Звездни Компромати- Декември'24

• 349 798
  • 3 918
  •   2
Отговори
# 195
Десислава разказва за бедността преди кариерата (много ми е симпатична) :

# 196
  • София
Риана
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Ема Корин и Арън Тейлър - Джонсън Close
Скрит текст:
Мария Шарапова
Скрит текст:
Карла Бруни
Скрит текст:

# 197
Винаги съм се чудила Албена как продължи със Стависки след тази трагедия.
Ако мъжът ти убие човек на пътя ти ще изоставиш ли мъжа си?

# 198
  • Rock & Roll feeling ...
Награждаването от президента, предвид случилото се и последствията за Мануела ми се струва не на място.

Благодаря за хубавите думи Heart

Влизам освен да благодаря за настроението, което създавате при всяка нова тема, за да кажа, че няма да съм на линия за януарската тема.
Ще се радвам, ако някой може да поеме ангажимента по изключение.
Ако никой няма времето и желанието да я подготви, пишете на мод., все пак да си имате тема.
 Гледам, че при пускане на новата тема винаги се има готовност за метла на позитивни коментари, така че вярвам има кой да помогне, за да не се създаде напрежение, поради липса на тема.

anra , Yellow Heart
Скрит текст:
Имам колежка, която е и съфорумка. Често като попадне на някакъв готин и позитивен коментар ми праща скрийшот. Изтриха те, но видях коментара ти, благодаря ти за позитивността, усмихна ме широко и откровено Yellow Heart Yellow Heart Yellow Heart

# 199
Егати, пак са ме изтрили. Аз се чудя, защо нямам известия!
Това заради пияната свиня ли? Добре, ще го наричам почерпеният джентълмен!!!
Триенето е лично, няма общо с правилата на форума!

Кактус, темите ти винаги са страхотни и уникални. Винаги научавам нещо ново!

Сега и това ще изтрият и наистина смятам повече да не пиша в темата. Обидно е личното отношение.

п.с. Донатела Версаче изглежда много добре.

# 200
Ако още нямаме дете, сигурно бих се разделила, да. Иначе всеки ден ще го обвинявам, че е шофирал пиян и няма да живеем добре.

# 201
Парите не ги е изтеглил наведнъж. Просто сега се разчу заради интервюто на Въргала. Може и картова да е сметката. Тогава пък съвсем няма кой да те спре. За да тегли обаче е получил пълномощно от майката на Мануела.

# 202
  • Countryside
Донатела след толкова години най-накрая уцели хирург... не се ли проучват тези неща предварително?

Горсов не искам да коментирам, гнус ме е от такива като него.

Едва ли Стависки е искал да причини катастрофа, камо ли да убие и осакати млади хора. Да, има утежняващи вината обстоятелства, но заради това да го зареже Албена ми се струва нереалистично очакване. Морално може би да, но чисто в емоционален аспект по-скоро не.

# 203
  • При семейството си
Да, Донатела изглежда доста по-добре сега.
Аз също смятам, че парите на Мануела най-вероятно са теглени текущо. А сега явно нещата са ескалирали, по някаква причина, може и заради изчезването на Горсов.

# 204
  • Deutschland
Този търсят ли го изобщо? Полиция?

# 205
Теглени текущо….. По колко е теглил, че да е незабележим? На колко се разделят 360 000 лева, че да не усети и за какъв период?
Амииии, аз по-възприемам да ги е откраднал наведнъж, че всичко друго е рецидивиращо престъпно нехайство….
Не е подадена жалба май и не го търсят.
Аз си мисля, че Въргала точно по тази причина обяви новината - разбрал е, че иначе никой от обкръжението на Мануела няма нищо да направи.

# 206
Че защо да го търсят. Утре ще излезе някой в медиите да каже как трябва нещо ново за Мануела, някоя сълзлива история, хората ще съберат пак пари. Или пък ще се включи някой бизнесмен, както Христов навремето. За съжаление, в България има много добри и състрадателни хора - и много, които се възползват от добротата и късата памет на първите.

# 207
  • Glasgow
Но ако някой е сигнализирал има начини да му се ограничи достъп до сметките. Преди десетина години един мъж от моя роден край, сигурно помните призивите за него в социалните мрежи, как децата ходят боси на училище в съседно селище, похарчи над 90к за два месеца от дарения, съдиха го мисля, нямаха право след това да разполагат с парите от сметките. Пак хазарт беше намесен, но май успяха и имот поне да купят.

# 208
  • При семейството си
Този търсят ли го изобщо? Полиция?
Според Телеграф, има забрана за напускане на страната и подадени сигнали:
https://telegraph.bg/svetski/novini/niama-izmykvane-gorsov-sys-z … d-telegraf-436620

# 209
А президентът ще награждава Албена сега? От какъв зор честно казано, не съм чула да е наградил доста по- заслужили спортисти
Днес е било. Юбилей имала Албена,явно 50г. Но по ТВ не я даваха. Даваха Таня Богомилова, Весела Лечева и Ивет Лалова.

Общи условия

Активация на акаунт