Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 018
  • 908
  •   1
Отговори
# 195
И на мен нищо не ми е закъсняло досега. Имам 50+ поръчки.

Същото. Честно казано не съм ги броила , но са доста.
И аз така:-)

# 196
Ако чакам поръчка с крайна дата 14 ,и на 14 до обяд не е дошла ,следобед им пиша и веднага ме компенсират.
Аз съм късметлийка ,че съм на "село" и при нас куриери уикендите не идват,а кутии нямаме.Така  често ми се случва последната дата да е Събота,то от Петък е в куриера, но ми се доставя в понеделник.Петъка още си искам десетте лева.

# 197
А при тази оферта с кредита 100/80 - при корекция на цената баннват ли нещо. Или този "заплашителен" надпис за 90 дни е само, ако се връщат стоки.

# 198
Не може да отказваш цяла поръчка или да връщаш всички стоки. Ако е само едно нещо, от което не си доволна, не би трябвало да има проблем.

# 199
Здравете, днес получих три пратки в един пакет.И трите са с деформирани, намачкани опаковки. Това са детски игри, които поръчах за Коледа. Не мога да ги подаря в този вид. Имам ли право на някаква компенсация от търговците или трябва да ги върна. Дотук съм написала отрицателен отзив от 2 звезди и съм прикачила снимки. Дава ми само опция, че мога да ги върна.

# 200
Здравете, днес получих три пратки в един пакет.И трите са с деформирани, намачкани опаковки. Това са детски игри, които поръчах за Коледа. Не мога да ги подаря в този вид. Имам ли право на някаква компенсация от търговците или трябва да ги върна. Дотук съм написала отрицателен отзив от 2 звезди и съм прикачила снимки. Дава ми само опция, че мога да ги върна.
А вие искате да ги върнете или да получите отстъпка? Ако е второто през бота поискайте отстъпка, като приложите снимките. Може да ви направят отстъпка,а може и направо да ви върнат парите и да ви оставят нещата. Може да се наложи да настоявате за връзка с агент. Не пречи да опитате.

# 201
А вие искате да ги върнете или да получите отстъпка? Ако е второто през бота поискайте отстъпка, като приложите снимките. Може да ви направят отстъпка,а може и направо да ви върнат парите и да ви оставят нещата. Може да се наложи да настоявате за връзка с агент. Не пречи да опитате.
Предпочитам втория вариант, да не ги връщам.  Благодаря, ще опитам както казвате.

# 202
Здравейте, нова съм в темата... Досега съм поръчвала само веднъж от Тему, но сега покрай празниците искам да взема подаръци на децата оттам. Загледах се и по бижутата, по-специално по стоманените - някой дали има впечатления как се държат и наистина ли са стоманени, че и със златно покритие, както е описано? Забелязвам, че голяма част от бижутата са със същите печати, каквито съм виждала и по модели, които се продават по магазините, но на много по-висока цена. Ще съм благодарна на мнения 🙏🤗

# 203
Няколко дреболии и от мен:
Чорапогащници за детето. Хубави са:
https://share.temu.com/vhJLBZ9LNkA
Дървени играчки за елха. Доволна съм:
 https://share.temu.com/ATAoOvKg7lA
Капачки за четки за зъби. Големи и побират всякакви четки:
 https://share.temu.com/daa8nb4OstA

# 204
Много бързи Тему, браво! Снощи пуснах поръчка, вече е изпратена! От НМ имам 2 от неделя, още ги обработват?!

# 205
  • София
Моята от 3-ти още не е изпратена. Чакали някои от нещата, неясно кои.

# 206
  • В страната на бурите
Mini Me, за бижута, малко е до късмет. Имам такива, които се изтриха след месец-два (например на колиетата - вътрешната част, която се допира до кожата), имам и такива, кото не са мръднали - моите са уж сребро. С обиците, няма проблем. Четете и озивите за продукта. Ако обаче са за подарък за празниците, има шанс да не стигнат навреме. Последната ми поръчка от онзиден е с краен срок 1 януари.

# 207
И моите поръчки тръгнаха със 4 дена закъснение. Дано дойдат навреме.

# 208
Не мога да разбера защо става така. Уж ми пише че ще ми се възстановят 80лв. кредит а после точно преди да плащам ми изписва че тези 80 лв ще са в купони.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 02:03 от N-D-D

# 209
Един коледен тишлайфер от мен. Не съм го показвала, че не бях го изгладила. Повечето на снимките изглеждат много “напудрени”, но този специално изглежда много добре и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт