Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 27 284
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 1 260
Хора, книгата съм я сваляла преди време от някой сайт. В сайта, който даде Натка я има на български език и още една книга от същата авторка на руски език. За щитовидна жлеза и сходни на руски език има книги, както и за кето хранене. На английски не съм проверявала.
Имам книгите на Изабела Уенц на хартиен носител. За мен са много полезни, наред с още няколко автори издадени в бг.
Хареса ми, че съм прекръстена на дерони. Лютеницата Дерони е ситуирана в родния ми град и е кръстена на тракийско племе от този регион Simple Smile Иначе е със доста захар Simple Smile

За чайовете и зелен чай не може, както и боб  Simple Smile Но коприва и мащерка може. Май и кори от бреза беше подходящ за желязото.

# 1 261
Мерси, мерси.
Вечерта ще преровя сайта за всичко на бг

# 1 262
За този сайт пак да кажа че е добре да има регистрация, не спамят често на пощата. Но от време на време мигрират, че сами виждате мащабите, погват ги чат-пат. Та са ми пращали после нов адрес къде са.
Като дадеш разширено търсене, може да задаваш език също.
Със сигурност има и други такива библиотеки, просто тази ми е любимата и скоро не съм търсила друга подобна. Аз и каквото имам от тях няма да ми стигне един живот да го изчета всичкото Grinning

# 1 263
  • на острова на мечтите
Натка, прерових пет страници и не намерих кой сайт за книги си дала? Благодаря,ако  може сподели отново 😘

# 1 264
Натка, прерових пет страници и не намерих кой сайт за книги си дала? Благодаря,ако  може сподели отново 😘
https://z-lib.io/
Още един линк с колекция от готварски книги
https://annas-archive.org/search?q=Keto+diet

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 16:48 от Bria

# 1 265
  • на острова на мечтите
Z- lib преди време следях сайта им, но нещо започнаха да ми отказват достъп.  Зарязах ги. Май наистина искат регистрация.
Междудругото не ми се отваря линка. Благодаря ,Бриа !

# 1 266
Става и без регистрация но дава само по едно сваляне на ден така. А и наистина сменят домейни често и може човек да им изтърве спатиите по някое време...

Аз днес явно по-дълъг фаст ще откарам, още не съм яла от снощи насам и тепърва се чудя яде ли ми се. Имам сварени яйца, май те ще са че да не ми висят в хладилника че от утре пак гости... То шантава работа с тия празници и събирания, не мога да си вляза в коловоз с яденето - или ми се яде много, или обратното но не и нормално положение Grinning

# 1 267
Бриа първия линк не се отваря
Благодаря ❤

# 1 268
Момичета, само да кажа. Внимавайте в Берьозка като пазарувате.
Много неща са им с изтекъл срок. В последно време се случва често.

# 1 269
Бриа първия линк не се отваря
Благодаря ❤
При мен всичко се отваря, ако имате защити на телефона може и да спира отварянето на страниците.
В чуждите държави, не може  така свободно да се тегли.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 19:10 от Bria

# 1 270
  • София
Хайде и десерт за Нова година. И сладкарницата затваря. Laughing

# 1 271
# 1 272
  • София
Курабийки, Гущер.

# 1 273
Със семки и бадемки.😀

Може ли рецепта ?
И през екрана ми мирише на канела и други уютности 😍