Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 950
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Лелеее, тоя номер с ключовете....))) Нашето пък вече ще му разлепят портерта по летищата, защото вече втори път си носи в раницата макетния нож за рисуване и съответно - всичко се преравя, отваря, задържа се цялата опашка и т.н....разсеяна работа...но иначе са много сладки)

# 196
  • у дома с любимите си хора
За много години! Наборът приключи успешно първия семестър още в началото на декември(няма дропнати предмети, GPA e супер за разлика от останалите чужденци атлети), а от другата седмица започва втория семестър. Програмата му е готова още от началото на ноември, много добре си я е подредил. След две седмици се отваря порталът за кандидатстване за общежитие тип апартамент за другата година, но и там се е ориентирал къде иска с приоритет. Иначе си е взел книги от библиотеката и чете, тренира двуразово всеки ден с отбора и допълнително си се занимава с бокс(това е стара страст),че даже и последователи има.
etomira, много неприятно това с ключовете, но се учудвам,че има само един ключ.Нашата кола е на лизинг и сме с два ключа.
На всички, на които им предстоят сесии пожелавам успех и взети изпити.

# 197
Ето, Вили - чудесни новини от и за детето ти и сърцето ти е пълно -нищо, че са от дистанция!

# 198
Много забавни случки с пътуващите студенти.
Вили, страхотен твоя младеж, все така да се оправя.
И аз след 2 седмици почивка, днес ми беше много тегаво в офиса. Но пък имах изненада - един шоколадов дядо Коледа и никаква следа от кого е. Още двама колеги имат и сега гадаем кой ги е оставил.

# 199
  • Sofia
По здравословни причини не съм на работа от 04.12.2024г. В началото на болничния имах зор и дните бяха тегави, после празничното шетане изпълни ежедневието, но вече нямам търпение да се върна в работна среда. Предстои ми следващия понеделник и така сигурно заявих, че се връщам, че чак се притесних сега да не ме тръшне някой вирус (ММ прихвана от дъщеря ми нещо) и ще пия клеева тинктура - аз, която никога не взимам каквото и да било, ако не съм на умиране. Това има вкъщи Laughing

Споделих на ММ, че и други "деца" забравят, не е само нашето.

Вилиан, мед ми капе на сърцето да чета за твоето момче (и за всички други, но той е най-далече).

# 200
  • някъде ... тук ...
Ани, пази се, че грипът в мом не прощава!
Вилиан, браво на момчето!
Другите наследници-заплеси ме забавляват, но щото не ми е дошло до главата. Не, че е късно да стане Simple Smile

Ние добре си изкарахме във Виена, но се прибрахме ден по-рано, щото баща им се разболя. Уж не показа грип теста, ама знам ли. Мен ме тръшна на следващия ден от прибирането. На децата нищо им няма засега. Добре, че в понеделник вече беше останала само кашлицата и сме си на работа.
Наборът ходи да заверява, да прави тестове и т.н. Сега чака изпитите, надявам се и учи Simple Smile

# 201
  • София
Вилиан, прекрасно момче си имате, но вие си го знаете. Нека да е все така борбен и успешен.
И моят е от заплесите, но той откакто се е родил си е такъв, така че ние сме му свикнали и не е нещо ново за нас ако забрави нещо, а и всички сме му наблизо и можем да откликнем в нужда.

# 202
  • София
За много години и от мен.
Пиша много рядко, но си ви чета 😀.
Радвам се и тъгувам с посрещането и изпращането на наборчетата, които учат по други градове/държави.
Браво на вече успешно взетите изпити и успех на предстоящите.
Много се забавлявах със забравените ключове 🤣.
Нашето си е при нас в София.
Имахме много тежка година в здравословен план с баща му. Детето се държа геройски справи се отлично в училище и ни помагаше много, обаче остана онзи уплашен поглед при всяко влизане в болница на баща му или при чакане на линейката.
За щастие в университета се събраха весела компания, има си и много добри приятели от училище, даже вече и гадже.
Той е във ФМИ в СУ и ги спукват от всякакви математики. Имат контролни и упражнения и в събота и неделя.
... стига съм ви занимавала, вече ще съм по-редовна
Пожелавам на всички ви една много успешна и весела година ииии без болести и болежки! 🥰

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 10:41 от V_M

# 203
  • Sofia
V_M, годината ви да бъде по-добра с много здраве и само профилактични срещи с лекари! Hands Pray

# 204
  • София
Ето че вече се окопитиха децата. Докато се обърнем и ще са стари пушки вече.

Потвърждавам, че ги спукват от математика и контролни във ФМИ, но пък за сметка на това няма кой да им преподава.
Едното замества другото, дето се вика. Angry
Част от упражненията се водят от студенти горен курс, които не само не могат да обяснят задачата, ами често и не успяват да я решат.

# 205
  • София
Спунк, при тях същото като във ФЕГ. Госпожата не само, че не може да обясни задачата, но и прави грешки докато я решава....

V_M, нека всички болести да са зад гърба ви и отсега нататък само хубави неща да ви се случват!

Вилиан, не съм се и съмнявала, че младежът ще се справи отлично! Все така да продължава.

Ани, дано и при теб болестите да останат зад гърба ти.

Драконче, малката си занесе пергел до Брюксел. Аз щях да го хвърлям, но проверявайте й разрешиха да си го носи. Явно са свикнали.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 09:29 от etomira

# 206
  • София
Ети, като те чета и мисля, че се сещам коя е госпожата.

# 207
  • Варна
И тези контролни всяка събота и/ или неделя във ФМИ!
Синът ми започна и работа от ноември, на 15 км от квартирата му, и сега вече наистина разбра какво е " не стига времето".
Ако не отида до София, ще се видим след лятната сесия 😒

# 208
  • София

Олелеле, и друга такава ли има?? Защото нашата е чисто нова в училището...

# 209

Олелеле, и друга такава ли има?? Защото нашата е чисто нова в училището...

Значи, може би нашата й е водила интервюто и са се харесали Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт