Изпитани сайтове за парфюми - декември 2024 и януари 2025

• 139 633
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте. Започнах 2024 година с мечтата за един парфюм, който ме плени от първи дъх в един случаен ден. През февруари вече беше мой и това е Шалимар Суфле ле парфюм. 💙💙💙 Още няколко аромата си взех след него, (всичките са благодарение на четенето тук),  но никой не го измести от първото място.

Ализе, Татяна вие ме изумихте. 😲😁

# 31
  • Бургас
Ради, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Не си спомням дали съм купила повече от 4 парфюма тази година. Всичките са Герлен, два са запас.
Благодарение на споделения код в темата за сайта на Килиан си поднових Принцесата.

Бях си го скрийншотнала, но не го откривам в телефона, дали бихте го споделили отново?

# 32
  • София
Ради, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Не си спомням дали съм купила повече от 4 парфюма тази година. Всичките са Герлен, два са запас.
Благодарение на споделения код в темата за сайта на Килиан си поднових Принцесата.

Бях си го скрийншотнала, но не го откривам в телефона, дали бихте го споделили отново?

kilianwelcome

# 33
От Нотино, през май, когато беше 1 ден лудница с цените бях поръчала на над 800 лв. Какво ли не. Шампуани, козметика, свещи и други дребулийки. Сега за Коледа имам вече готови подаръци за близки и приятели.
И най ме радва едно масло на Ajmal Eternal 19, много го обичам.
Иначе тези две седмици в Елинор си взех бая аромати на Xerjoff, Akro и други на много добри цени и им се радвам много.

# 34
  • Melmak
Добре, че съм пропуснала това намаление в нотино, бях на диета, не влизах в темата. Иначе щяхте да гледате и моите снимки на кашони. 😁😁😁

# 35
Януари  - Dior Homme Parfum 2025

Здравейте, от къде и на каква цена?🙂

# 36
  • София
Покупката на Клое Интенз е чудесна за мен. Много го харесвам.
А най- любимият ми парфюм е Barenia.
Същото е и при мен!:bowtie:
Благодаря за темата!

# 37
Покупката на Клое Интенз е чудесна за мен. Много го харесвам.
А най- любимият ми парфюм е Barenia.
Същото е и при мен!:bowtie:
Благодаря за темата!
Абсолютно подкрепям, макар и в обратен ред. Сега ми "подпалихте чергата" за новия Van Cleef & Arpeles, ще го дебна на прилична цена и хич няма да го бавя. 😀😁😜 Благодаря на Ради за темата. Винаги с полезна, обновена и актуална информация. Браво, момиче, страхотна си! Чудя се как се справяш (особено като имам предвид и отговорната, и нелека професия, която имаш в реалния живот), респект! 🌺😘❤️

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 22:06 от cabochard

# 38
  • София
Взех да се замислям за новото Клое, предвид, че старото ми беше верен спътник повече от 15г. и цената във флакони е повече от добра, няма да го мисля много Simple Smile

https://www.flaconi.de/parfum/chloe/chloe-intense/chloe-chloe-in … =90009109-0014028

Новият Ван Клиф и аз нямам търпение да пробвам.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 22:31 от nad_tab

# 39
Благодаря за новата тема! Тази година наблегнах на нови чанти, обувки и дрехи. Нови парфюмни любови нямам, нито пък съм имала топ удари.
Поръчах от Килиън мини ангелската пиячка за празничните събирания с кода. Дойде бързо и с чудесна презентация.
Търся добра цена на Grand Soir. Доколкото разбрах в Делириум няма от 35 мл. Дали има в Campomarzio70?

# 40
# 41
# 42
  • Пловдив
Благодаря за новата тема Ради и за страхотното послание в края на предната 💕💕
Парфюмно ще я запомня годината с доста премерени покупки и сполучливи попадения благодарение на парфюмните другарчета тук❤ - La Vie est Belle L'Elixir Lancôme, Flamenco Ramon Monegal , Rand Rose Moresque, Amore Caffè Mancera , Eclaire Lattafa Perfumes  и още някой друг сигурно пропускам💕

# 43
  • София
starcorp.bg Коледно намаление с код 2025 за 10% за периода 18.11 - 20.12 за поръчки над 50 лв.

# 44
Здравейте, как става плащане с mastercard в nicheparfums.net? Не ми дава такава опция, само с paypal. Моля ви ако някой има опит да сподели, може и на лично. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт