Звездни Компромати- Декември'24

• 347 544
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 090
Ето бащата на 4 деца, младия младоженЯк
Скрит текст:
За мен си е още дете . А жена му според мен се стремеше да стигне точно до там, където е сега Карамана-Сано.

# 3 091
Цеци К. И Мелания са едно към едно в лицето, но странно защо Мелания е обявена за красавица а Цеци не. Че чак и за грозна я обявиха, търсят и очите, в същото време се пеят дитирамби за красавицата Мелания, която е същия типаж като Цеци.

# 3 092
За мен приликата между Цеци К и Мелания е само в дръпнатите сини очи. Нищо друго.
Мелания ми е красива, стройна, елегантна и има хубава усмивка. Цеци ми е груба и мъжествена.

# 3 093
Бояна доста е приличала на майка си преди да си направи корекциите. Иначе добре са и се получили.
Скрит текст:

Може ли да кажете какви са й корекциите на Шарлопова. Защото аз такива не виждам.
Най-много ми харесва момичето с Черна блуза. Другото дете е мини бащичко. Иначе са готини дамите.

# 3 094
  • Sofia
Момичето в черно е копие на баща си .

# 3 095
  • Пловдив
Младият Карамански е баща на едно дете, другите деца на жена му си имат бащи, и на 26-27 години едно време се водеха зрели хора, ама сега са дечица невинни.

# 3 096
Устни и скули 100% е правила Шарлопова.

# 3 097
Емилия и семейство:

Хубава снимка без излишна показност.

П.с. Роботът важна част от всяко домакинство😂😅

# 3 098
  • Пловдив
Скули, устни и нос според мен.

# 3 099
Candice Swanepoel
Скрит текст:

Christina Aguilera
Скрит текст:

# 3 100

Носът и е натурален, устни с хиалурон има. Тя винаги е била красива жена.

# 3 101

Носът и е натурален, устни с хиалурон има. Тя винаги е била красива жена.
Скулите й са 1:1 с тези на майка й.
Надутите джуки не ги броя за корекция. То само бебетата нямат още такива по нашите земи.
Но благодаря за отговорите.

# 3 102
Операции няма, тук таме филтри и фесй апа. Нищо фрапиращо.

# 3 103
Обсъждахте ли вече документите по делото срещу Джъстин Балдони? Доста са пикантни. Слагам ги в скрит текст. 

На мен той винаги ми е бил леко крийпи още от времето на “Непорочната Джейн”. И странната му религия (Бахаи), и това че е самопровъзгласен феминист и използва проблемите на жените, за да блесне той.

И Блейк Лайвли сигурно не е цвете за мирисане, но едното не изключва другото. Между другото, ПР агенцията, която екипът му е наел да дискредитира Блейк последните месеци е същата, която Джони Деп използва срещу Амбър.

Скрит текст:

# 3 104
Хубава снимка на Емилия и семейство, но защо роботът е на преден план?!
Всички с коледни пуловерчета, само мъжа й заедно с робота се чернеят и се цепят от колектива.

Общи условия

Активация на акаунт