Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 42 233
  • 908
  •   1
Отговори
# 675
Извинявайте за питането, обаче не мога да се ориентирам как да си "извикам" оферта. Рових в профила и не виждам нищо такова, на български е.

Доскоро ми пускаше всеки ден връщане на кредит, от седмица обаче вече няма. Върнала съм само няколко неща и то дребни суми, ако това има значение...

# 676
Claim credit е за връщане на кредит.
Rebate 100 беше за купони.
А discount card 000 е за отстъпка 90% с покупка на още няколко артикула.

# 677
  • София

Пристигна ми имитацията на Дайсън
https://share.temu.com/8DK1Bw8cqsA

Много ме впечатли. Има две приставки за къдрици за ляво и дясно. Като се допре струята завихря косата и косата се самонавива около приставката. Задържа се буквално 2-3 секунди и се пуска. Работих на суха коса. За 10 минути бях готова, каго гледам да хващам по-тънки кичури.
С връщане на кредит 80лв излезе почти без пари.

# 678
Извинявайте за питането, обаче не мога да се ориентирам как да си "извикам" оферта. Рових в профила и не виждам нищо такова, на български е.

Доскоро ми пускаше всеки ден връщане на кредит, от седмица обаче вече няма. Върнала съм само няколко неща и то дребни суми, ако това има значение...
Няма значение връщането. Аз не съм връщала нищо от поръчките в акаунта, в който доскоро ми даваше през 2-3 дни офертата 100/80 лв. и също от една седмица не са ми изпращали никакви оферти. Пробвах различни кодове, но само един работи - за 4 купона, но трябва да се поръчат 15 артикула, което не е изгодно. Другите ги дават, че са изтекли. Дано е нещо временно или другата година ще трябва да правя нов профил, въпреки че и това може да не помогне Sad

# 679
Някой може ли да качи линк на квадратния робот за прозорците? До каква цена се намира?

https://share.temu.com/VWG7mH9KU0A

272 и стотинки беше, когато аз поръчах. Нямаше корекция на цената, упорито проверявам, но не мръдна надолу. Сега виждам, че вече даже са добавили 14 лева отгоре. Използвах купон да намаля.

Но както писа и другата съфорумка само го отворих да видя на вид, изглежда много добре и обещаващо. Беше перфектно опакован.
Но чака...бива ли сега по празниците прозорците да са приоритет Simple Smile

# 680
  • Пловдив
А робота за прозорци ,може ли да влиза под щорите? Аз съм с външни ролетни щори.
Чудя се кой ще ми е по полезен , квадрат или овал🤔

# 681
Според мен е дебел, за да влиза под ролетни щори, освен ако не са на поне 30 см. от прозореца.

# 682
Значи направо слагам един в кошницата

Пристигна ми имитацията на Дайсън
https://share.temu.com/8DK1Bw8cqsA

Много ме впечатли. Има две приставки за къдрици за ляво и дясно. Като се допре струята завихря косата и косата се самонавива около приставката. Задържа се буквално 2-3 секунди и се пуска. Работих на суха коса. За 10 минути бях готова, каго гледам да хващам по-тънки кичури.
С връщане на кредит 80лв излезе почти без пари.

# 683
  • на морето
Получих два прекрасни пуловера с вълна, НООО миришат ужасно. Изхвърлих и опаковките, защото реших, че след пране ще се отмиришат. Еми не, даже ми се струва, че още повече миришат. Писах им, искат да ги върна, да ама аз хвърлих опаковките и ги изпрах. Искат ми снимки на дефектите😳. Не мога да се разправям с тях. Явно наистина много хора спекулираха и сега за всяко нещо искат доказателство, даже и за лоша миризма.

# 684
Ако ти харесват блузите, пробвай накисване в омекотител за повече време, примерно цяла нощ.

# 685
Dodi, пиши, че покупката не е одобрена.

# 686
Ако ти харесват блузите, пробвай накисване в омекотител за повече време, примерно цяла нощ.
Ако и това не подейства пробвай с оцет. Да ще мирише на оцет, но той се отмирисва. Содата също поема миризми, но не знам до колко е подходяща към материите и цветовете.

# 687
Ако не е одобрена и поискат връщане, трябва да са с оригиналната опаковка. При мен за втори път ми възстановяват парите, когато дрехите пристигнат и ги проверят. Явно наистина има злоупотреби с връщането на стоки.

# 688
  • на морето
Блузите много ми харесват и след пране на програма Вълна не се промениха и си останаха пухкави, ноооо миризливи. Ще пробвам да ги накисна в омекотител, благодаря за съветите!

# 689
Не знам дали тези кодове могат да се прехвърлят, аз няма да ги ползвам, важат до 23:59 довечера.
Мисля, че могат да се комбинират с някои оферти, с тази за кешбек не става. Общо взето, май няма как да се комбинират две отстъпки едновременно.
Ако на някого му свършат работа ...

BJ1005     - 30,00лв. OFF оn orders over 150,00лв.
BJ1003     - 40,00лв. OFF оn orders over 200,00лв
BJ1001     - 20,00лв. OFF оn orders over 80,00лв

Според вас, дали ще има намаление на цените след НГ?

Общи условия

Активация на акаунт