Звездни Компромати- Декември'24

• 347 576
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 985
Честита Коледа, момичета!
Нелито не ме грабва, на старите снимки е като от махалата. Липсата на изтънчен вкус си личи колкото и да иска да докаже обратното. В тяло може да е добре за 50 годишна, но в лице-твърдо не! Плюс тази коса ситни къдрици как не претърпя поне малка промяна за толкова години!? Тя има фиксация, че това е красиво (косата, лицето, т.н.), но с времето човек трябва да прави малко промени. Не може на 20г. да е така и след още 20 пак така. При Монди си беше сложила някакво колие (кичозно) на шията, явно иска да скрие възрастта, ами защо по дяволите не я приемеш!? С нейните дадености, ако можеше спокойно и без драма да приеме себе си, щеше да е светлинни години напред. Освен всичко, през цялото време показваше заключена позиция на тялото. Усещаше се неудобство и некомфорт. Гласът/изказът й не е разпознаваем. Според мен може да е успешна домакиня и жена на мъжа си, трофейна съпруга, т.н., но са ми смешни амбициите й за екран.. ама щот нали сме в БГ...

# 2 986
  • София
Мъжът на Велина защо се крие така?

Щото жена му не му дава да се показва😅😂😂😂😂

Щото го е ....срам 🤪

# 2 987
И коя е тази Велина? Иначе е поредния киборг като гледам - то нос, то джуки, то скули, екстенжъни ...

# 2 988
Явно не се показват и на мъжа преди грим. Качулка нощем, да не вижда.

# 2 989
  • До морето
Весела Коледа!
Нали тук казахте, че Велининия бил оставил жена с малко бебе/дете заради нея.
Та сигурно затова са толкова потайни...

Хем потайни, хем ги напъва да се снимат в кварталното фото 🙄

Нели не знам дали е неподдържана или повехнала. За мен думата е ретро! Застинала е нейде между 1999та и 2003та и толкоз. Коса, дрехи, маниери, изказ.....всичко е от тогава. За нейно щастие съвсем скоро модата ще се завърти и тя, и фолкпевицата Райна спокойно ще могат пак да си носят пластмасовите обеци 🫣

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 23:09 от Boho chic

# 2 990
  • Пловдив
Кажете най-после коя е Велина, че по първо име не я намирам. Grinning

# 2 991
  • Бургас
Аз съм наборка на Нелито и не ги знам новите звезди, но не е ли Велина Узунова

# 2 992
Велина е бръмчалка от Дубай и Кан, приятелка на Моника Валериева и Нора Недкова

# 2 993
Ами коя, бръмчалка, беше по работа в Даюбай, в Русия. Където я повикат…Сега надула корема от тоз младеж, който има друго бебе на 2 г от жена му…
Като Валерия, Светла и други. Доста глуповата е

# 2 994
Е, те са си направили и снимки за личен архив, a тези, на които не му се вижда лицето, явно са само за пред хората.
Да са живи и здрави, те си знаят най-добре каква им е ситуацията.
Това е Велина, в Мис България участваше преди много години и от там стана по-разпознаваема мисля.
https://www.instagram.com/velfrancois___/

# 2 995
Да, хората страшно ги вълнува голият и корем и сурата на този, дето го крие. Би било чудесно ако си бяха оставили снимките верно за личният архив. Но не! Хем сърби, хем боли…

# 2 996
Съгласна, по-добре да не бяха качвали нищо... Но хора разни.

# 2 997
Весела Коледа!
Пожелавам пикантни компромати с приятен привкус и добро настроение!
Яко съм изостанала от темата, но си я пазих за празниците🙂
За да не е спам - разкрихте ли кой е хирургът, който намествал на Златка… чакрите, че последно ги бяхте свели до трима заподозрените?

# 2 998
Весела Коледа!

Хареса ми фотосесията на Парис Хилтън, в стилистиката на Джесика Рабит се е докарала. Хем има леко еротика, хем малко комедийно, забавно. Тя добре изглежда. Елхата добре украсена, не сиромашки само с лампички и панделка, както са масово в момента. Така актуалната панделка, стояща толкова грозно на елхите, е намерила ново предназначение.

На Лена сесията ясно, че са искали сигурно да покажат пухкавото бебе, ама може ли двамата родители и бебето да са сякаш в 3 различни климатични пояса? Таткото с дебел зимен пуловер и дебели чорапи, спретнат за зимния сезон, Лена с пролетно-есенна рокля, а детето голо, само по летни крепонени (?) гащи.

# 2 999
Десислава и внуче, много е сладко!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт