Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 026
  • 908
  •   1
Отговори
# 165
На мен почнаха да ми пращат различни оферти, когато направих повечко поръчки.

# 166
  • Асеновград
https://share.temu.com/nsdqAqBI1hAДнес си поръчах тези куфари ,намалени на 112лв. и с купон за 100/50 излязоха на добра цена.Отзивите са добри и към двата куфара има и раница.
Тези двата куфара без раницата август ги бяха пуснали на

Намален с купон за 80лв. цената стана много добра.
Качеството е добро, но трябва да се дебне кога са на оферта.

Дадоха ми по 10 лв. кредит за две закъснели поръчки. Писах на бота,че явно нямаше сами да го дадат.

# 167

Дадоха ми по 10 лв. кредит за две закъснели поръчки. Писах на бота,че явно нямаше сами да го дадат.
Те изобщо дават ли нещо без да си го поискаш?Аз винаги съм си искала.

# 168
Сега ми върнаха 20 лв за две забавени поръчки. Третата още не се е забавила, затова нямам за нея (но мисля, че тя ще дойде с тях).

# 169
Ще правят нов профил аз, но на единия имам малко кредит и искам да го оползотворя за последно. Разбира се точно за него не иска да ми даде оферта.

# 170
На мен пък нищо не ми закъснява. Само се нервя, че ми дават да ходя за пратка в офис на Спиди и то, който не ми е удобен.....ама, здраве!

# 171
Аз си направих нов профил, но имам 120 лв. кредит в единия профил и николко оферти.

# 172
  • StZ
https://share.temu.com/nsdqAqBI1hAДнес си поръчах тези куфари ,намалени на 112лв. и с купон за 100/50 излязоха на добра цена.Отзивите са добри и към двата куфара има и раница.
Пак се подхлъзнах Rolling Eyes
Имах кредити от офертата 80 лв, сега и куфари ще имам (дано пристигнат благополучно)
Благодаря, че споделихте
А и поръчах пак през офертата за кредит за 80лв.

# 173
И на мен нищо не ми е закъсняло досега. Имам 50+ поръчки.

# 174
И на мен нищо не ми е закъсняло досега. Имам 50+ поръчки.

Същото. Честно казано не съм ги броила , но са доста.

# 175
Какво представлява тоз кредит.Не съм наясно с офертите и промоциите,постоянно получавам такива ,но не мога да разбера как работят?

# 176
Ако не им бях писала, че поръчките закъсняват, според мен, до сега щяха да са по складовете и щяха да ми върнат целите суми. Но на мен целта ми е да си получа нещата - щом съм ги поръчала, значи искам тях, а не парите.

Сега сигурно ще се наложи да връщам, защото има неща за обличане и може да не ми станат... Но може пък да съм уцелила размерите...

# 177
Сега виждам , че едната ми поръчка ще пристигне в Български пощи.Нямам си идея как се случват нещата там. В самата пощенска станция се намират кутиите ли ?

# 178
При нас, като се влезе в антрето на пощата, от едната страна са гишетата (с отделна врата), а тази куриерска фирма, която е на пощата, е в отделно помещение (пак със стъклена врата).

# 179
Здравейте на всички,

някога да сте получавали пратка от Тему в клон на Български пощи? Чудя се дали е нещо ново покрай коледната лудница, защото кутиите и офисите на куриерите са препълнени...

Имам сигурно над 30 поръчки, които винаги са пристигали в кутиите на boxnow, но за първи път ме изненадаха с такова съобщение.

При мен се появи тази.

Общи условия

Активация на акаунт