#Силно разрушени зъби

• 312
  • 2
  •   1
Отговори
Моля за съвети и насоки от хора с личен опит.
Аз съм млада жена със много и силно разрушени зъби, които всеки ден ме болят умопомрачително и постоянно се подувам.. много. Последните ми посещения на различни частни зъболекари не доведе  до нищо по-добро.
Трябва ми бърза и цялостна намеса за лечение и възстановяване на много зъби на веднъж с 3d  скенер още по-добре. Живея в Пловдив и не разполагам със средства за всичко, което ми е нужно, но не мога да отлагам повече.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 18:48 от ❁𝕄𝕠𝕒𝕟𝕒❁

# 1
  • София
За съжаление за Пловдив не мога да ти помогна.

Намираш дентална клиника (скъпо ще е, не ходи на евтини варианти, защото после ще даваш още повече пари да оправят мизерията на евтинджосите, все пак не търсиш зъболекар за кариес и зъбен камък)

Уреждаш час за консултация и преглед, изготвят ти план за лечение, и се зареждаш с търпение. Ще почнат ог най-важните и спешни неща. И, да, скъпо ще е, помоли да ти предложат разсрочена схема.

Ако сега не ги оправиш, после пак ще даваш пари, но още повече ще си увледила здравето си.

И спираш цигари и алкохол.
Успех!

# 2
  • Варна
Ако наистина нямаш финансова възможност, прегледай и студентите, които ще ти помогнат за някои проблеми, под надзора на преподавателя, на ниски цени.
Нека темата ти послужи за пример на много хора, които отлагат да отидат на зъболекар и се стига до това състояние.
Много силно стискам палци да се справиш!

Общи условия

Активация на акаунт