Звездни Компромати- Декември'24

• 347 560
  • 3 918
  •   2
Отговори
# 3 030
За някои хора гримът и външния вид не са важни.
Знам, че е трудно да се осмисли от доста хора, но е така.

# 3 031
Интересно за Лена Перминова и Лебедев. Аз спрях да я следвам в Инстаграм, защото в някакъв момент ми светна, че този уникален живот, който показва, не е цялата истина. И явно съм била права.
Иначе имат интересна история. Тя е била ученичка- прохождащ модел, когато я хващат да продава трева/ наркотици. Арестувана е и май даже осъдена. Предава на полицията бившия си приятел, който я замесва в това, който бива осъден и лежи в затвора. Баща й се свързва с  Лебедев, който по това време е в парламента и лобира за някаква програма за защита на свидетели,  и го моли за помощ. Съответно, Лебедев й помага. Тя е на 16г, той на 43г Уж след  2-3 год започват връзка, не веднага. Оттам нататък с парите на олигарха, Ленчето живее като принцеса, че й по-добре. Поне по това, което се вижда в социалните мрежи. И сега ще е доста добре обезпечена с тези 4 деца и ще може да си хване някой млад богаташ😃

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 23:21 от Adaline

# 3 032
Че защо трябва да се гримира?

# 3 033
  • София
Сетри Толеви на корицата на "Максим"преди 10 години
Скрит текст:
Госпожа Сидерова е на Сейшелите
Скрит текст:
Камелия
Скрит текст:
Стефка К.
Скрит текст:
Глория  с внучето
Скрит текст:

и с Драгана

# 3 034
Оф, Камелия с този ужасен нос....

# 3 035
Дони и Нети на участие в момента:
Скрит текст:

# 3 036
Скоро видях Дони в София, пред едно заведение.
Изглеждаше болезнено слаб.
Явно се случва нещо с него, но не съм информирана какво.
Дано е здрав!

# 3 037
По-слаб е от Нети.

# 3 038
Къде е Деса?
БК е потресително събитие.
Тук съм съгласна с теб.
Тюрлю гювеч,скучни песни,самодейни танци,пеещи деца, и Весели Маринов.Нивото е читалищно

# 3 039
Съжалявам за Лена и Лебедев. Не го очаквах за тях двамата. Много готина двойка бяха и въпреки разликата в годините си,  изглеждаха доста подходящо един до друг. Лебедев е много, много красив мъж, въпреки възрастта си.
Тя е разказвала, че баща ѝ му е бил познат, и той я е измъкнал или спасил от затвора. И останалото е история..

# 3 040
Злите езици твърдят, че той първи погледнал към други жени и й бил изневерявал.
Към милионите му не може да има претенции след раздялата им, защото нямат официален брак.

# 3 041
  • Брюксел / София
Александра Раева в концерта на Орлин Горанов по БНТ изглежда много добре. Нямам представа дали концертът е от скоро и актуален.
Орлин Горанов е ясно, че изглежда супер.

# 3 042
Това ако е Българската Коледа, ще се изсипят да даряват, то само говори. Освен да натиснат когото могат, да не се излагат.
 Обещах ако намеря клип с Мишел Мороне, от снимките у нас, в неформална  обстановка с децата- артисти.
https://www.instagram.com/reel/DDP_9egIXGD/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 23:22 от Бор_яна

# 3 043
Тъкмо щях да напиша колко перфектна е Роузи и взех, че увеличих едната снимка. Ми, не е, с тези напукани пети Joy

Весела Коледа!

# 3 044
Тия двамата се бяха покрили известно време,
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт