Искам да кажа... (225) през ДЕКЕМВРИ 2024

• 38 852
  • 1 076
  •   2
Отговори
# 45
  • при моите деца .....
Ох, аз вместо да украся елхата разгледах старите.албуми...
Ще вш пусна 1-2 снимки от минялия век... не съм се променила 🤣 само съм натежала 🤣

На последната с ММ сме гаджета по-малко от месец.... правена е 1994 г.

# 46
  • Варна
Много сте сладки, Боби!
Да сте здрави  и да се обичате и подкрепяте и да бъдете пристан за децата си.

# 47
  • Бургас
Много сте хубави,Боби! Все така да сте един до друг!

# 48
  • Телиш/Плевен
Боби, прекрасни сте, бъдете щастливи още дълги години! Heart

# 49
  • София
Боби, чудесни спомени! Още дълги години да създавате такива. Heart
И ние украсихме.

Всяка година имат все по-малко желание вече за украсяване. Растат си децата…

# 50
  • Бургас
Тит, гледах нашето момче, ма много сладък бе Heart

Боби, все така усмихнати да сте един до друг!

# 51
  • София
Боби, много щастливи изглеждате, създали сте страхотно семейство!
Много хубави елхи, момичета!
Аз не съм пипнала, нямам никакво коледно настроение. След всичките лекари, които посетихме с дъщерята, проблемът й и неговия произход продължават да стоят в нищото.
И това ще мине…
Янче, липсват ми снимки на сладките красоти, които твориш.

# 52
Добро утро.
Бъни, пожелавам ти коледно чудо и да разберете какво й има на същеря ти, после бързо да се оправи и за Коледа да сте спокойни.
Боби, много сте лъчезарни, а Марти много прилича на теб.
Много хубави елхи.
Хубава и успешна седмица!

# 53
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бъни, дано скоро намерите точния лекар, който да намери произхода и предложи лечение 🍀
Роди, много хубава елха 🎄
Днес да пийнете по чаша вино за здравето на ММ и мое. 30 години от началото на дългия път, който извървяхме заедно.
Вчера 1-2 пъти и през нощта Митето си прочисти гърлото 2 пъти, но това ме поставя нащрек.... приятелче е започнало така и вече кашля... и друго дете от класа също....
Започвам инхалации с ФР.
Дано пресечем.
Тихо се сипе бял сняг......❄️❄️❄️
Ще чистя кола 😒
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 54
  • На брега на реката
Добро утро!

Ени, благодаря за темата и да поздравиш Синеочка от мен. Справила се е е чудесно!

Попрочетох ви набързичко, че тия дни имах пълна къща. Вместо ние да отидем на София, софиянчетата си дойдоха. Взехме и Билянка и 3 дни купон. Беше пълна лудница и няма къде да стъпиш от играчки, но беше прекрасно. Отидоха си и дома ми опустя, но съм благодарна и за тези 3 дни! Очи, сърце и ръце, пълни!
Моят принц ми разтопи сърцето! Казал на сина, че иска да стане космонавт, за да стигне до звездите и да върне кучето на баба, че тя нали стана звездичка, а само така можел да стигне. Направо се разплаках от умиление,милият ми, а е само на 4 годинки!  Златно сърце има това човеченце!:heart:

Боби, винаги грееш и не само ти. Цялото семейство сте много лъчезарни. Здрави да сте и още много години заедно.

Тит, браво на Калин, много е готин и чудесна игра!

Лято, да е здрва госпожицата ти! Много щастие и късмет и желая!

Ем, добре дошла на този свят, на малката госпожица! Да расте здрава, щастлива и обичана!

Бъни, дано скоро намерите решение и да се успокои майчиното ти сърчице!

Лаленце, горе главата и смело напред!

Страхотни елхи, момичета! Нека радват очите и душите ви! Ние, другата седмица ще украсяваме с Билянка, че тази май няма да имам време!

Прекрасен месец желая на всички ни! Здраве, щастие, пътуванки и много хубави моменти, с любимите ни хора!

# 55
  • София
Добро утро!
Боби, честит празник! Още дълги години такава прекрасна любов да имате!
Мен онзи ден ме започна първо гърлобол, а сега ужасна хрема. Трябва да се стягам обаче за тръгване на работа сега.
Бъни, дано намерите решение и да изкарате едни страхотни празници!
Буб, чуден уикенд сте имали! Heart Eyes

# 56
Добро утро!
Боби, честита годишнина! Продължавайте да се обичате!
Бъни, пожелавам в най- скоро време да намерите причината за състоянието при щерката. Все пак да питам, дали тя е по- добре след антибиотика?
Буб, твоето семейство няма да го коментирам, а го пожелавам на всяко едно друго по света! Пу- пу!
Хубав ден!

# 57
  • София
мари, не, приемът му беше напълно безмислен.

# 58
Ох, Бъни....разбирам те и ти съчувствам.
Няма ли кой да помогне с насока? Някой близък с медицинско образование? Сещам се дори да пишеш на някой от специалистите в бг-Мамма. Аз имах проблем над 7 години, минах през толкова много лекари, операция правих и никой не предположи от какво са ми неразположенията, или скриха това, за да ме ползват като касичка.

# 59
  • Бургас
Добро утро!
Бъни,дане се намери причината и решение за лечение!
Тит,да поздравиш Калин! Много хубаво дете и хубаво играе! Много успехи му желая!
Бубе,много сте ми хубави всички,знаеш!
Днес се събудих с обилен мц и съм крива и зла !Сама не се понасям!
Имам излизания, а навън вали и не ми се прави нищо! Но трябва!
Много хубави елхички и украси!

Общи условия

Активация на акаунт