Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 027
  • 908
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
В коментарите би трябвало да има снимки на клиенти. Как може да се отговори на въпроса дали чантите или раниците стават? Все едно да попиташ "В мол Х стоките стават ли?".

Няма качени снимки като коментар на доста неща и не питам дали стават,а дали отговарят на снимките, защото преди месец като направих поръчка си бях поръчала несесер за пътуване,който на снимките  уж трябваше да е кожен,а като дойде беше гумена кутия с цип, единствено цвета беше същия
А в описанието какво пишеше?
Щом не ти харесва, можеш спокойно да върнеш безплатно.

Не поръчвам по снимки. Чета описание от търговеца и на клиенти, когато има.

# 151
Имам кредит 130 лв , и още 36 за заявка . Но май се въздържам , че две пратки доста ще се забавят .

# 152
Здравейте,
Можете ли да ми кажете тези кредити, които излизат за какво и как се ползват? Всеки ден имам по един, а не знам как да се възползвам Sad
Един продукт с мистериозен процент отстъпка. Обикновено началната цена е завишена. Според мен не си заслужава.
Ако решиш да го ползваш, кликаш на "Вижте сега", "Пазарувайте сега" и подобните му наименования.

# 153
  • Лутаща се
Все пак се възползвахме от офертата с връщане на кредит. Сега в рамките на 7 дни ще ми върнат 80 лв.
Интересното е, че още същия следобед получих отново същата оферта. Интересно ми е какво ще се случи, ако я използвам? Ще ми върне И от нея 80 лв. и ще станат общо 160 лв? Или първата ще отпадне?

# 154
Аз пък нямам оферта. Специално питах. Били на случаен принцип или не за всеки и нямам Joy изкрънках 20 процента, но едва ли ще ползвам

# 155
Все пак се възползвахме от офертата с връщане на кредит. Сега в рамките на 7 дни ще ми върнат 80 лв.
Интересното е, че още същия следобед получих отново същата оферта. Интересно ми е какво ще се случи, ако я използвам? Ще ми върне И от нея 80 лв. и ще станат общо 160 лв? Или първата ще отпадне?
Да,ще си имате 2х80 лв кредит, които аналогично ще си възстановявате всеки ден.

# 156
  • Лутаща се
А при втората поръчка при плащане приспадат ли натрупаните суми като кредит? Или отново трябва да платя 100 лв?

# 157
Джули, Можеш да я върнеш, ако не я одобриш.

Раста, Връщането на кредит е най-изгодно от всички купони.
Как така? Трябва да поръчам някакви неща за 25лв минимум, за да ми върнат кредит от 15%. Не ми изглежда изгодно. Или аз нещо не съм разбрала?

До 40 лв. е 30% върнатия кредит, не 15.
Ако поръчаш в рамките на 4 часа. За 25 лв. ще ти върнат 8. Малко ли ти се вижда?
Не става въпрос за малко или много. Просто искам да купя нещо, което струва 60-70лв уж, а мога да го взема за 15-20 с намалението. Само че вече не ми пращат оферти за процентно намаление.

# 158
А при втората поръчка при плащане приспадат ли натрупаните суми като кредит? Или отново трябва да платя 100 лв?
Приспадат. Ако не са минали седемте дни за получаване на частите от кредита и направите поръчка, приспадат само наличния (получения кредит).

# 159
ще преспаднат само сумата която вече е заявена,доплащате до 100 лв,и веднага почвате да заявявате новия кредит.

# 160
Само да допълня, че трябва да се заявява получаването на кредита по двете поръчки.

# 161
И да се внимава много, че понякога се пропуска едната и изгаря.

Ratsa, не винаги е изгодно с кредит. Сега започнаха пак да ми изпращат карта за отстъпка на един артикул, по-изгодно ми е за малки поръчки.

# 162
Ех значи, за някои никакви оферти,за други по две наведнъж Joy

# 163
Който не получава хубави оферти, да се обзаведе с нов профил Smirk И на мен не ми даваха тази оферта 100/80 в акаунта, който използвах от началото на годината и имах много поръчки. Направих втори и веднага ми я дадоха, а сега само чакат да си върна кредитите от едната поръчка и веднага пускат нова оферта. Ужасно е, разбрах колко ми е слаб ангелът и не мога да спра да поръчвам Trollface

# 164
https://share.temu.com/nsdqAqBI1hAДнес си поръчах тези куфари ,намалени на 112лв. и с купон за 100/50 излязоха на добра цена.Отзивите са добри и към двата куфара има и раница.

Общи условия

Активация на акаунт