Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 009
  • 908
  •   1
Отговори
# 210
Така е. Ти си плащаш сумата, после трябва да заявиш връщане на кредит, на части. В рамките на 7 дни. Не като купони, а пари в профила.

# 211
Аз знам как става и друг път съм пазарувала с кредити но винаги преди да платя си ми пише че ще ми се върне кредит а сега преди плащане пиши че парите ще се върнат в купони. Не разбирам защо става така

# 212
Ами освен да пробваш и да видиш. Може би като е с ваучери ще имаш срок, в който да ги изхарчиш (обикновено така са ваучерите). А, като е с кредит и нямаш ограничение. Само това си обяснявам като възможна разлика.

# 213
Но защо се получава така, аз не искам ваучери

# 214
Не ни питат какво искаме 😃 Те постоянно променят нещо. Според мен такава е сега уловката - ваучерите имат срок.

# 215
  • Асеновград
Но защо се получава така, аз не искам ваучери
Вероятно това е нова оферта, която досега не сме ползвали. Те и с купоните не винаги са едни и същи, условията и процента намаление. Ако някой не се е възползвал че да види, няма как да отговорим.

# 216
N-D-D, ти плати ли и появиха ли се отделни купони? Има ли някъде правила да прочетеш условията? Интересно ми стана. Simple Smile

# 217
Много бързи Тему, браво! Снощи пуснах поръчка, вече е изпратена! От НМ имам 2 от неделя, още ги обработват?!

Аз от вчера по обяд ми е най-новата поръчка - още вчера я гледах че се опакова... по нощите са я изпратили за към BOXNOW, но само най-голямото нещо, т.е - котешката къщурка Grinning
    Иначе са още 2 супер дребни неща.

Относно по-старите ми поръчки - те също в момента вече се опаковат. Не бяха мръднали до вчера.

# 218
    Момичета моля за помощ. За пръв път връщам, пратиха ми код за кутия на boxnow, само че поръчката не влиза, прекалено е голяма за кутията.Дойде със спиди. Пиша на тъпия чатбот от сутринта  и нищо...
    Не видях никъде опция за промяна на начина на връщане.

# 219
    Коментирано е назад. Общо взето нищо не може да направите.

# 220
    Момичета моля за помощ. За пръв път връщам, пратиха ми код за кутия на boxnow, само че поръчката не влиза, прекалено е голяма за кутията.Дойде със спиди. Пиша на тъпия чатбот от сутринта  и нищо...
    Не знам как се процедира в такива случаи, не съм връщал, но с чат-бота ако не те свързва с човек - поискай му.

Аз му пиша на английски "contact person please" например.

# 221
    Скрит текст:
    Не мога да разбера защо става така. Уж ми пише че ще ми се възстановят 80лв. кредит а после точно преди да плащам ми изписва че тези 80 лв ще са в купони.
    Виждат ти се личните данни на снимката. Казвам го, ако не си обърнала внимание.

# 222
    Момичета моля за помощ. За пръв път връщам, пратиха ми код за кутия на boxnow, само че поръчката не влиза, прекалено е голяма за кутията.Дойде със спиди. Пиша на тъпия чатбот от сутринта  и нищо...
    Ама и в най-големите кутии ли?
    Когато аз връщах голяма пратка със стилаж им писах през формата с молба за товарителница номер... да ми осигурят голяма кутия и го направиха.
     Иначе пак през бота искате връзка с агент и обяснявате Agent please.

# 223
    Сега пак ми излезе оферта за 200%. Никъде не пише връщане под формата на ваучери.

# 224
    Вчера поръчвах с връщане на кредит. Нормално си е , както и преди.

Общи условия

Активация на акаунт