Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 852
  • 1 076
  •   2
Отговори
# 30
Да е здрава и щастлива Алис, много нежно име!

# 31
  • Бургас
Здрава и весела да расте Алис!🍀
Прекрасни украси видях! И кучо е страхотен! Отива му!

# 32
Добре дошла на Алис 🍀

Хубави украси, чудни! На 2в1 елхата пак е уау 🙂

Алечко, всичко ще е наред. Само чакам да пишеш 🍀🍀🍀

# 33
  • Телиш/Плевен
Добре дошла на малката Алис, да расте здрава и много да радва цялото семейство! Heart Balloon

Ени, страхотна украса! Heart Eyes

# 34
  • при моите деца .....
Е, браво, ето започва месецът с добри новини!
Здраве и приказно детство пожелавам на Алис.
Лаленце, стискам палци.
Али, всичко ще бъде наред. Стискам палци 🍀.
Направих си капучино....
Не пия кафе след 15 часа и по принцип следобед.... но Митето е на шах, прегледах тетрадките му и реших да си направя топла напитка.....
Слушам дъжда....
Телевизорът е спрян.....
Не съм украсила елха.... но трябва дахсе мотивирам....

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:35 от * Боби *

# 35
Благодаря за темата, Ени!
Ох, какво да коментирам по- напред?
Ем, Добре дошла на Алис! Случила е на семейство, да расте здраво и щастливо дете!
Али, от теб само отлични новини чакаме и стискаме палци!
2в1, вчера и аз изгледах Граф Монте Кристо, хареса ми.
Бел, не съжалявай за косата, ще порасте. Кучето е много сладко.
При нас също не спира да вали от два дни.
Днес чистя, готвя, пера, но се и епилирах, оправих ноктите, утре се надявам и маска на косата да сложа.
За Декември месец съм силно ентусиазирана, защото чакам ММ и брат ми със семейството му. Ето защо трябва да изчистя Коледно и техния етаж. Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 20:35 от mariat

# 36
  • някъде ... тук ...
Докато се чудех кога ще украсяваме, моите качиха елхата и всичко необходимо от мазето. Готови сме вече Simple Smile
Снимки няма да показвам.
Дребният се е заел да ваксира всички ски и бордове. Само следи къде колко сняг е паднал, че му се кара, та две не вижда...

# 37
Добре дошла да е Алис, здрава и щастлива!

# 38
Добре дошла на Алис, здрава и обичана да е.
Але, стиснати палци и чакаме добри новини
Лаленце, по вода ще ти е
Да не пропуснете, днес 21 часа, БНТ1....Калино е на ред. С други думи да сте пред телевизора

# 39
  • София
Да бъде здрава и много щастлива Алис!
Лаленце, ще се справиш! В сряда ще ти стискам палци!
Алечко,от теб ще чакаме добрите новини!

# 40
Ени, добре се е справило детето Hands Thumbsup.

Ем, здраво и спокойно бебче да е Алис и да радва цялата родА People Baby.

Мъфин, я виж джудженцето какво е примерно Animal Dog. А за по-голяма елхичка ще му дойде времето. Сега и с тази е чудесно.

Лаленце, ще успееш, само не се спичай Hands V.

Благодаря ви за оценката за елхата, но аз буквално сложих само върха. Заслугата наистина е най-вече на каката. Има си някакъв вътрешен усет за цветовете. Тя и като рисува го проявява. Моята идея беше да е само в синьо и оранжево, но тя реши да добави другите и то точно тези нюанси. С годините съм събрала много различни цветове топки. Тя разгледа всички кашони и отсече, тези ще са. Бяха много интересни с брат си, защото той слагаше на по ниските клони, но в един момент кака му започна да го контролира какъв цвят къде да сложи и той реши, че ще слага кукичките на играчките, а тя да ги закача на елхата. В крайна сметка най-важното е, че бяхме заедно и се забавлявахме истински Simple Smile.

# 41
  • Бургас
Добре дошла на Алис! Да расте здрава и много щастлива! Ем, бързо възстановяване на снаха ти!

Тит, разпознах го в анонса за днес, чакам епизода с нетърпение. Изпуснах два епизода, довечера за първи път ли се появява героят му?

Браво на Синеочка!

Мъфин, догодина ще си имаш още един сладък помощник за елхата Heart

Украсихме и ние. Спокойно мога да мина със стара снимка, щото тазгодишната елха е като миналогодишната. Догодина вече трябва да накупим нови играчки и да сменим цветовете. Хокей масата поне влезе в употреба, че иначе я ползваме за помощна.

# 42
  • София
Ем, честита да е Алис! Нека внася много радост и щастие на цялото семейство!
Аз също разпънах елхата и изкарах украсата. Чакам децата да се приберат и да се проявят. Grinning
В 21ч ще се опитам да надделея за тв-то.

# 43
Страхотни са ви елхите, свършиха ми лайковете обаче.
Коледното куче се срамува, затова не иска да позира;)
Ще гледам Калин непременно.
Нищо не свършихме с украсата у нас, щерката ми отказа,имала излизане. Следващият уикенд, може би;)
Честито бебче, Ем, да е много обичана и глезена!
Ени, благодаря ти за темата, да не забравиш да похвалиш Синеочка, чудно се е справила.
Маре, ако не ти стигнат два етажа, заповядай и у нас, не ни е голямо жилището;)

# 44
  • Euskal Herria
С хубави новини започва последния месец от годината. Дано все такъв да бъде! И без болести!
Да е здрава госпожицата на Ем!
Али, всичко ще е наред при вас!
Извинявам се, това започних от написаното. Ама и нямам време да чета, та най-често последната страница-две преглеждам, когато мога.
Ще украсявам, когато почивам следващата седмица. Купих си нужното, правя и списък какви сладки да направя.

Общи условия

Активация на акаунт