Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 298
  • 908
  •   1
Отговори
# 630
Повечето последни поръчки са ми с връщане на кредит. От време на време я спират и като изхарча кредита, ми я пускат пак. Пуснах две поръчки за 0 лв. Искам да си събера докрай кредита и тогава ще пусна следваща поръчка. Но забелязвам, че временно не ми пускат офертата.
Нека минат празниците, че иначе чакането ще е много дълго.

# 631
На мен временно ми я бяха спрели тази оферта. Връщала съм неща от нея. Не знам дали е за това или просто офертите имат някакъв срок. После пускат други.

Малко отзиви от последната поръчка.
И чак сега като качвах снимката се усетих. Реално исках и 4-те да са с клечка, но нещо съм спала. Поне едно съм поръчала, каквото ми трябва. Другите явно ще ги връщам като събера и други неща.

Този тефтер със стикери взех за приятелка, която обича да й е прилежно в работата. Някой тук го препоръча и наистина е страхотен. Такова нещо в Ориндж и другите книжарници би струвало поне 30/35 лв. Аз го взех за 7-8 лв (нещо такова).

Няколко произволни снимки слагам в скрит текст
Скрит текст:

Тези ангелчета отдавна ги гледам. Много са нежни. Моето го закачих на елхата, но другите са за допълнение към подарък.

В скрит текст са другите:
Скрит текст:
Тези опаковачни хартии пристигнаха ето така - измачкани. Очаквах вътре в тях да има твърдо цилиндрично руло, но бяха само панделките и при липсата на основа - са се смачкали

Писах да се оплача и ми върнах сумата. Обаче интересното е, че ми върнаха цялата сума, а поръчката беше направена с 30% кредит. Не са си го приспаднали. Иначе хартиите са красиви, надявам се при опаковането на подаръци да се опънат малко и да не стоят грознo. Панделките са много красиви. Слагам в скрит коментар снимки на хартиите:
Скрит текст:

Това са по-интересните неща. И пак събрах кредит и ще пускам поръчка, явно. Надявам се са вземат да паднат цените вече след Коледа.

# 632
За връщане на суми по карта, имали ли сте проблеми? Дадоха ми около месец очаквано време за рефънд. Благодаря!

# 633
VaniaK, може ли линк към стикерите?

# 634
VaniaK, може ли линк към стикерите?

https://share.temu.com/LNGUWAnGqXA
Взела съм ги на 8 лв с 30% кредит.

# 635
VaniaK, благодаря много! Весели празници!

# 636
Някой има ли си на идея какво става с тази поръчка. Статусите и са малко по-различни от обичайните. Днес получих по-нова поръчка, а тази е забуксувала. Притеснява ме да не я връщат обратно на Тему без причина и без аз да съм искала.

# 637
Някой има ли си на идея какво става с тази поръчка. Статусите и са малко по-различни от обичайните. Днес получих по-нова поръчка, а тази е забуксувала. Притеснява ме да не я връщат обратно на Тему без причина и без аз да съм искала.

Имам няколко, които стояха 5 дни на статус предаване от митница към куриер, после дойдоха ... това тази и миналата седмица...

# 638
  • Лутаща се
И да похваля тази завеса за баня. Хубав промазан плат, хубава изработка, цветовете също са идеални.
Mного странен размер, явно е подходящ само за Китай. Ще потърся и размери за нормални хора. защото поне на снимките изглеждат добре.
Ето реална снимка.

# 639
  • София
Опитвам се да схвана алгоритъма на пускане на офертата с кредитите 80.
На първия профил ми я пусна, поръчах и след 3 дни пусна втора. Поръчах пак.
След това доста време не ми е пускал, но ми даде друга хубава цена за един продукт и пуснах поръчка покрай нея за около 25лв. След 2 дни веднага ми пусна кредити 80.
На другия профил ми пусна офертата, събрах кредита и все още чакам втора седмица да пусне пак оферта и мисля, че ако не направя поръчка няма да я получа, но ще почакам още малко 😃

# 640
Не мен ми пуска всеки ден оферта с връщане на кредит, само веднъж съм я ползвала. Колело с купони скоро не съм имала

# 641
Ако ви я пуска често на профила, не излиза ли и когато я повикате с claim credit?

# 642
Излиза да, и в съобщенията също, просто вече нямам кой знае какво да поръчвам след цялата еуфория която имах тази година и купих всичко 😂😂

# 643
Получих конзолата, но няма оперативна система - картата просто липсва (не е в устройството и не е в кутията. Исках да им кажа, но роботът направо ме попита дали си искам парите. Всъщност не искам да върна машинката, защото тя сигурно работи (ако успея да инсталирам оперативна система на моя карта и я подкарам).

Сега имам над 50 лв кредит, ще взема да поръчам с онази оферта с подаръците...

# 644
Хванах се да науча свекърва ми на price adjustment, но покрай това се оказа, че от стари поръчки (октомври-ноември) е получила две счупени неща. Исках да направим връщане, но тя ги е изхвърлила. Предполагам, че тему ще върнат кредит и няма да си ги искат - при мен винаги е ставало така. На сума около 15лв всяко са. Та при опита за връщане ни искат снимки, но тя ги е изхвърлила отдавна без да ги снима. Мога ли някак да помогна или да го оставяме така? Ботът дали ще ме разбере?

Общи условия

Активация на акаунт