Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 11 - Декември

• 40 634
  • 908
  •   1
Отговори
# 900
При мен съобщението идва на мига щом куриера остави пратката в кутията. Срещу офиса ни има кутии на box now и съм наблюдавала. От известно време обаче ми изпраща съобщение, че поради натовареност на тези кутии ги доставят в друг автомат.

# 901
Не са го намалили. 48 часа е (с опция за още 48) и започва да тече от момента на слагане на пратката, а не от момента на получаване на съобщението. Тему пращат веднага съобщение, гледайте неговия час.

Да, ама не! Съобщението в Тему, и съобщението от Бокснау са с един и същ час, и пак си е 40 часа. Вие изобщо видяхте ли вашите или говорите на изуст!?  По горе даже писах, имам едно съобщение с 36 часа, едно със 50! Другите са масово или 40 или 48!

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 17:56 от All Seasons

# 902
  • София
Някой може ли да ми обясни тази промоция с монетите? Остават за събиране 40 монети, но не пише поръчка но каква стойност трябва да се направи за да ги спечелиш. Получаваш 180 лв. купони, но не пише какви точно са. Изобщо заслужава ли си?

# 903
  • София
Моите наблюдения са, че когато светне първата реклама за някаква оферта, още преди да сте цъкнали върху курабийка, подарък, чашка, яйце и т.н. и се цъкне върху малкото i, оградено в кръгче (за информация) там пише какви купони съдържа или може да съдържа промоцията. Понякога и после в "правила" се споменава, но много по-оскъдно.

# 904
  • Лутаща се
Някой може ли да ми обясни тази промоция с монетите? Остават за събиране 40 монети, но не пише поръчка но каква стойност трябва да се направи за да ги спечелиш. Получаваш 180 лв. купони, но не пише какви точно са. Изобщо заслужава ли си?
Аз писах на бота за тази оферта и поисках да говоря с агент. Директно питах каква сума трябва да изхарча, за да спечеля купоните. Отговорът беше: Общо 400 лв.

# 905
Еднакъв час имат съобщенията на Тему и на Бокс Нау, 10:38.

40 часа.

# 906
И на мен днес ми пратиха съобщение, че трябва да я взема до 02.01.Но явно след това са прочели имейл,който има писах,че съм извън страната и са ми удължили времето с 30 часа,което ме устройва .

# 907
За много години и още повече успешни покупки!
Наканих се най - накрая да си направя нов профил и почнаха да ме засипват с оферти - то не бяха, кредити, купони и монети, при това само в рамките на няколко часа. Пуснах една поръчка и възстанових набързо кредита за два дни. Като пристигне, ще дам отзиви.

# 908
  • Асеновград
Новата тема - 1 за 2025 https://www.bg-mamma.com/?topic=1726017.new#new

Общи условия

Активация на акаунт