Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 067
  • 908
  •   1
Отговори
# 60
Имам поръчка от 28.11 все още е със статус събиране на поръчка писах на бота даде ми 10 лв компенсация . Днес пак писах за поръчка от 30.11 все още не събрана писа ми че ако не дойде в зададения срок ще получа 10 лв явно не е готиния бот Grinning

# 61
Ще каже, че ще дойде навреме - обикновено в последния ден. Моите сега са в митница - т.е. някъде в София. Ако дойдат, ще е буквално последния ден - днес е 3-ти, имат 3 дни.
Ботът ще каже, че в случай на забавяне дават кредит 10 лв и имат още една седмица за пристигане (допълнителен срок), след което връщат парите. Струва ми се, че преди нямаше такъв допълнителен срок.

# 62
Срока за получаване го пише дори преди изпращане. В известието за липса на нова актуализация пише след коя дата дават кредит. Няма друг (допълнителен) срок. Ако има, дайте екранна снимка, моля.
Китайците (обикновено) бързо изпращат, но в бг се бавят пратките. От 29.11 имам освободена от митницата, но още не е взета от куриер. Последните две-три пратки ги пренасочвам и се чудех дали това не е причината за лекото забавяне, но ако не е взето от куриер, едва ли причината е пренасочването.

# 63
На мен ми пусна 30% връщане на кредит. От месеци нямах тази оферта и с “повикване” не се получаваше. Исках тази с по-големия кредит, нооо уви. Ще пусна поръчка, защото имам 58 лв кредит за харчене, а и ми трябват някои неща. За първи път нямам поръчка, на която да цъкам за корекция на цената, т.е. последната ми поръчка е била направена преди повече от месец.
Мислех, че защото имам събран кредит и нарочно не ми пуска нищо изгодно, но може да е и заради периода. Според мен като минат всички кампании на Черен петък и Коледа, когато всички са се охарчили, ще има най-много оферти.

# 64
На мене постоянно ми предлага връщане на кредит. Напоследък много поръчвам, но не за големи суми. Забелязала съм, че ако имам натрупан кредит, изчаква да го похарча и тогава ми предлага отново същата оферта. Като цяло за повече от две поръчки, пуснати през 2-3 дни, не съм имала връщане на кредит като оферта. Имам предвид, че не се е случвало да цъкам на повече от две поръчки.

# 65
Аз пък никога не съм имала връщане на кредит като оферта. Само купони ми предлага. Акаунтът ми е от около месец и нещо-два.

# 66
Срока за получаване го пише дори преди изпращане. В известието за липса на нова актуализация пише след коя дата дават кредит. Няма друг (допълнителен) срок. Ако има, дайте екранна снимка, моля.
Китайците (обикновено) бързо изпращат, но в бг се бавят пратките. От 29.11 имам освободена от митницата, но още не е взета от куриер. Последните две-три пратки ги пренасочвам и се чудех дали това не е причината за лекото забавяне, но ако не е взето от куриер, едва ли причината е пренасочването.

Щом съм написала, че има - значи има. На едната поръчка, която чакам, срокът е от 26 ноември до 6-ти декември. Роботът ми писа, че ако не дойде до 6-ти ми дават 10 лв, а ако не дойде до 13-ти, ми връщат парите. Това е отговорът, който получих преди няколко дни. Знам, че преди не беше така, затова ми направи впечатление.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:03 от pppqqq

# 67
Аз пък никога не съм имала връщане на кредит като оферта. Само купони ми предлага. Акаунтът ми е от около месец и нещо-два.

Сменят офертите на няколко месеца. Аз в началото имах само връщане на кредит. После ваучери, после само 90%, после пак ваучери, ама вече от тъпите. Едва днес пак ми пусна 30%. Не, че е най-яката оферта, но имах кредит да харча, а и ми трябват някои неща. Сега останах с 9 лв кредит + 15, който ще събера и вече смятам след НГ, ако има примамливи оферти, тогава пак да пусна поръчка. Искам този кредит с връщане до 80 лв (ли беше), но там въртележката ще е жестока, защото постоянно ще има поръчване за харчене на този кредит.

# 68
Аз и.ам 3 поръчки с този кредит, сега събирам и в петък отново ще пусна за 80 лв кредит. Не знам до кога ще ми го върти така. Инсче и аз им писах за поръчка от миналата седмица, която не е събрана все още и ми даде 10 лв.

# 69
Ще чакам връщане на кредит аз....нищо не ми е спешно, а той е най-изгодният като вариант.

# 70
Не е като да имам дузина поръчки от там, но от това което казвате тук - бавят се действително.

При мене най-старата е от Nov 29, 3:22 pm. - Не е мръднала.

На съобщение/известие ми казват "Опа ! Сгафихме! " Simple Smile

# 71
Моята от 19ти ноември чак на 30ти се размърда, вече е на митница, но нямаше ъпдейт около 10 дни какво се случва

# 72
Ще каже, че ще дойде навреме - обикновено в последния ден. Моите сега са в митница - т.е. някъде в София. Ако дойдат, ще е буквално последния ден - днес е 3-ти, имат 3 дни.
Ботът ще каже, че в случай на забавяне дават кредит 10 лв и имат още една седмица за пристигане (допълнителен срок), след което връщат парите. Струва ми се, че преди нямаше такъв допълнителен срок.
Извини ме, пак съм чела по диагонал. Сега разбрах, че имаш предвид връщане на цялата сума за поръчката. Но така или иначе няма промяна в правилата, препрочетох ги.

# 73
  • StZ
Аз до вчера заявявах суми от кредита и всеки ден отново ми предлагаше същата оферта(включително и днес), но нещата в списъка изобщо не ми трябват или тези, които ми трябват са за дребни суми.

# 74
Не е задължително да се избира от списъка - важи за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт