Звездни Компромати- Декември'24

• 347 626
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Glasgow
Сандс, къде ги четеш тези неща и отзвуци🙄 не се заяждам, дори в тролския Туитър дето очерни Амбър преди  сега топ туитове с хаштаг Амбър са позитивни.

# 2 851
Чета коментарите Джокер. Никой не е очернил Амбър, тя сама го направи. Думите й в аудио записите я погребаха, не ПР агенциите. Между другото, тя никъде не отрича лъжите си, само се оплаква от общественото мнение след това.

# 2 852
Аз да върна малко към Нели, пуснах си интервюто, но до Карамански немАх нерви да издържа! Егати изкуствените и тъпи въпроси и констатации от Мондьо - кога разбра, че си известна, ти си великан в тялото на порцеланова кукла и пр. и пр. тъпизми. Как би се описала? И тя почва - "Като едно огромно греещо слънце, с малко затъмнение в долната част (заради моментите, в които унива), да, продължава Нели - аз съм слънчево затъмнение!" Ко?! Я пак?! 🤔 Нататък се продължава с усукваници и недомлъвки, за това, колко е борбена, велика, изстрадала, че всъщност е едно добро момиче в тялото на изкусителка и пр.
Малоумно тъпи въпроси, на които тя отговаря с престорена скромност, без чувство за хумор и също толкова отвлечено и общо. По едно време тя го пита (а то е началото на интервюто, но тя е хваната натясно от неудобните му въпроси!) -  "Готови ли сме вече, мога ли да си ходя?" Брейй, ма те насила са я закарали там, защото българския народ не може да диша без екранното й присъствие!
Имаше, разбира се, контролното включване на извисените ни "звезди", за "анонимниците зад клавиатурите", които пишат невярни неща за нея, защото не я познават, но тя не им обръща никакво внимание и не им дължи никакво обяснение! Ми чий го дириш в това студио, бе джанъм? На кого се обясняваш?

Може би най-тъпото интервю евър, което съм гледала, не можах да изтърпя повече от 15 мин. Между другото, тя е доста по-овладяна и самодоволна, от колкото съм имала представа. Не ми стана симпатична и за пореден път се убедих, че никак не харесвам дребните й зъби и венечната усмивка.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 15:05 от Tess d`Urberville

# 2 853
За фенките на Дамиано-гол и татуиран. И Глория през 90-те.
Скрит текст:

Много чаровен мъж, въпреки татуировките.

А Глория беше естествено красива, чаровна, талантлива.
После си промени доста фейса. И поведението. За талант и песни не знам, не следя жанра.

# 2 854
  • на село
Снимката на Глория има сериозна обработка.

# 2 855
Точно зъбите на Нели не ми харесват. Един бондинг и ще е съвсем друго.

# 2 856
Мондьо всеки път с тази брокатена брада просто ме съсипва.
Зъбите на Нели не ги бях загледала, докато не ги споменахте. Станно е как средните ѝ са по-къси от страничните.
Скрит текст:

# 2 857
  • Viena
А Мондьо всеки път с тази брокатена брада просто ме съсипва.
Много се смях и само там го гледах,като елхичка от тему 🤣🤣🤣

# 2 858
Супер анализ, Тес

Какво се и случило с тези зъби? Ужасно е
Горката жена, пардон, слънце

# 2 859
Нели по възрастна ли е от Сано?

# 2 860
Тес, точно в десятката!
Като се замисля описанието отговаря на всичките интервюта на брокатената брада 🤣

# 2 861
Нелито е ясна, но и Мондьо-то, кой го излъга, че прави добри интервюта, не знам! Абсолютен гъ*олизец и подмазвач, задаващ "правилните" въпроси, така че интервюираният да блесне и да засияе с нова светлина.
Някои перат пари, а други перат имидж или си правят реклама при винаги любезния домакин с лъскавата брада.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 11:22 от Tess d`Urberville

# 2 862
Те сякаш не винаги са й били така зъбите на Нели. Сано ми е много симпатичен. Дано не са верни слуховете. Аз помня част от интервю с него, в което обясняваше как баща му го е възпитавал във финансова дисциплина и като добавим ролите му и че така безрезервно прие Иво, а сега и Пепето със все децата, в моите очи набра много плюсове той. Та дори и някъде да се е случвало да свали гащи не съвсем на място, фактът, че е преценил кога и как, така че да не стане грозен скандал, пак го считам за много читав и свестен човек.

# 2 863
Много се смях с коментара на Тес. 😆
Тази Нели ми е една такава... глуповата и никаква, тип "бъди си там красива и мълчи". Съжалявам за снизходителния коментар, но вашите оценки само ми засилват мнението. А и голяма гордост, че не си изглеждала на възрастта, ама се вижда, че като се махнат филтрите, и това не е съвсем така.

За Блейк Лайвли ми е подобно мнението. Как пък все нея някой я е засегнал, не сме я разбрали и т.н. драми около нея. Бяха ми симпатично семейство преди, но стават все по-дразнещи.

# 2 864
Мундьо за всеки случай се мазни на всички. А драматичните паузи, които прави са смешни и нелепи.
Как какво прави там НелитУ, Тес? Разбрахме, че просто подготвя завръщане и се рекламира. И припомня славните отминали времена на мутреса.

Общи условия

Активация на акаунт