Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 032
  • 908
  •   1
Отговори
# 30
На 25.11.2024г направих поръчка за 29лв и още е със статус събиране на артикули. Съжаляват за забавянето и се надяват да пристигне до 13.12.24г. Досега не съм имала поръчка да не тръгва толкова време, максимум на 2-3ден. Миналия месец пристигна 1 седмица преди крайния срок, а сега дали ще я пуснат до 13.12. Явно изчакват някои артикул.

# 31
Не съм имала забавяне аз. Идвала ми е в последния ден поръчка. Преди месец някъде. След това идват по-бързо.

# 32
Като стана дума, този бутон в Тему за по-бързо изпращане на поръчката който го има - за какво е реално ?

Като сръчкването едно време във фейсбук нещо просто или ?

В Редит пише че ако си поръчал много неща или да речем поне няколко - ще ти разделят поръчката на няколко пратки, за да изпратят нещата които могат едва ли не веднага.
https://www.reddit.com/r/TemuThings/comments/1fkc4w6/speed_up_shipment_button/

Цитат
What it does is that if you order a lot of things some will take more time to be shipped , but if you choose the "speed shipping" it will split your order into multiple packages instead of one big.
[Машинен превод]:
Цитат
Това, което прави е, че ако поръчате много неща, изпращането на някои ще отнеме повече време, но ако изберете „бърза доставка“, ще раздели поръчката ви на няколко пакета вместо в един голям.

Друг казва че не прави нищо този бутон, което съм много по-склонен да вярвам Simple Smile

Цитат
It does absolutely nothing. I saw mine say speed up customs today, like that’s going to happen 😂

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 15:20 от mouseTrap

# 33
който получи таблети телефон Кажете как са?

# 34
Четох някъде, че тоя “бърз” бутон не важи за сега за България.

# 35
Отказах се от робота засега. Ако му намалят цената, може, но 272 лв., и да мия ъглите, не.

Перуника, ако си като мен, да искаш да се освободиш от нежеланите артикули, пробвай в различни дни. В един момент вече си ги искат и ти се генерира товарителница.

# 36
  • София
Кажете тогава модел за миене на прозорци от другите по - евтини от който да сте доволни и има ли такъв с контейнер да си пръска препарат или него го пускаш след като си намазал с миещия препарат? Имам един в кошницата, но не пише да има контейнер.

# 37
  • на морето
Аз до преди три дни се възползвах всеки ден от промоцията 90% за един и 50% за седем, но вече не я получавам. Днес ми се появи връщане на кредит. Пуснах едно яке за моя мъж и други дребни неща, но ако искам да върна якето, което струва 50 лв, дефакто колко пари ще ми върнат? 80% от 50лв са 40лв- толкова ли ще ми върнат?

Или греша, би трябвало 20% да ми върнат, т.е. 10лв, защото 40лв са ми върнати като кредит.

# 38
Мисля, че 10 лв, ако се стигне до връщане.

# 39
  • Асеновград
който получи таблети телефон Кажете как са?
Моята поръчка с таблета още чака полет. Дребния всеки час проверява докъде е.

# 40
Аз до преди три дни се възползвах всеки ден от промоцията 90% за един и 50% за седем, но вече не я получавам. Днес ми се появи връщане на кредит. Пуснах едно яке за моя мъж и други дребни неща, но ако искам да върна якето, което струва 50 лв, дефакто колко пари ще ми върнат? 80% от 50лв са 40лв- толкова ли ще ми върнат?

Или греша, би трябвало 20% да ми върнат, т.е. 10лв, защото 40лв са ми върнати като кредит.
Доди, колко плати при пускане на поръчката?

# 41
На мен ми дадоха 10 лв за забавяне веднъж. Сега забързах три поръчки, след разговор със съпорта - трябва да дойдат до 6-ти, в момента чакат полет. Иначе само си стояха в склада.
Всъщност, наистина дръпнаха последните дни и си мисля, че ще дойдат преди 6-ти.

# 42
Като стана дума, този бутон в Тему за по-бързо изпращане на поръчката който го има - за какво е реално ?

Като сръчкването едно време във фейсбук нещо просто или ?

Работи си бутонът, ама никаква работа не върши Simple Smile В един период бях пуснала 3 поръчки, като само една ми беше спешна, че в нея имаше подарък за рожден ден. Използвах бутона и после стоеше на "Вече сте ускорили поръчката". Ами пристигнаха всички други поръчки без спешната, за нея дори ми дадоха 10 лв. за забавяне Satisfied Малко бг работа - добро намерение, но лошо изпълнение Smirk

# 43
  • на морето

Доди, колко плати при пускане на поръчката?
100лв за всичко

# 44
Да питам отново, има ли някой да ползва тази автоматична маша за коса? Преди време се интересувах, но май никой не отговори.

Общи условия

Активация на акаунт