🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 397
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 1 020
Ама Дзами кво дрънка?
И си вярва.
Ако не беше Гогов да ги солотеюява нямаше да го има неговия лагер.
Той го бил създал, смешко

# 1 021
  • България
На предишната игра Дзами правеше шашми и водещите блееха. Правилата почнаха да варират.

Иван и Андрей, доскорошните колеги на Николов, щяха да гледат повече за спазването на правилата.

# 1 022
Усещам ,че тук всички с конспиративни теории сме бивши " фенове" на ИВ.😉😁
И аз си мисля, че смениха игрите за тотален залог и за оцеляване уж да и е една идея по- лесно на Ванеска. Амааа така Митов го изяде и Дзами намаза.😤
И аз съм от тези който Дзамито много ги дразни и много ме е яд, че той е с гривните.

# 1 023
Йес бе . Мачкай Гошо 🫡

# 1 024
Браво ...Бат Жо ....дано не тръгне пак да пази Мимовци ... те пък НУмерологията искали да играят...хм

Тая петица трябва да се развали, не може да останат те сами на финал ....един да си тръгва в понеделник от Мимовците, айде ....който и да е

# 1 025
Бистра е мега нагла! Мая също! Вече двете спокойнички и се дразнят, че мъжете си обсъждали.

# 1 026
Жорката дано не се наиграе сам...

Много тъпо, че сигурно ще пази Мая и Бистра

Аз на негово място, ако избера да се пробвам за имунитет, може би бих сложила със себе си Алекс и Виктор или Алекс и Бистра предвид подсказките за играта. Не бих рискувала с Дзами

# 1 027
И аз си мисля, че смениха игрите за тотален залог и за оцеляване уж да и е една идея по- лесно на Ванеска. Амааа така Митов го изяде и Дзами намаза.😤
И аз съм от тези който Дзамито много ги дразни и много ме е яд, че той е с гривните.

Кралицата на изометрията на нея ли казваха, да ....нямаше как да рискуват да спечели, пък било то и в игра с тежести ....ако Дзами и Митов бяха на гребане, който се паднеше в гадния коридор - губи

# 1 028
Ами Мая трябва да се научи, че има различни хора. Миро и Алекс може би се чувстват по-спокойни като се подготвят какво може да ги чака утре. Тя е спокойна, че ще избута до финала без да играе месец. Днес само се притесни Миро да не отпадне, че да не се наложи да доказва, че и тя заяви, че е бушон.

# 1 029
  • София
Ванеса направи огромен завой и това беше фатално за играта.
Гошо да сложи Дзами и Митов.

# 1 030
На Жорката могат да му казват Лудичкия, както на Гогов му казваха Слабичкия.

С този налудничав поглед, прихващия смях и движенията наистина си е пълен образ. Колкото не го харесвах по едно време, сега толкова ме забавлява 😂

# 1 031
  • София
Като чета, май едни продуцентски похвати в едно друго шоу много ви липсват и направо ги прехвърляте тук.
А Гошо Магелански вече архипелаг си сътвори. Ще има по остров за всяка кокосова кратуна. Simple Smile

# 1 032
Скрит текст:

Кралицата на изометрията на нея ли казваха, да ....нямаше как да рискуват да спечели, пък било то и в игра с тежести ....ако Дзами и Митов бяха на гребане, който се паднеше в гадния коридор - губи
Амааа каква кралица на изометрия е Ванеса ? Тя сама си се кръсти така в един синхрон. Ама то и аз мога да кажа че съм кралицата на Англия,ама едва ли някой ще повярва.😜
Единствената изометрия тук която тя изигра остана трета след Марина и Билянчето. А с тези тежести никакъв шанс нямаше пред Миро. Ама то в каквато и да е игра срещу него нейният шанс беше нищожен.

# 1 033
Обявявам Дзами за най-голям борсук

# 1 034
Не знам, дали не могат или не искат да правят интересни формати нашите продуценти. Навсякъде хората целят да има обрати, драма и до последно да не се знае какво може да стане. Нещо повече, никой не иска да гледа т.нар. Pagonging, т.е. една коалиция да маха всички други и да липсват всякакви обрати.

В ОСГ е точно обратното. От поне 3-4 седмици не е имало нито една истинска изненада, особено на игра за елиминация. Винаги бият фаворитите и интригата липсва. Освен това, в същия период, цялата сила е само в лагер 3. Те изгониха маса народ от другите лагери и когато играеха, си редяха удобни игри, срещу лесни противници. Това е правилно стратегически, но е мега скучна ТВ. И точно когато можеше да се случи обрат и Александър или Бистра да идат на елиминация, бушона Миро влезе в действие и гледахме два грозни уговорени мача. Пак ще повторя, но е безумно на Ф8 да има двама души, които не играят за себе си и вместо това побутват други хора. Ако някой иска да махне Бистра, това е почти невъзможно, тъй като преди това трябва да разбие цяла стена играчи, което е нечестно и не е това смисъла на подобни формати. Да не говорим, че аз не знам ако си спортист как ще се чувстваш, ако единия бушон ти гради социалната игра и стратегията, а другия ти играе игрите. Накрая дори да си на финал, всички ще знаят, че това не е особено заслужено и спечелено.

Отделно, в цялата осмица няма нито един симпатичен за мен образ. Миро е най-добрия играч, но играе с цел, която е неприемлива за мен като зрител. Винченцо не е лош човек и е много силен в игрите, но няма как да съм за някой, който няма грам логическа мисъл в главата и все някой друг трябва да му играе социалната и стратегическата игра. Може би Жоро заслужава финал, най-вече защото сам се бореше с всички елементи, къде с успех, къде не, но поне никой не го бута. Макар и да не харесвам играта и поведението и, дори Мая ми е по-ок за финалист от Бистра и Александър. Тя успя с една победа да стигне дотук и ако не друго, поне има някаква мисъл. Пък и ще е тотална гавра с всички, ако тя стигне топ 3 с една победа, а повечето го заслужават. Все пак, Жоро и тримцата от лагер 3 (без бушоните) почти сигурно ще излъчат финалистите и едва ли ще има изненада, което е тегаво за формата, но на никой не му пука.

Общи условия

Активация на акаунт