Отговори
Здравейте,

Искам да знам вашето мнение относно добра клиника за изработване и поставяне на зъбни протези където има приемлив баланс между време за поставяне, качество и цена.
Аз наскоро посетих клиника Нуридент, където обещаха да ми поставят изцяло горна и долна протези (на имланти разбира се....) за около 1 седмица. След 6 месеца още едно посещение за поставяне на окончателните протези. Качествено.
Цена - 30000 лв.

Какво е най-доброто решение според Вас?

# 1
Здравейте!Това, което Ви е предложено, не са протези, а неснемаеми конструкции върху импланти.Не мога да коментирам цената, Вие ще си прецените  дали ви устройва.Успех!

# 2
Огледайте се в Истанбул цената е в пъти по ниска а нивото на обслужване е високо както имат и нужна апаратура

# 3
Огледайте се в Истанбул цената е в пъти по ниска а нивото на обслужване е високо както имат и нужна апаратура
Вие имате ли лични впечатления?
Досега тези коментарии на хора които са били в Турция, които аз четох, говорят за сходни цени с българските. А пък ако има непредвидени неща - цената отива нагоре - така че според мен този вариант не е за предпочитане във финансово отношение.

# 4
лични са ми впечатленията, тъй като аз избрах да се лекувам там, /не е за цялостно протезиране, но си проведох инплантно лечение- 6бр за 30мин ми поставиха не усетих абсолютно нищо с местна упойка/първо апаратурата им е на ниво, второ всеки доктор си отговаря за своята област, не е един специалист в всичко, съобразяват се времево с вашето пътуване наобратно, лекарствата които изписват при възстановяване са в пъти по-добри и по-хубави, т.е. ти помагат оздравителния процес да протече по-бързо и разбира се по щадящ начин и вземат в предвид естествено предходни заболявания ако има такива. Разбира се това е въпрос на избор аз просто казвам защо съм направила моя избор за там - ще кажа само че за най-високия клас имплант Щрауман SLA active тук ми искат 2000лв. цената за един там беше 1200лв дават ти паспорт със серийни номера и доживотна гаранция.
Хубаво е да си прочетете нещата каквото и решение да вземете, аз просто обясних защо аз съм избрала да се лекувам там и доста познати от обкръжението също са предпочели лечение там, именно поради тези обстоятелства, защото за една и съща работа парите са по-малко, а времето за извършване също.

Общи условия

Активация на акаунт