Но понякога се случва така. Знаеш. Лъжеш веднъж. После не можеш да се измъкнеш, налага се да продължиш.

Серкан: Вярно, разбирам. Понякога става така. И затова ще забравим всичко това. Става ли? Повече няма да се повтори.
Джерен: Повече никога няма да се повтори такова нещо.
Серкан: Прекрасно. Никакви тайни, шантажи и подобни не искам да виждам в тази фирма.

Серкан говори насаме с Еда.
Скрит текст:
Серкан: Еда. С теб ще поговорим насаме. И така. Излъга ме.
Еда: Нямам вина, нали си наясно?
Серкан: Но все пак скри нещо от мен.
Еда: Да, но...
Серкан: Но какво? Какво? Можеше да ми кажеш, нали така?
Еда: Какво искаш? Да ти се извинявам ли?
Серкан: Според мен за нещо подобно едно извинение няма да е достатъчно.

Еда: Ааа. Опитваш се да използваш това положение в своя полза? Или така ми се струва?
Серкан: Мисля, че трябва да отговораш за грешките си. Трябва малко за помисля за това, но...Може да е жестоко наказание.
Еда: Наказание?
Серкан: Да
Еда: Какво да направя? Да стоя тук на един крак ли?
Серкан: Не, не е така просто.

Серкан: Слушам, Сейфи. Сега ли? Какво? Добре, разбрах. Идвам, добре.
Еда: Какво каза г-н Сейфи? Нещо лошо ли е?
Серкан: Във връзка с мама. Нищо, трябва да се прибера в къщи. Станало й лошо. Искаш ли да дойдеш?
Еда: Разбира се, да вървим.
Серкан възлага на Енгин да разбере къде е Ефе. Мислят, че е в Италия, но очевидно се опитва да се добере до нещо, иначе не би шантажирал Селин. И още. Трябва да намерят нов нов PR менажер, да погледне списъците, които е съставила Лейля. Събеседването ще го проведе Серкан, Енгин ще бъде на строежа.

В чифлика, Айдан танцува, сама.

Айдан: А! Серкан, Еда! Откъде се взехте?
Серкан: Мамо? Притеснявахме се за теб, решихме да те видим.
Айдан: Няма нищо за притеснение. Танцувам валс. Скъпа Еда, как си?
Еда: Добре дъм. А вие добре ли сте?

Айдан: Много съм добре. Танцувам валс. Преди тридесет години бяхме в клуб, пак така танцувахме валс. Дойде симпатичен мъж, харизматичен, синеок...Алптекин. Реши да ме покани на танц, хвана ме за ръка.  Ето така ме завъртя, после ме притегли към себе си...Серкан, много ми е зле.

Серкан: Мамо, дай да направим почивка. Да пием чай или нещо.
Айдан: Еда, ела и ти. Сейфи, не идвай ти, иди да сипеш чай.
Еда: Г-жо Айдан, стига ли?
Айдан: Не.

Айдан: Когато свършва една връзка, човек започва да си спомня как е започнала. И аз се отправих 30 години назад.  Тогава той ми завъртя главата. А сега ме приземи.
Серкан: Мамо, може ли да се замислим за бъдещето, вместо за миналото? Може така да се справим.

Скрит текст:
Айдан: Изглежда, че изпадам в депресия. Нищо не искам да правя. Преживявам. Какво да направя? Да си взема ли котки в къщи?
Сейфи: Какви котки, г-жо Айдан. Не ми създавайте работа. В къщи има коне, заемете се с тях.
Айдан: Котки и коне едно и също ли са? Пред хората ли да гушкам конете?

Еда: Мисля, че не трябва да се предавате. Сигурна съм, че можете да си намерите занимание, за да се развличате.
Сейфи: Да, например танци. Танго, чача, валс.
Айдан: Не ми говори за валс.
Еда: Нали искахте да ставате председател на фондацията. Какво стана с това?
Айдан: Не, сега нищо не ми се иска.
Серкан: Мамо, помисли над това. Много си успешна в такива  работи.
Айдан: Така ли?

Еда: Така е, разбира се. Спомнете си последното дефиле, беше незабравимо. При това ще помогнете на нуждаещите се. Ще ви се отрази добре да помогнето на други.
Айдан: Възможно е.
Айдан: Хм. Може и ти да бъдеш до мен.
Еда: Ако синът ви няма да е там, ще бъда.
Айдан: Както и да е. Това ще видим как ще стане. Добре, реших. Ще се възродя от пепелта. Ще стана председател. Благодаря ви. Хайде, вършете си работите. Сейфи, да направим круиз по телефона. Вие се наслаждавайте.

Айфер споделя с Фифи, изпратила е на шеф Александър ястие по нейна рецепта. Според г-жа Айдан не трябвало просто така да се изпраща храна, излагало сина й, но според нея този човек ще работи него, това е жест на вежливост, доброжелателност. Обсъждат случката, Фифи я поздравява, храната му е харесала, шеф Александър е поместил е снимка на ястието в сайта си, по препоръка на Фифи отговарят с „Да ви е сладко!“.

В чифлика Еда и Серкан пият кафе, доволни са, че са убедили Айдан да се кандидатира, добра отборна работа. Серкан подхвърля на Еда, измислил е как да я накаже.

Серкан: Всъщност, не можем да наречем това наказание. Това е възможност за загладиш вината си. Давам ти шанс да се поправиш. Ще отправя три желания към теб. А ти без условия и други такива, ще изпълниш моите желания.

Не се притеснявай, няма да направя нищо, което противоречи на договора. От днес се опитвам да се променя за теб. Мисля, че правя големи стъпки към това, ще продължа да ги правя. Затова ти също може да изпълниш три невинни желания заради мен. Желанията са в процес на мислене, скоро ще разбереш.

Вечерта в дома на Серкан.

Енгин: Братле, докато сме сами, е добре. Приятели, любов...Но когато стане въпрос за брак, за семейство...Жената се променя незабавно.
Серкан: Ами...Какво да кажа? Пъръл е влюбена в работата си. Да не се страхува, че кариерата й ще пострада?
Енгин: Не, не мисля така. Няма общо с работата и кариерата. Има нещо друго тук, но не мога да разбера какво е.
Серкан: Може би е, че сте в една и съща къща...Може би се страхува, че любовта ще свърши?
Енгин: Тогава нека го каже.Боже,Боже! Защо не го казва?

Серкан: Защо не казва? Енгин, моля те не се преструвай, че не познаваш Пъръл. Жените като Пъръл...За да ги разбереш, трябва да видиш какво премълчават, а не какво казват.
Енгин: Да. Братле, защо връзката е толкова сложно нещо? Не разбирам!
Серкан: Много си прав за това.
Енгин: Вие какво направихте? Продължаваш ли да се променяш?

Серкан: Опитвам се, но от сега нататък и Еда трябва да опита.
Енгин: Защо?
Серкан: Ами все пак скри нещо от мен. Затова наказанието й е правото на три желания.
Енгин: Три желания?
Серкан: Да.
Енгин: Какво каза тя?

Еда: Какво казах? Казах, че първо трябва да чуя желанията и тогава ще видим.
Фифи: За какъв се мисли?
Джерен: Мисля, че този път Сркан е бил много умен. Ще взема пример от него.
Фифи: Извинявай, но какво му е умното?
Джерен: Момиче, първо, чудя се какво ще поиска. Разбра ли? Много вълнуваща, много романтично. Това е много важно във връзката.

Мело: Ще ви кажа нещо. Мисля, че го заслужаваш. Наистина, няма да лъжа, ти го заслужаваш. Прекалено много продължи с договора. Серкан сам е разбрал за това...
Фифи: Тоест, казваш, че ще я принуди да прави това, което иска?
Мело: Не.
Еда: Не! Не бъди глупава, момиче. Каквото иска? Невъзможно е. Няма да го направя.
Мело: Всичко си има граница.

Идва Айфер и прекъсва интересния разговор.

Пъръл и Енгин посрещат Серкан, изпратил е съобщение, за да проведат среща. Между другото, има гост, този гост е дошъл рано, чака го от сутринта.

Алптекин: Ако имаш време, искам да поговорим за нещо.
Серкан: И аз имам да ти кажа няколко неща. Отлично.
Алптекин: Ако ми позволиш, аз ще започна. Разбирам, че за теб не можах да бъда добър баща. Но съм сигурен...Ще бъдеш страхотен баща. Не знам колко е важно за теб мнението ми, но...Повярвай ми, Еда е правилният човек. Ако не направиш грешките, които аз направих...Ще бъдете много щастливи.

Серкан: Благодаря за твоите думи. Не искам да те виждам повече. Нито в моя...Нито в живота на майка ми ще се появиш.
Алптекин: Да. Повече няма да се появявам във вашия живот. Можеш да си сигурен. Но...Някой ден знам, че ще ми простиш. И още нещо...Ако някога имаш нужда от помощ или си в трудно положение...Тогава ще бъда до теб. Ти си мой син и аз съм твой баща. И нищо няма да промени това.

Енгин: Леле. Само за две минути.
Пъръл: Завърши една епоха.
Ферит: Как е Серкан? Да ида ли,  да проверя?
Енгин: Не. Мисля, че трябва да остане сам. Така е най-добре.

Придружена от Сейфи Айдан представя във фондацията кандидатурата си за ръководител на общността. Несрин я посреща с ирония, май е объркала датите, изборите са утре. Ако беше на нейно място, нямаше да рискува, няма много в време и не е готова, може и да се изложи. Но тя си знае.
Айдан не й остава длъжна, наистина тя си знае, тръгва си, ще отиде да се подготвя, няма много време. А на Сейфи нарежда да се обади на Серкан, да помага. Иначе Несрин ще ги изяде живи!

Еда се отбива в кабинета на Серкан, тревожила се е за него...г-н Алптекин... Как е? Той има лек за такива ситуации – работа. Идва Лейля, пристигнали са кандидатите за длъжността PR. Серкан иска да влизат един по един, ще водят интервютата заедно с Еда. Но това не влиза в нейните задължения, възразява Еда. Да, но нали е представител на работодателя си, а той има 45% от акциите, би искал да е тук. Освен това...нейното мнение е важно за него, затова ще го направят заедно.
Интервютата започват, Ердем, Лейля и Мело обсъждат ситуацията.

След интервютата.

Еда: Според мен нито една.
Серкан: Еда, всички те са успешни в своята област.
Еда: Не можем да знаем това от едно ентервю. Ти си знаеш, но...

Серкан: Търся PR  менажер, който ще бъде добър в работата си. Разбра ли? Ти да не би...Малко...Възможно ли е да ревнуваш?
Еда: Аз? Да ревнувам?
Серкан: Малко
Еда: Не говори глупости.
Серкан: Малко.

Еда: Не! Защо да ревнувам?
Но и той забеляза, че жените го сваляха, едва не го налазиха. Не я засяга изобщо, но ако му харесва това внимание... Той си знае

Скрит текст:

Серкан: Казвам ти, че търсим PR  менажер. Ако ще се чувстваш спокойна, може да потърсим мъж. Тук има само жени.
Еда: Ще погледна, ще намеря сама. Ще намеря добър, най-добрия. Ето тази. Има добро образование. И успехи в кариерата. Млада. Според мен става. Можем да й звъннем. Кажи на Лейля да й се обади.
Серкан: Така ли? Тогава да й звъннем. Как се казва?
Еда: Балджа. Балджа Кочак.
Серкан: Балджа. Никога не съм чувал такова име. Добре. Лейля!

През това време кандидатката, Балджа Кочак, има среща на кафе с астролжката си, Сузи, която, гледайки хороскопа й, предсказва, че ще работи в архитектурна фирма и ще се влюби в мъж с инициали СБ.

Селин предава на Джерен всички документи за прехвърляне на акциите. Вижда Еда, те със Серкан са много заети, избират нов PR менажер, а тя скоро ще си събере нещата и ще си тръгне, има много неща за вършене -нова работа, нов дом, нов живот.

В офиса идва Балджа, съвсем различна на външен вид от снимката.
Скрит текст:
Лейля: Г-жа Балджа, нали? Г-н Серкан ви очаква.

Балджа е приятно учудена
Балджа: Фамилията на г-н Серкан е Болат, нали?
Лейля: Да, Серкан Болат.

В кабинета си разменят любезности, Еда е изненадана от вида на госпожата, пита за снимката с очилата, била стара, от предишно кандидатстване.
Честно казано...Серкан се чуди как може да разреши кризисни ситуации?
Ще използва метода „грижа за бебето“, ако възникне криза в работата, тогава ще използва този метод. Когато бебето плаче, първо му даваме биберон. За да го успкои и да замълчи. И едва тогава ще разбирем какъв е проблемът. Това нейната работа. Нейната цел е да заглуша негативите към марката, за която работи.
Уговарят се, че ще й се обадят, Балджа си тръгва.

Пъръл: Викали ли сме тази госпожа?
Лейля: Не. На г-н Серкан не му харесаха предишните кандидати, а Еда заповтаря Балджа, Балджа. Така стана.
Енгин: Дай Боже и характерът й да е като името й
Ердем: Ах, Балджа. Интересно,  пчела ли е или оса?

Еда и Серкан обсъждат кандидатката. Според Еда прилича на спокоен човек, умна, красива. Има всичко, което той търси, изглежда безобидна. Безобидна?! Сега вече го убеди, че ревнува! Пак започват да спорят Еда ревнува ли, или не. В яда си Еда настоява да назначат Балджа, още днес, веднага. И Серкан приема, съобщава на Балджа, че е назначена, представя я пред всички, Лейля е натоварена да я разведе и запознае с офиса.
Развълнувана от случилото се, Балджа звъни на астроложката си.

Балджа: Сузи, получих работата. И познай кой ми е шеф? Серкан Балат. Както каза ти „С“ и „Б“. „С“ и „Б“, ето това е. Ще ти кажа момиче...Мъжът е много симпатичен.
Сузи: Казах ти, че ще има още.
Балджа: Разбира се. Вече каквото и да кажеш, ти вярвам. Сузи, толкова съм развълнувана. Довечера непременно трябва да поговорим, става ли?
Селин: Здравейте. Аз съм Селин. Ти трябва да се Балджа.
Балджа: Да.

Селин: Аз съм бившият PR менажер на компанията, напуснах по лични причини. Ако искаш мога да ти обясня подробностите за фирмата.
Балджа: Много ще се радвам
Селин: Тогава да отидем в офиса ми? По-точно в твоя нов офис

Скрит текст:

Селин: Всичко, по което работихме,  е тук. Всичко това можеш да намериш в компютъра. А сега да минем към основното. Серкан.
Балджа: Какво ще обсъждаме за г-н Серкан?
Селин: Ако искаш да имаш успех в тази компания, трябва да опознаеш Серкан. Какво харесва и какво не. Какво обича и какво мрази. Семейството му, личния му живот, дори името на кучето му. Искаш ли да знаеш?
Балджа: Може би. Би било хубава, ако познавам по-отблизо човекът, с когото ще работя.
Селин: И аз така си помислих.

И Селин разказва...

Балджа: Защо ми каза всичко това за г-н Серкан?
Селин: Мисля, че просто трябва да благодариш и не питай за причината. Ако искаш да успееш в тази фирма, трябва за опознаеш Серкан. Мисля, че ще разбереш.
Балджа: Мисля, че разбрах малко.
Пред къщата в чифлика са се събрали журналисти, Айдан и Сейфи си мислят, че е заради фондацията, но след разговор с Несрин става ясно, че са разбрали за развода. Сейфи се обажда на Серкан, и ситуацията дава възможност Балджа да покаже уменията си за справяне с кризи. Серкан, Еда и Балджа пристигат в чифлика, Балджа остава да говори с журналистите, Еда и Серкан отиват в къщата при Айдан. През  прозореца тримата наблюдават действията на Балджа. След няколко разговора, журналистите си тръгват.

Балджа: Семейство Болат от днес няма проблем с пресата. И няма да има.
Айдан: Кое е това способно момиче, Еда?
Еда: Балджа Кочак, новият PR мениджър на вашата компания. Дойде на мястото на Селин, днес започна работа.

Айдан: Така ли? Честито. Серкан, поздравления, взел си подходящ служител за фирмата.
Серкан: Всъщност това е заслуга на Еда. Тя настоя много за Балджа.
Балджа: Искате ли още нещо от мен?
Айдан: Всъщност, да. Всички ви ще помоля.

Сейфи вече е подготвил списъци на кого от общността трябва да се обадят, Еда и Серкан трябва да убедят художничката г-жа Леман.
Балджа раздава списъците на Мело и Ердем да звънят и да убеждават жените да гласуват за Айдан, Еда и Серкан отиват в ателието на г-жа Леман.
Представят се за клиенти, по идея на г-жа Еда искат да поразгледат из работилницата, искат да променят някои неща вкъщи. Г-жа Леман се чуди, вестниците писаха, че са се разделили?
Купуват нейна картина, между другото Серкан споменава за кандидатурата на майка си за председател на фондацията, навсякъде са нужни промени.
Леман говори за ателието, място, където забравя всичко, губи връзка със света. И тази глина...Не може да обясни с думи колко е добра за нея. Еда е любопитна как се прави...Иска ли да опита? Ако наистина изчисти ума си, според Леман ще успее, вижда този потенциал в нея.

Еда: Какво ще кажеш, Серкан? Да опитаме ли?
Серкан: Не, тоест нямаме време. А и тази глина, ръце... Невъзможно е.
Еда: Какво каза?
Серкан: Промени.
Еда: Не и това. Прекалените капризи уморяват любовта.

Леман: Тогава ще ви покажа как се прави и ще ви оставя сами. Престилките са чисти. Може да ги сложите и да опитате. Да видим какво ще направите.

Това, което си представяте, че е глина...Първо нея трябва да обикнете. Трябва да я докоснете внимателно, сякаш докосвате любим човек. Само тогава ще видите красотата, която е скрита вътре. И ще я извадите с ръцете си.

https://www.youtube.com/watch?v=mfQQKEs6LGw

с кадри от филма

Скрит текст:
Не мога да кажа и дума
Моля те, погледни ме, почувствай ме.
Празните надежди, които ви даде ме поглъщат
Не мога да те гледам. Не мога да те докосна.
Казвала съм го много пъти: „Не бягай, невъзможно е“!
Очите му са истинаска любов
Ръцете му са като уютен дом
Ах, и този негов поглед...
Гледа всички по различен начин.
Тръгваш и се връщаш като на игра.
Отлетя, докато те гоних.
Даде ми надежда, че невъзможното е възможно.
Накара ме да се ядосам на себи си.

Еда и Серкан се прибират в офиса, изглеждат смутени, Серкан пита как вървят нещата.

Скрит текст:
Балджа: Приключихме. Обадихме се на всички. Говорих с няколко приятели от пресата, довечера ще пуснат новини за г-жа Айдан в интернет. Как мина при вас?
Серкан: При нас...Мина добре. Малко се изцапахме, но мина добре.
Еда: Мина добре, да. Добре. Успяхме да я убедим. Може да се каже, че е работа в екип.
Серкан: Да, работа в екип.
Фифи развълнувано съобщава на Айфер, шеф Александър е отговорил, той си мисли, че тя е професионален готвач, пита за адреса на ресторанта.

В кабинета на Серкан обсъждат как върви кампанията.

Балджа: Обадихме се на всички. Мисля, че 80% ще гласуват.
Серкан: Как реагират?
Еда: Като цяло е добре. Но разбира се, е много трудно да се убедят някои хора. Те са упорити и предубедени.

Серкан: Да, трудно е да се убедят упорити  и с преразсъдъци хора.
Еда: Разбира се, и не само да си променят мнението. Техните мнения, навици, поведение...Много е трудно да се променят хората.
Серкан: Разбира се. Ако са готови да се променят.

Балджа: Ще кажа нещо като общо, но...Според мен, да се опитваш да промениш хората е много нелогично.
Еда: Нелогично?
Балджа: Не можеш да насилваш човек да се промени. Тоест, поне разумът ми казва така
Еда: А сърцето ми казва, че човек може да се промени, ако иска. Не говоря за драстични промени. Понякога малките неща могат да допринесат много.

Балджа: Може. Но аз не подкрепям опитите да се променят хората. Трябва да приемем човекът такъв, какъвто е, нали? И ако не стане, може би не трябва да се настоява.
Серкан: Така. Мисля, че се отдалечихме от темата. Така че нека се върнем на темата. Мисля, че имаме добър напредък. Затова Балджа, благодаря за свършената работа. Направи всичко перфектно.
Балджа: Моля. Това ми  е работата. Спорна ви работа

Серкан пита Еда дали иска да пие кафе с него, това място е във фирмата, така че няма да нарушат условията на договора. Не? Добре. Ами...искал да сподели с нея едното си желание.  
Еда: Кажи ми тук.
Серкан: Тук не мога да кажа, но там мога.
Еда: Тогава не говори, ти си знаеш.
Серкан: Добре. Но не реагирай остро.

Серкан: Хубаво, добре. Искам да ми се довериш безусловно.
Еда: Това ще е трудно да се постигне, все още не съм забравила какво скри от мен.
Серкан: Но и ти скри от мен.
Еда: Не са едно и също нещо, не приемам предложението ти.
Серкан: Да, предположих, така че ще премина към друго желание. Искам да ме изненадаш. Ела при мен една вечер, почукай на врата ми. Ще дойдеш в дома ми и ще гледаш филм с мен.

Еда: Ще гледаме филм? Само филм?
Серкан: Ами, може да си вземем пуканки.
Еда: Пуканки? Ти не ги ядеш, Серкан.
Серкан: Промених се, Еда. Ям, ще ям.
Еда: Мисля, че мога да го приема.
Серкан: Отлично, тогава ще дойдеш-
Еда: Не знам, може би някой ден.

Мело се връща в къщи, Айфер е заета в кухнята, по телефона правят поръчка за курабии, Мело записва. Курабии, 50 бр., за кога им трябва? За утре. Химикалката май не работи...Кака Айфер вече може да се оттегли от бизнеса с цветя, получава много поръчки. Айфер прочита бележката, изумена е – 500? 500 броя ли?! До утре? Как ще направи 500 курабии? Свършено е с нея!
Вечерта Мело пита колко последователи има Айфер, а къде е тя? Приготвя поръчка за утре, 50 курабии. През това време в кухнята Айфер прави 495-та курабия!

Еда: Мислех за думите на Балджа. Каза, че не е редно да се опитваш да променяш хората.
Джерен: Но понякога човек иска да промени нещо в своя любим. Това е нормално.
Фифи: Права си.

Мело не харесва Фифи да носи черни дрехи, но я обича и така, защо да я променя.
Еда: Защо се опитваме да променим тези, които обичаме?
Фифи: Да ги обичаме още повече.
Еда: Не знам. Може би опитвайки се да променя Серкан доста прекалих.
Мело: Кажи ми, Серкан каза ли едно от трите си желания? Какво е?

Еда: Една вечер да отида неочаквано при него. Да занеса пуканки, филм, който искам да гледам. Останалото зависи от мен.
Мело: Аййй...Разтапям се! Много романтично!
Фифи: Изобщо не ми харесаха тези желания. Отново имаме човек, който иска нещо.
Джерен: Аз също не одобрявам това, което направи Серкан, но се опитва да се промени. Той прави две стъпки към теб, за да направиш една.
Еда: Какво казваш? Да отида ли да почукам на вратата му?  

Серкан е сигурен, Еда ще дойде, но на вратата му звъни Енгин.

Скрит текст:
Енгин: Серкан, как си, братле? Трябва да споделя една идея с теб. Сириус. Батковото, трябва да ми помогнеш за Пъръл. Зациклих. Но това е серриозен въпрос, моля не се шегувай-
Серкан: Ами...Ще бъда честен. Мисля, че трябва да предложиш веднага.

Как така? Изведнъж? Но изглежда, че момичето избягва брака. Но не разбрах дали е готова за такива промени.
Серкан: Виж, ако има любов, тогава всеки е готов за промяна.
Енгин: Измислих! Разбира се! Пъръл е напрегната, защото ще се срещне със семейството ми. Още не съм й предложил брак, нали? Разбира се, че ще е напрегната за това.

Сега Енгин иска съвет как да й предложи.
Серкан: Чакай 10 години, Енгин. Разбира се, че не. Виж...Аз...Ще измислиш нещо. Може да се сетиш за нещо красиво. Сигурен съм, вярвам в теб. Оставям на теб. Става късно. Имахме дълъг ден. Затова сме уморени.

Енгин се чуди, чака ли някого? В кой век живеем? Възможно ли е да дойдеш на гости, без да се обадиш, без да кажеш нищо?
Серкан: Нали? Кой може да го направи? Например, Енгин може да го направи.
И след малко на вратата звъни Ферит, после Ердем.

Момичетата си тръгват, вярват, че Еда ще вземе най-правилното решение.

Скрит текст:
Еда: Тази Балджа...Обърка ми мислите.
Започват да обсъждат Балджа, Мело мисли, че е добро момиче, изглежда добър човек.  
Да, същата работохоличка, като Селин. Но не е толкова гадна като нея.
Да, не изглежда като човек с егоистични цели.
Фифи: Съдейки по думите ви, много знае, а знаете, изобщо не харесвам такива хора.
По това време Балджа е в чифлика, извинява се за посещението, но й хрумнала идея за фондацията и побързала да я сподели. След комплементи колко е по-умна, по-разговорлива, по-интелегентна е от съперничката си г-жа Айдан, излага своята идея: Да предложат преди гласуването във фондацията да се проведе дебат между кандидатките с въпроси и отговори, пред членовете на фондацията. С лидерството си Айдан ще спечели колебаещите се.

Много добра идея, безупречна идея! Айдан е във възторг от идеите, загрижеността, ласкателствата на новата PR, за толкова кратко време я е анализирала толкова добре. Браво!

Джерен и Ферит се срещат случайно, излезли и двамата на разходка и стигнали до това място, каква случайност! Решават да хапнат, по препоръка на Джерен, отиват при уличен продавач на шаварма. Ферит е изненадан, че тя знае такива места.
Джерен: Май от твоя страна изглеждам като високомерна глезла. И аз никога нямаше да си помисля, че ще ядеш шаварма така на улицата.
Ферит: Разбира се, не мога да си представя. Но изглежда, че сега отивам към нов етап в живота си. Тоест, чувствам, че израствам. Честно, наистина е така. Погледнах към живота с розови очила. Тоест, живял съм с някакъв вид стериотипи. Време е за освобождаване. Сега гледам живота със съвсем различен поглед. Благодарение на теб.

Сутринта в къщата на Айфер обсъждат участието на Айдан в избора на председател на фондацията, Айфер се надява Айдан да спечели и да забрави идеята да събере Еда и Серкан. От дума на дума става ясно, Айфер не е спала, до сутринта е била заета с поръчката, разбита е.
Мело се смее, това са 50 курабии, може и на сън да ги направи.
Мело, какви 50, направила е 500, с тези ръце, до сутринта...
Започват да спорят, Мело записала 50 и сложила емотикон „усмивка“. И става ясна грешката. Момиче, защо пишеш такива неща към поръчката?!

Във фондацията
Айдан: Сърцето ми ще спре от вълнение. Ами ако направя глупост? Ако не мога да кажа нищо? Ако се изложа?
Сейфи: Не, г-жо Айдан! Време е да сме позитивни! Винаги казвате това! Сега е ваш ред да сте позитивна! Нищо няма да се случи! Всичко ще бъде страхотно! А и близките ви са до вас!

И още:
По идея на Фифи решават да продават курабиите на Айфер във фонда, Фифи търси съдействие от майка си.

Енгин разпитва и събира в офиса идеи от Мело и Ердем как да предложи на Пъръл, те предлагат глупави и неосъществими идеи.

Джерен и Ферит се засичат в кафенето на офиса, говорят си за Дост, осиновеното куче на Ферит, то е дошло в живота му не за да запълни празнота, готов е да отвори нова страница в живота си.
Ферит:  Ако искаш, когато сме с него на разходка и се срещнем...Или ако се уговорим...Или ако искаш ела при мен. Тоест, да се видиш с Дост. В такъв смисъл.
Джерен: Много е възможно.
Енгин разваля обстановката, задавайки въпрос на Ферит как е предложил на Селин. И Джерен си тръгва.

След въпросите към двете кандидатки за бъдещите им проекти за фондацията, задават на Айдан въпрос за как ще се справи с работата, при положение, че й предстои развод.

Айдан: Вярно е, че преминавам през труден период в живота ми. Но все пак не съм направила нищо срамно. Доверих се на човека, с когото живях заедно в продължение на 30 години, с когото отгледах сина си. Не искам никой да преживява болката, през която преминах, но...Всичко знаем много добре, че това, което преживях може да се случи на всяка жена! За щастие, през този период не бях сама. До мен имаше любими хора, които ме подкрепиха. Ако стана председател...Мечтата ми е да бъде с жени, които не са толкова щастливи, като нас. Да държа ръцете им! Заедно да изпълним проекти, които ще ги върнат към живота!

Еда: Искам да добавя нещо. Г-жа Айдан е една от най-силните жени, които познавам! Научих много ог нея. В същото време получих и голямо вдъхновение. Предполагам, че сред вас има такива, които не познават добре г-жа Айдан. Моят скромен съвет към тях е, ако искате да опознаете жената по-добре, вижте личността й, а не личния й живот. Благодаря!

Айдан: Всичко, което не ме убива, ме прави по-силна!

Обявяват резултата, Айдан е избрана за председател на фондацията. По нейна идея, ще отпразнуват събитието в чифлика, на парти с тема "70-те години", канят и всички от офиса.

Вечерта в чифлика, партито на Айдан. Свири подходяща за темата музика, всички се забавляват, Еда се закача със Серкан, Балджа отстрани наблюдава. Пъръл не вижда Енгин, пита за него, притеснява се.

https://www.youtube.com/watch?v=2hPNYeXf-AY

Скрит текст:
Не ми казвай “Погледни“ , не мога да погледна в очите ти.
Не ми казвай „Смей се“, не мога да ти се смея.
Не гледай недостатъците, твърде късно е.
Не можем да бъдем това, което бяхме преди
Очите ми са вече отворени,
Щастието извира отвсякъде
Не искам нито любов, нито чувства
Парите ръководят света
Всичко е собственост, имоти, всичко е пари.

Айдан: Селин? Добре дошла.
Селин: Г-жо Айдан, дойдох да ви поздравя. Да поздравя и да се сбогувам.
Айдан: На дъбър час! Освен това благодаря, че продаде акциите си на Серкан. Серкан, ще дойдеш ли?
Серкан: Селин?
Селин: Серкан.

Селин: Не се напрягай. Дойдох да те поздравя и да се сбогувам.
Еда: Това, което правиш, не ме притеснява или разстройва, Селин.
Селин: Чудесно, значи съм на прав път. Преди много години със Серкан имахме мечта. Искахме да се преместим в Дания, да отворим архитектурно бюро и да живее там за известно време. Опитах се да стане подходящ за Серкан човек, но осъзнах, че като правя това, загубвам себе си. Затова утре ще летя за Дания. От сега нататък можеш да направиш от Серкан човека, който ще ти подхожда. Желая ви щастие.
Еда: Приятно пътуване. Надявам се, че този път си на прав път.
Селин: Дано.

Серкан: Селин?
Селин: Грижи се добре за себе си.
Серкан: И ти също.

Селин си тръгва.
Серкан: Добре ли си?
Еда: Добре съм. Защо да не съм ?
Серкан: Просто попитах. Мама дърпа всички да танцуват. Ами, всъщност сега сме 70-те, а през 70-те договорът не е бил  валиден.

Еда: Договорът е валиден. Но заради г-жа Айдан, за днес, можем да анулираме договора.
Серкан: За днес. Отлично. Мислех, че само за да танцуваме.
Еда: Само ще танцуваме, заради г-жа Айдан.
Серкан: Добре.

https://www.youtube.com/watch?v=hnjh-ucaU4M

Скрит текст:
Към щастието
Лошите дни останаха назад, всичко хубаво е в ръцете ни  
Сълзите остават в миналото, щастието е пред нас
Защо, приятелю, защо са тези сълзи
Не забравяй и ти носиш душа в себе си
Ела и ти с нас напред
С този огън да преминем през пречките
Защо очите ти са все насълзени
Забрави за всичко досега
Всичко в живота си има причина
След като всичко се случва, защо са тези сълзи
Защо си отчаян
Защо си отегчен, и тъжен,
Изтрий сълзите си и ме чуй
и ти си важен за нас.
превод Алекс Hug

Пъръл продължава да се притеснява за Енгин, Балджа си тръгва.

Пъръл: Току-що започна работа, ние празнуваме тази вечер, а ти искаш да отидеш на работа?
Балджа: Не обичам да оставям днешната работа за утре
Пъръл: Разбирам те много добре и уважавам. Ще внесеш нещо ново във фирмата, Балджа.

Пред очите на Фифи Ердем и Лейля инсценират кавга и развалят годежа си.

И тогава...Какво става? Енгин? Какво прави?
Енгин, на кон, провиква се с цяло гърло!

Червената ти коса, жено, е като огън...
Очите ти са невероятни, изгарят ме отвътре.
Усмивката ти ме подлудява.
Видът ти просто ме изгаря.
Ще се омъжиш ли за мен, Пъръл? Пъръл!

Пъръл: Ами ако нещо ти се беше случило? Луд ли си? Поне едно нещо направи в този живот, без да преувеличаваш.
Енгин: Какво трябваше да направя? Нормално предложение ли?
Пъръл: Ами да, Енгин.
Енгин: Ще се омъжиш ли за мен?
Пъръл: Не трябваше да клякаш на колене, любими.
Енгин: Тоест това означава ли „да“?
Пъръл: Разбира се, че „да“.! Глупчо си, така си е. Но си моят глупчо!

След партито, Серкан разпуска, говори на Сириус. Мисли, че ще е тази вечер, ще дойде тази вечер. Толкова е сигурен, знае ги тези неща. Особено Еда, познава я много добре, и знае, че тази вечер определено ще дойде и ще почука на вратата му. Усеща го.

И...на вратата се звъни.

Балджа: Здравейте. Взех адреса ви от фирмата. Между другото, живея наблизо. Прибрах се и реших да намина. Не ви притеснявам, нали?
Серкан: Не. Не, не.
Балджа: Работих по новата PR стратегия. Говоря за тази вечер. Имаше някои чертежи и не можах да изпратя съобщение, и реших да донеса лично досието. Може би ще го прегледате тази вечер, ако имате време. Ако сте готов до няколко часа, няма да съм заспала, можете да ми се обадите. Ще го обсъдим по телефона.
Серкан: Може. Добре.
Балджа: Тогава го оставете на пазача, сутринта ще дойда и ще взема.
Серкан: Разбира се.

Балджа: Добре. Тогава ще ви се обадя. А! Между другото, не исках да идвам с празни ръце, не е според обичая. За Сириус.
Серкан: Благодаря. Много ще се зарадва.
Балджа: Много се радвам, че избрах правилния подарък. Още нещо, просто не мога да си тръгна...Видях пицарията по пътя, препоръчвате ли това място? Много съм гладна.
Серкан: Виж, казвам да направим така. Ще прегледам досието, ако нямаш работа, тогава влез. Заедно да прегледаме, а после ще поръчаме пица от по-добро място.

Балджа: Няма .и да ви претеснявам?
Серкан: Не. Заповядайте.

Джерен: Да, денят на лудостта отново свърши.
Фифи: Според мен денят все още не е свършил, не говори така.
Мело: Ах, мое черно момиче, моля те, говори вече за хубави неща. Няма начин да се отървем от лудостта. Първо, откачено предложение за брак, после лудото разваляне на годежа. После днес бившата приятелка на бившия напусна много драматично града. Наистина не мога да понеса повече.
Джерен: И аз също. И аз няма да понеса.

Еда: Момичета, ще ви питам нещо, но бъдете честни. Мислите ли че се държа нечестно към Серкан?
Фифи: По кой въпрос? Той беше нечестен с теб. Затова минус една точка.
Джерен: Но той също подписа договора, без да го погледне.
Мело: Затова плюс една точка.
Еда: Престани да броиш точките. Балджа вчера, а Селин днес... Ами ако съм отишла прекалено далече? Принуждавам ли Серкан да прави промени, които не иска?

Мело: Според мен това което чувстваш, също е толкова важно. Ти какво искаш?
Еда: Всъщност, това което искам, не е толкова важно. Все пак и аз не бях напълно честна със Серкан. Знаете, скрих го. Не каза нищо. Само поиска правото на три желания. Първото е внезапно да почукам на вратата му. Чака поне веднъж да го изненадам, но аз и това не направих.
Мело: Когато човек е много капризен, любовта заминава.
Еда: Една митута! Той каза същото!
Мело: Разбирам тези неща. Както и зет ми!

А Балджа и Серкан са приключили работата.

Балджа пак се извинява, притеснява го в този час...Надява се, че ще й прости. Може да каже, че е работохолик. Дори...Целият й живот зависи от работата.

Серкан я разбира много добре, и за него беше същото.
Серкан: После много интелигентна жена влезе в живота ми,  разбрах всичките си грешки.
Балджа: Не знам. Не мисля така, ако трябва да съм честна. Що се отнася до мен, да бъдеш дисциплиниран на работа не е грешка. Ако не бяхте такъв човек, фирмата нямаше да стигне до такива висоти.

Серкан: Може би, но...като си такъв, изпускаш всички прекрасни моменти в живота. Все пак, това, че човек се променя, не е ли част от живота му?
Балджа: Хубавото е, че човек се учи от грешките си и се поправя. Но да се опитва заради друг да бъде различен от това, което е...За мен е много грешно.

Звъни се...

Серкан: А, храната пристигна. Ще взема чинии, веднага се връщам. И вратата ще отворя. Ще дойдеш ли да помогнеш, ако не те затруднява? Ето така...

Еда: Правя, каквото искаше, Серкан Болат. Една вечер внезапно почуках на вратата ти. Да видим дали ще харесаш изненадата ми.

Серкан: Еда?!?
Балджа: Здравей.

Марги, HugТова беше от мен за този епизод, до следващият!

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 09:45 от Dilemi

# 186
Дилеми, 🌹
Една забавна снимка на Керем 😉

# 187

Превод на интервюто

Скрит текст:
Ж: Днес в програмата Айсун Оз е гост скъпият ни Керем Бюрсин. Тези дни за щастие се срещаме често с Керем, защото Керем никога не се спира.
К: Да, наистина е така.
Ж: Постоянно си на снимки, нови филми, много добри проекти. Но сега мисля да те побутна в друга посока с помощта на пет въпроса.
На кой концерт си бил наскоро, който много да ти е харесал?
К: Последния?
Ж: Може би този, на който искаш да отидеш.
К: Разбира се бих искал да посетя концерт на Coldplay. Но последният, на който съм бил….и съм ходил на него…. Не знам, може би е било преди 5-6 години.
Ж: О, наистина ли? Ооо, да, ти работиш толкова много.
К: Не знам дали е за това, но…
Ж: Нормално е, след като постоянно тичаш от площадка на площадка (снимачна), но и аз бих искала да отида на концерт на Coldplay.
К: Да, аз определено искам да ги видя, но бих искал да видя и Chilli Peppers. Coldplay заради атмосферата, а Chilli Peppers, защото много ги харесвам.
Ж: Да, прав си относно атмосферата. Тези странни огньове и фенери, тези концерти навън.
Бих искала да те попитам за изложба или художник, който ти е направил най-голямо впечатление.
К: Последно ми се струва, че бях на изложба на Кубрик.
Ж: В музея на киното.
К: Да, направи ми огромно впечатление, бях много впечатлен.
Ж: Да, и на мен много ми хареса тази изложба.
К: Изобщо, не знам, ако някога отида в Мадрид, то непременно ще посетя музея Тисен. Там има толкова красиви неща.
Ж: Добре, Мадрид. Отлично, значи имаме предложение за Мадрид.
Кой е любимият ти писател, поето или какво си чел последно? Коя книга си прочел последно?
К: Книга. Мисля, че последната книга, която прочетох се казва „Повратна точка“ Но аз не чета често такива книги. Не обичам романи. По-скоро за личностно развитие или политика. Обичам да чета за бизнес, философия и такива подобни неща. Да, точно, последно е „Повратна точка“ беше последната книга, която съм прочел. Поет, не знам, любимата ми книга е „Щедрото дърво“ Шел Силвърстийн. Много го обичам, той е детски поет, но мисля, че всъщност е за нас, но в детска обложка.
Ж: Древен град. Много ми е интересно кой древен град ти харесва или град, който искаш да посетиш.
К: Бях в Ефес. Като дете съм ходил там често. Последният път ходи при Дева Мария. Обичам Ефес. Освен това, мисля, че енергията му е много добра. В тези древни градове, в друг проект снимахме в древен град в Измир, недалече от Чешме. Енергията е много важна. Каква енергия получавате там. Не знам, нашата страна е толкова наситена, даже и да не наричаме древен града, не знам, църквата в Адамар ме впечатли толкова много или дворецът на Исхак паша. Уау! Така че, не знам, аз съм човек, който много се впечатлява от исторически места. Бих желал да посетя Гьобек тепе например. Но, да, в този период повече от всичко гледам Древни апокалипсиси и всичко от този вид. За това много се съмнявам, когато ги посещавам. Преди дни с Ерджан бяхме в древен град и аз му казах: „Слушай, Ерджан, човек никога не би могъл да направи това“ Защото сериалът, който снимахме също е много подходящ за това.
Ж: Да, но ти спомена много древни градове и много места. До сега, никой не е споменавал Гьобекли тепе.
К: Много ми е интересно, много интересно.
Ж: Това е много интересно място. Всичките ни древни градове са много различни, но и това място също.
И в края бих искала да те попитам за любимия ти музей.
К: На юг във Франция има едно странно градче Ле Бо. Прилича на нещо от Властелина на пръстените. В него са построили уникален музей, на невероятно място приличащо на пещера. Това е най-впечатляващия музей, който ме е впечатлил толкова много до сега.
Но аз много обичам музеи. Например природонаучния музей във Вашингтон. Има красиви неща.
Ж: Много ти благодаря, даде отлични отговори. Не те притисках много, беше уютно.
К: Много ти благодаря.

Абсолютно съм съгласна, че има огромна промяна в Керем, в поведението му, в изказа, във всичко. Снощи гледайки интервюто също си помислих, че явно тази връзка му се отразява много добре.

Дилеми, благодаря! Hug

# 188
Сладури Simple Smile
 Излязоха първите кадри от дългоочакваното дуо Simple Smile
Yellow Heart

Дилеми, Kissing Heart

# 189
Ехааа, разкошни са Ханде и Баръш.

Да си призная, че когато ги видях, реших, че са правени с ИИ. Grinning

# 190
Благи, сърдечни благодарности! 🌹

Ханде и Баръш изглеждат страхотно на снимките. Големи са сладури. Ханде толкова нежна и крехка, като ангелче е.

# 191
Ново от #Şımarık
"Любопитни ли сте за историята на Селим?"

П.С.
Благи, Kissing Heart

# 192
# 193
"Историята на тази двойка много ме развълнува"

На какви красиви места снимат. Нямам търпение да излезе повече информация.

И от вчера снимките с дрон

# 194
Стори на Ханде

От Хакан

Керем с фенове

Общи условия

Активация на акаунт