Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 268
  • 908
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Вчера пуснах нова поръчка, която е със срок за доставка до 16-ти януари и за щастие отново е със Спиди. Т.е. БГ пощи са ми само в периода около Нова година. Не ми харесва липсата на проследяване при тях. От тему пишат, че пратката е освеободена от  митницата, а като копирам товарителницата в сайта на БГ пощи: "Не са намерени записи". Сигурно трябва от Тему да се води "предадена на куриер", за да светне в системата на пощите и пак не съм сигурна.

# 661
Ако нещо не ви хареса и искате да го върнете, каква причина избирате? На мен ми се струва най-близко "No longer needed", обаче ми звучи като прищявка малко ... а не ми се иска да върна продукта физически и в склада им да не ми върнат парите ... Мерси!

# 662
За плеъра написах, че не отговаря на описанието и той наистина не отговаря. За един калъф за четец писах, че не ми е нужен, защото не ставаше за четеца. За тая конзола не писах нищо, понеже ботът ме изпревари и настояваше да ми върне парите (много странно, но не си измислям).

# 663
  • София
Пиша това, което е най-близо до реалния проблем, а когато няма точно такъв уточнявам допълнително в полето. Не знам защо, но ми се струва, че трябва да знаят точните причини, за да подобрят каквото трябва.
Преди месец бях поръчала една покривкa описана като PVC.  Бях решила, че е като мушама, а отдавна си търся точно мушама имитираща тъмно дърво. Може би го реших защото имам аналогична от тях за кръгла маса.
Пристигна лист оцветен найлон, по-тънък дори от коледните найлонови торбички продавани сега и много по-тънък от торбичките на Била или Лидл. Зачетох се пак в описанието, никъде не пишеше колко е дебела покривката или нещо, което да навява тези мисли. Ами поисках рефаунд по причина, че не отговаря на описанието. После уточних, че е твърде тънка и е за еднократна употреба. След 2 дни този продукт вече имаше в описанието си обяснение, че е за еднократна употреба или партита на открито. Явно не съм била само аз.

# 664
  • София
Преди малко взех от Бокснау робота за прозорци, но освен да го разопаковам и проверя дали има нещо счупено, друго не направих. Въобще не знам кога ще имам време да го пробвам. Добре че има 3 мес.  срок за връщане. Беше опакован много добре.

# 665
От кой робот си поръча, квадратния или овалния?

На мен ми върнаха преди малко парите за едни обувки и пижама. Обувките мъъъничко бяха малки, а пижамата беше с много късо горнище и не ми хареса. Нямаше проблем, но чаках, докато пристигнат при тях и ги одобрят.

# 666
  • София
Овалният  -  https://share.temu.com/SiUs1QgOrWA
 С връщане на кредит излезе 130 лв.
Вероятно ще трябва да поръчам допълнителни кърпи.

# 667
Пиши после как е. Много му се чудя, ММ не ще.....ама нали не мие той прозорци. Хаха

# 668
Ей, ама тия китайци добре смятат😃
И с ваучер, 80/220 и с връщане на кредит, 80 лева, под 130 не може да се докара робота😉

# 669
130 лв. за робот за прозорци си е направо без пари. Погледни в нета какви са им цените. Минимум около 300 лв.

# 670
  • Лутаща се
Имам някои неща, които със сегашните знания бих върнала, но е минало доста време и вече не става. Blush
Става. Прави се комбинирано връщане: на нещо от скорошна поръчка и в същата товарителница се добавят старите неща. Върнаха ми парите за една картина поръчвана през лятото, но така и не ми хареса достатъчно, за да я сложим. Дори бях загубила опаковката. Писах на бота, че искам да разговарям с агент. Обясних проблема, а отговорът беше, че няма значение в какво ще е опакована, но трябва да присъства като артикул  в товарителницата.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 21:29 от skarlet71

# 671
Някой може ли да качи линк на квадратния робот за прозорците? До каква цена се намира?

# 672
  • София
Моят робот за прозорци не е квадратен, от другият който често спрягаме тук, но като цяло доста добре се справя и с ъглите. Нямам спомени, като минавах да дозабърша тук там да съм обръщала специално внимание на ъглите.

# 673
  • Лутаща се
Моят робот за прозорци не е квадратен, от другият който често спрягаме тук, но като цяло доста добре се справя и с ъглите. Нямам спомени, като минавах да дозабърша тук там да съм обръщала специално внимание на ъглите.
Да вметна. Единственото леко дразнещо, но то сигурно е по същия начин и при квадратните е, че след като приключи работа и го отлепя от стъклото на мястото остават два кръга, където са били вакуумирани кърпите. Забърсвам ги веднага и се решава проблема. Но да си знаете. Като цяло аз съм много доволна.

# 674
  • София
Да остават кръгове накрая, но интересно ми беше, че не на всеки прозорец. Не успях да схвана от какво са. Дали от това колко бързо след като е приключил го махам или пък ако са се замърсили повече кърпите. Когато стигна да го пускам и на село, ще продължа с наблюденията. Както Скарлет е писала обаче, лесно се забърсват след това само тези отпечатъци. Аз лично съм доволна много от тези кърпи за целта.

Общи условия

Активация на акаунт