🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 365
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Забравих да изкоментирам как Миро, Алекс и Бистрето обсъждаха дали Миро да приеме гривната на Мая ако загуби играта, докато Мая я няма, а съм убедена, че на нея и през ум не й минава подобна глупост. Бистра го съветваше да я приеме, което ми показва, че тя не е в час и с мислите и мнението на Мая за развитието на играта.

# 481
Ми Бистра с нищо не е в час.

# 482
Забравих да изкоментирам как Миро, Алекс и Бистрето обсъждаха дали Миро да приеме гривната на Мая ако загуби играта, докато Мая я няма, а съм убедена, че на нея и през ум не й минава подобна глупост. Бистра го съветваше да я приеме, което ми показва, че тя не е в час и с мислите и мнението на Мая за развитието на играта.
според мен Мая умишлено не държи Бистра в течение, защото вижда, че Бистра е лоялна към Миро и че Бистра е много първосигнална и няма да може да пази в тайна стратегията на Мая.

досега се видя, че Мая е хитрата, която винаги влага задни мисли зад думите и действията си, а в Бистра няма пресметливост - иначе нямаше да реагира така на предложението за женска коалиция; нямаше да среже Георги и Дзами и нямаше цял сезон да гледаме как Мая учи Бистра как да е хитра и обаятелна и да има възможно най-много коалиции

# 483
  • I Love You 3000
Добре, мисля че на този етап мога вече да си задам въпроса дето ме гложди от седмици насам.....

Малко прелюдия към чуденката ми:
За пръв път в такова предаване тип стратегическо( а съм изледала многоооо чуждестранни Сървайвъри и всякакви от сорта) виждам някакви хора да влизат и да имат за цел да са "донори" на други (както някой по-горе ги беше нарекъл. Такава стратегия за пръв път виждам. И изобщо не мога да си обясня нейният смисъл.
Точно и затова се бавех с мойте въпроси ,защото ми звучи абсурдно и безсмислено.
Значи разделям Мая от Миро , защото не от нея тръгна великото преливане на гривни и все още не я виждам да има намерението наистина да си даде гривната , на който и да е. Тя просто много в началото си реши ,че ще я даде на Бистра ако нещо стане на онзи етап. Но в един момент според мен се отказа от тази си идея докато не дойде Миро и не подкара и той дарителския влак. Докато не се стигна до етап, в който двама ще преливат кръв на трима. Мая не ми се струва много съгласна и си е напълно в правото. Дали е било стратегия от нейна страна просто ей така да ги приказва тези неща и после по някакъв начин да се извъртят нещата, може би, не знам. Но докато за нея все още имам съмнения , че ще заиграе за себе си баш сега, то Миро тотално ми изглежда повярвал си в тази "кауза" да стане донор на Алекс, Бистра и евентуално Венци в този ред.
И от тук идва питането ми - Как тези хора после ще застават пред семействата си и близките си и ще им обяснят , че два-три месеца са ги "изоставили" да се справят с ежедневието на живота , а те са отишли на някакви безлюдни острови където има всякакви отровни гадини и здравето им е подложено на риск с едничката цел да направят съвсем непознат или малко познат човек по - богат с 50 60 до 100 хил.  лева, ей така просто?!!!
Вместо тези два-три месеца , тези хора да си вземат семействата си и да обиколят тук там и просто да прекарат това време заедно, защото видимо не им трябват парите, те се валят в пясъци и плажни бълхи , за да може 30 годишният Ати да вземе някой лев.

# 484
За Мая и даряването на гривната й аз го виждам така, тя видя, че няма шанс на игрите и нейната цел е да остане максимално дълго в предаването, за да натрупа популярност и инстаграм последователи. Миро е там за приключението и той също работи основно за имиджа си.

# 485
Миро и Александър сложиха Жорката при тях, защото искаха с общи усилия да го оставят последен и така хем Миро става донор на гривни, хем Жорката последен и се молят да речем Дзами да го отсрани.Ако бяха го пратили в другата група и той стане първи,което е много вероятно после ще играе с Алекс за шампионския залог,а Ати не иска това. Добре измислено и то само в полза на Александър, но нещата се объркаха.

# 486
Според мен финансовото благосъстояние на Миро и принципите му не биха му позволили да играе финал и да вземе едни 20-100 или без значение колко хиляди лева, защото по този начин ще лиши от тази възможност друг човек, който наистина се нуждае.
За какво му е на милионер с успешни бизнеси да взима няколко десетки хиляди лева, които за 100% от останалите участници могат да са животопроменящи. Нищо нелогично и странно не виждам в това, че е отишъл за преживяването и ако може да помогне на хората, които са му приятни и близки.

# 487
Георги му слагам мутето..
Ма то по ръцете дет ги мятка..разбирам ко говори..нещо като жестомимичен превод. Лошо.
Дъл да не цъкна и другото копче...голямото Joy

# 488
  • София
Надявам се Венци да не си тръгне от инфекция. Ще бъде голяма загуба.

# 489
  • София
Не вярвам да стане - но само си представете какъв обрат, каква футболна драма (размислите на Гогов във водата с Митов) би било - ако Митов и Гогов си вземат игрите!...

# 490
Днес гледах визитката на Миро, в която показва дома и семейството си и в нея казва, че най-слабата му страна е точността и показа някакъв дартс, на който тренира. Дано не се окажа лош пророк, но според мен той си тръгва днес.

# 491
Аз искам Митов да победи и определено нямам нищо против и Миро да си тръгне. Да видим. Ще е яко.

# 492
Аз викам за Георги ! Митов цял сезон спа, не намирам причина да го подкрепям, обаче Жоро толкова се мотае, че ме изнервя страшно много и май ще загуби.

# 493
  • София
Аз съм за Митов.
Омръзна ми дрънкането на Георги.

# 494
шампионът си ти

Общи условия

Активация на акаунт