Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 28 799
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 210
Ей сега ги видях и двете,благодаря.Ще взема утре някое,че от време на време ме дращи много гадно гърлото и чая не помага особено.Тоя трахизан има ли някакви подсладители в него,че захар гледам няма,ама тия за смучене обикновено са сладки...

# 211
Какво ползвате за гърло?Че от вчера ме боли,пък докторката каза медче ...че нищо ми нямало...
Гаргара със сода в топла вода или в чай от лайка.
Етерично масло от чаено дърво в арома лампата, силно антисептично е обаче и силно смърди. Слагам само ако съм И хремава Grinning
Топли течности и по-честичко, може парченце джинджифил в гореща вода като чай.

Гранофурин мисля че съм виждала да се продава на спрей за гърло с от тия дългите накрайници, това би улеснило доста работата.

По принцип като е болен човек, му се качва КЗ и да не я е изял ами просто от това че е болен. Е, чак мед няма да налазя с лъжицата, ама точно в лекарствата понякога няма как, ако съм болна точно това ми е сетна грижа.

Сега да ви разсмея малко, че нали е полезно Grinning
Прави Натка супа топчета одеве. Абе, скучна ми идва тая супа само с лук и морков... Я да нарежа и една по-малка ряпа в нея. То добре ама тя ряпата бяла, абе пак е скучна история, искам шарено. Пък се сетих и че предния път при първия ми опит с джаджата за топчетата стана "мъжка" - разбирайте че доста от топчетата бяха залепнали по двойки Joy Баланс трябва в тоз живот, Натке! Дай да я направим розова тоз път! Та накълцах и глава цвекло в супата.
Мда, баш такава не сте яли, гарантирам ви Grinning
Ако не друго, следващите дни ще сърбам и ще се подхилвам, много живописно изглежда Grinning

# 212
Какво ползвате за гърло?Че от вчера ме боли,пък докторката каза медче ...че нищо ми нямало...
Я си направи една гаргара с топла вода и сода бикарбонат - утре ще си пушка!

# 213
Ох, това с гаргарата и сода при мен никога не работи Confused
Даже ми се влошава положението.

# 214
Момичета и момче Stuck Out Tongue Winking Eye погледнете си профилите - има лоялна програма на БГ мама и точките се обменят за ваучери за различни магазини.
За да не е спам ще докладвам за хормона - пия го трети ден, изпотяването намаля, обаче вечер трудно заспивам и съответно сутрин едвам ставам… днес така се успах, че тръгнах за работа като мит буркан (добре че имах 3 мин за душ и 2 за обличане) Confused Та ще го мисля какво да правя. С храната съм стриктна - продължавам на месо Blush

# 215
При болки в гърлото винаги ме спасяват тези таблетки за смучене (със сорбитол са, но пък 30-те таблетки общо тежат 20 грама):

По-ефективно нещо за смучене при гърлобол не съм пробвала. Първият път, когато ги използвах бях с нечовешки болки и тъмночервено гърло.
Също и чайове с джинджифил и малко лимон, но не много топли, а с умерена температура. Масло с ванилия може да се смуче (принципно рецептата е мед, масло и ванилия, но става и без мед😅).
Елора, и аз съм така с гаргарите, после ми става по-лошо положението и боли повече (но може да не правя нещо, както трябва).🤔
Подкрепям и за инхалациите, но при топли инсталации после по е два часа не трябва да се стои на хладно, че може да стане по-зле.
И, може да е много голямо клише, обаче аз винаги се чувствам много по-добре след един хубав топъл бульон или пък пилешка супа (а може и с друго месо). Застройка авголемоно (с яйце и лимонов сок) особено много върви на пилешката супа.🙂
Беки, кога пиеш хормона и с каква доза започна? Хубаво е да се започва с по-ниска доза и да се увеличава. Какво всъщност приемаш, таблетките ли?

# 216
Да, таблетките еутирокс от 25 - това ми е на рецептата от преди сигурно 10 год (все съм си с хипо, това не се е променило пред годините). Сутрин към 4 най-късно 4,30 съм го пила, че после искам и кафе да пия (днес е изключение, едвам имах време да се облека Joy).

# 217
Запазвам и Проповит Grinning

Беки, разгледах, ама нищо не пише. Не пише какви са тия услуги.

# 218
Беки, най-добре е да се почне с половин (или даже с четвърт (таблетка и да се увеличава плавно, докато се достигне предписаната доза. Не е нужно много да се разтяга във времето, просто така се минимизират евентуални странични ефекти, ако ги има.
П. П. Дано оправят редактирането бързо, че...😂

# 219
Какво не му е наред на редактирането.
При мен всичко е точно.
Абе нещо не може да се види кой какво ти лайкнал, ама не е драма.

# 220
Трябва да се регистрираш на този сайт https://app.incentivai.io/loyalty-programs/bgmamma
Запазвам и Проповит Grinning

Беки, разгледах, ама нищо не пише. Не пише какви са тия услуги.

Не мога сред нощ и без очила в тъмницата да чупя таблетки, ще потърся и ще се оправи предполагам.
А за редактирането и опцията преглед преди публикуване искрено се надявам да го оправят, че не обичам грешки, а допускам такива - я от коректора, а от дебели пръсти Joy

# 221
Какво не му е наред на редактирането.
При мен всичко е точно.
Абе нещо не може да се види кой какво ти лайкнал, ама не е драма.
Аз пък виждам това, но не мога да редактирам публикациите си. Излиза ми само буто  "Сподели".😆

# 222
В това от линка правиш набързо акаунт и в него се обменят точките срещу ваучери, то си пише какви има. Аз от бета-теста където бяха включили малка част от потребителите си ги обмених още тогава за ваучер от Декатлон, засилих се и... любимия ми модел маратонки го няма вече Grinning

Но явно покрай ъпдейтите да вкарат и това нещо, ще има да дялат трески още по форума.

# 223
Ей сега погледнах и на мен ми излиза само сподели,явно сайта се е бъгнал нещо...ще го оправят.Лошо,че аз редактирам по 20 пъти Grinning Ще търся това с прополиса,би трябвало да има най-много ефект.
Ще търся и тия точки,че съм фен на тия купони,а за жалост при нас ги няма така както в чужбина.Майка ми гледа едно предаване и се хващам за главата като им видя сметки от по 1000 долара да стават на - та даже им върнат и пари...
Имам тук някакви билкови пастили,ще ги погледна дали не са със някой читав подсладител.Взех си миналия път еритритол,та четох как се получава и изглежда много интересен процеса,май за него говорехте тук как някакви бактерии изяждат захарта...егати чудесиите.Колко съм боса все още в сравнение с вас Grinning твърдя,че се справям добре с диетата,ама колко неща има дето не знам...
Магазинерката преди се спука от смях,че ме питаше какво ям,че да съм свалила толко за 1 месец,та викам"пържоли" и почна да се смее...явно на хората им е чудно,че и така можеш да свалиш.Един доктор беше питал една приятелка дали обича да си хапва пържоли и кюфтета,че била качила някое кило...трябва аз да ида при този да му кажа за пържолите Grinning

# 224
На компютъра може да се редактира.
Ама от мобилната наистина не ще.

Общи условия

Активация на акаунт