Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 007
  • 908
  •   1
Отговори
# 45
  • Асеновград
Да питам отново, има ли някой да ползва тази автоматична маша за коса? Преди време се интересувах, но май никой не отговори.
Аз я поръчах, дойде. Пробвах един два пъти , нещо не се разбрахме и замина за подарък. Според мен е за не много дълга коса, Иначе заплита , и трябва да се навиват малки кичури, ако е дебел не успява да го нагрее и накъдри.

# 46
Да питам отново, има ли някой да ползва тази автоматична маша за коса? Преди време се интересувах, но май никой не отговори.
Аз я поръчах, дойде. Пробвах един два пъти , нещо не се разбрахме и замина за подарък. Според мен е за не много дълга коса, Иначе заплита , и трябва да се навиват малки кичури, ако е дебел не успява да го нагрее и накъдри.
Мен ме усъмни ниската цена. Освен това нещо за батерията не разбрах - пише, че може да се зарежда и да се използва едновременно. Значи няма достатъчно мощност за работа без зарядно. В Технополис нещо подобно на Филипс е над 200 лева.

# 47
Като стана дума, този бутон в Тему за по-бързо изпращане на поръчката който го има - за какво е реално ?

Като сръчкването едно време във фейсбук нещо просто или ?

Работи си бутонът, ама никаква работа не върши Simple Smile ( ..)
Аз също съм на мнение че има нещо "прекалено хубаво за да е истина" в цялата картинка.

Все пак, макар и реално да нямам почти никакъв опит с този сайт/платформа - много повече ми харесва като идея и " UX"(потребителско изживяване") отколкото Али.
Всичко е шаренко, подредено и обмислено, организирано.
Ако не друго, то поне на визия е топ. Grinning

Междудругото и този форум "BG-mamma" поне за мене е един от малкото по рода си като изпълнение.

# 48
По-добър е от Али, защото връщат пари (за сега) и на спорта им може да се разчита. Освен това с всичките купони е интересно и изгодно, но пък те изкушават да се харчи повече.
Аз предполагам, че изгодните условия са временно нещо и или ще вдигнат минималната цена за поръчка, или ще затруднят връщанията. Освен това, ЕС може да приеме закони, за да затрудни пазаруването. Точно заради такива разсъждения похарчих прекалено много...

# 49
Да, доста е предразполагащо всичко с цел прахосване... и това дето имаш цели 8 часа на разположение да добавиш(съответно заплатиш) буквално само с едно докосване или клик още нещо към вече направената поръчка... може би ще трябва да въведеш и трите цифрички от картата, ако не е виртуална/предплатена, а физически съществуваща карта... поне аз така го разбрах че е.

# 50
  • Лутаща се
Аз този път бях "желязна". Вчера пуснахме три поръчки. Днес получих офертата със 180 монети. Де факто трябваше да купя още нещо за 40 лв. и щеше да ми върне купони. Но реших, че няма смисъл да харча още пари, за да може после да харча още. В момента нямаме нужда от нищо. А и не разбрах колко ще ми върнат като купони. Тази оферта нещо не ми е ясна.
Ето я. В съобщението пише, че ще върнат 90 лв., а като се отвори офертата пише, че ще върнат купони за 180 лв. Ако някой е наясно, моля да сподели!

Едит: Май ми се изясни. Вчерашните поръчки бяха на обща стойност около 70 лв. Ето ги 140 монети. Сайтът иска от мен да направя поръчка за 40 лв., които са 20 монети. Т.е. една монета е равна на 0.50 лв. Следователно след това ще иска да похарча още поне 40 лв, та да станат още 20 монети и да стигна заветните 180 монети. Но дали ще даде купони за 90 или 180 лв. още не мога да измисля.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:05 от skarlet71

# 51
Аз не съм сигурна дали дава монета за лев. Мисля че дава 5% под формата на монети

# 52
Ама то пазаруването хич не е задължително. Не знам да са карали някого насила да си купи нещо. Изключително клиентски е настроен сайтът, връщането ти е лесно и безплатно, доставката също.  Я си поръчай от тъпото баду (бг сайт) , да видиш какво е забавяне на поръчка, лошо отношение и да си платиш доставката....

# 53
Да не говорим, че такава корекция на цена няма почти никъде.

# 54
Точно. Имала съм корекция 5 лв на нещо, купено за 11. Отделно купони и връщане на кредит, направо без пари излиза.....

# 55
Този месец предполагам, че масово ще има забавяне на пратките .Не могат да насмогнат с поръчките .

# 56
Преди десетина дни направих първа поръчка и ни вест, ни кост

# 57
  • София
А отбелязала ли си да получаваш имейли? На сайта също ли няма движение?

# 58
Да, моите три престояха 10 дни, преди да разговарям с бота и да ги забърза. Още са в зададения срок, така че не ми се полага обезщетение.
Затова не искам да поръчвам сега, мисля, че ще е още по-бавно.

# 59
За първи път и на мен не ми помръдва поръчката. Нямам случай да не е тук в първия/ите дни на срока за доставка, той започва да тече утре, а тя не е мръднала.
Питах бота, без резултат.

Общи условия

Активация на акаунт