Звездни Компромати- Декември'24

• 349 882
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 210
  • При семейството си
А президентът ще награждава Албена сега? От какъв зор честно казано, не съм чула да е наградил доста по- заслужили спортисти
Днес е било. Юбилей имала Албена,явно 50г. Но по ТВ не я даваха. Даваха Таня Богомилова, Весела Лечева и Ивет Лалова.
Не е като да не е награждавал и други спортисти.
https://armymedia.bg/2023/06/29/%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD-% … %BD%D0%B0-%D0%BF/

https://telegraph.bg/sport/oshte-sport/nagradiha-izvestni-sporti … prezidenta-358692

# 211
Ако още нямаме дете, сигурно бих се разделила, да. Иначе всеки ден ще го обвинявам, че е шофирал пиян и няма да живеем добре.
А, значи, ако има дете можеш да живееш с убиец.. Предполагам, че детето го прави по-малко убиец. И всеки ден ще го обвиняваш… Ами, то може и Денкова всеки ден да му натяква: уби хора, уби хора. Много ми хареса как променяш курса щом се отнася за теб, а не за някой друг.😄 Ако имаме дете, ако нямаме дете… Супер си😄😄

# 212
  • Варна
Донатела не я познах!

# 213
Живеем в държавата на лицемерието.
Захари Бахаров се е включил в кампания против наркотиците. Остава и Рачков да се присъедини. На единия брат му употребява, на другия- продава

# 214
Донатела не я познах!

Съмнявам се, че изглежда така честно казано.

# 215
Захари Бахаров се е включил в кампания против наркотиците. Остава и Рачков да се присъедини. На единия брат му употребява, на другия- продава
А ако направят клип - Бербатов да казва финалните изречения.

# 216
  • софия
А президентът ще награждава Албена сега? От какъв зор честно казано, не съм чула да е наградил доста по- заслужили спортисти
Днес е било. Юбилей имала Албена,явно 50г. Но по ТВ не я даваха. Даваха Таня Богомилова, Весела Лечева и Ивет Лалова.
Но се е изтипосала за снимките
Скрит текст:
Не знам за какво я награждава сега. Това по някакъв начин реабилитира поведението ѝ.
Извинявам се, ако не съм права, но не съм чула да съжалява. Да, не може да отговаря за поведението на пълнолетен човек, но поне трябваше да замълчи, а тя го защитаваше.
Този пРезидент коя ли не ут@йка не пожела да награди за незнайно какви заслуги.

Живеем в държава, в която от най-високо ниво се демонстрира пренебрежение към морала.

# 217
Че защо да го търсят. Утре ще излезе някой в медиите да каже как трябва нещо ново за Мануела, някоя сълзлива история, хората ще съберат пак пари. Или пък ще се включи някой бизнесмен, както Христов навремето. За съжаление, в България има много добри и състрадателни хора - и много, които се възползват от добротата и късата памет на първите.

Снизходителният ти тон е меко казано озадачаващ. Не е проблемът в даряващите хора, нито в "сълзливите истории". Понякога е добре да помислим дали цинизмът ни няма да засегне група хора.

# 218
Никога не бих я познала. Гледах спортните новини на БНР и нея не я даваха. Или не съм я познала?😎

# 219
А ако направят клип - Бербатов да казва финалните изречения.

А Гълъбин Боевски въведението.

# 220

Е, от друга страна, не е ли възможно някой да е против наркотиците именно защото негов близък се занимава с наркотици? Не само заради това, но като лично засегнат, да има още по-остър негативизъм от тези, които принципно са против наркотиците. Аз интервюта съм гледала с родители и близки на наркомани, никой от близките не изглеждаше като да подкрепя наркотиците.

# 221
В Бг всичко е възможно.
Мадлен Алгафари ни учи на истинска любов и трайни връзки, пък мъжът и сме го виждали всички в действие. Ама не с нея
Звънче много точно го написа. Тотална демонстрация на липса на морал!
С теб сме Бубе Frowning

# 222
Тук всеки говори хипотетично, когато не е изживял нещо. Хората се разделят заради къде къде по-маловажни неща, които не успяват да приемат / преодолеят. На думи може всичко.

# 223
Донатела Версаче с ново лице.
Скрит текст:
Ако е истина то подобрението е много добро

# 224
  • При семейството си
Ехх, стига, де.
Албена не съжалявала (дали),тя е приравнена с утайка, а медалите и’ са незнайни заслуги.
Албена едва я познах, изглежда притеснена на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт