Звездни Компромати- Декември'24

• 350 067
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 240
"Денят на бащата" е много силен, изключителен сериал.
Новият с Рачков кога започва?

Януари май 5 беше.На трейлъра плаках.Рая Пеева също играе.

# 241
Тюркмен с това "Р" не е за глас зад кадър, че и пред.

# 242
  • в пералнята
Брокер 😂
Умирам от смях с това клипче.

# 243
Тюркмен с това "Р" не е за глас зад кадър, че и пред.

Вероятно го намира за секси и убеждаващо да купи апартамент всеки,  който я слуша.

Палома с майка си Доника Ризова и баба си.
Скрит текст:

Попадна ми профила на Гери, всяка една снимка е харесана от Доника.

Велина Узунова е бременна, брей,
Кой е бащата?
Не беше ли с руснак по едно време

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 23:26 от alethea

# 244
  • София
Тюркмен и Стоичкова са колежки в тази агенция. Мисля че и дъщерята на Боби Михайлов беше там. Grinning Ако не там, в Юник Естейт.

# 245
Бившата съпруга на Благо
Скрит текст:

# 246
Стана ли ясно там защо точно се развалиха нещата? Благо и булка поредна бяха почти младоженци още.
Имаше слухове, че е заради Татяна и “Сървайвър”, но не бяха особено убедителни, пък и после нищо не се случи.

# 247
Не ѝ е било лесно на Албена Денкова. Помня годините преди катастрофата - Албена Денкова и Максим Стависки бяха звезди и масово обичани от народа. По едно време бяха във всяко предаване, събитие, вестник. Бяха пример за страшно симпатична и успяла в професията си двойка. Катастрофата за миг срути всичко това. Тъжна ми изглежда съдбата на Денкова и че обира негативи покрай мъжа си. Разбира се, щеше да протече много по-гладко живота ѝ, ако беше се разделила със Стависки и беше се разграничила ясно като пожертва любовта си. Но тя е поела по-трудния път и ето, носи кръста на това да е избрала любовта и лоялността към нея. Не знам дали можем да съдим човек заради този му избор. Много сложна житейска ситуация е това.

# 248
  • При семейството си
Палома, майка и баба на каква възраст са и имат ли корекции?

# 249
На Благо бившата е станала бая грозен киборг.

# 250
Палома има доста корекции , мисля че е излишно да се пита .

# 251
Анелия тази вечер е спечелила приза Певица на годината

# 252
Чисти имидж жената...

Ако подобно "р" минава за секси... Предлагам към Александра Тюркмен да се присъединят Мия Димитрова и Ивоне от "Биг Брадър" - много ортикарен сексапил на едно място. Брррр. Аз поотделно не мога да им трая говора, представям си какво ще е заедно Bowtie

# 253
Дейлимейл: Риана steals the show на фешън награди 2024.🙄 Мъжът ѝ с костюм, тя като за Мулен Руж
Скрит текст:
Балканска двойка на коледен банкет. Bowtie

# 254
Много е смешна Зейнеб, гледам как интервюира Бояна Шарлопова. Много се старае, ама въобще не слуша гостенката Joy

п.п. Красива жена, въобще не й давам годините.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 04:22 от *Sugar*

Общи условия

Активация на акаунт