Звездни Компромати- Декември'24

• 346 155
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 630
  • Пловдив
Починал е Джими Картър на възраст от 100 години.
Дай боже всекиму сто. Ама май няма да има за какво да го клюкарим. Wink

# 3 631
А какво стана с Дидо от Д2 и неговата украинка Юлия? Разделиха ли се ?

# 3 632
А какво стана с Дидо от Д2 и неговата украинка Юлия? Разделиха ли се ?
Мисля, че им се роди момченце и си го гледат щастливи.

# 3 633
Тази стратегия мяу-мяу,може да е вървежа,ама Ман ме отвращава.

# 3 634
Гледам я сега Симона Загорова по " Помниш ли текста" и си спомних, че онзи ден беше качила тази снимка , която като я видях си помислих " Е, тя се свършила" , а по тиливизУра изглежда по друг начин.
Скрит текст:
И ми бяха излизали с майка ѝ и малката явно на някакво интервю. Тогава се запитах защо го мъкнат горкото дете , за да му връчат един телефон и да мълчи, като може да го оставят у дома . Ама аз не съм фенка на тикането на телефон на децата и явно за това се подразних.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 635
Балдони е завел насрещен иск срещу БЛ, за клеветническата кампания срещу него. Публицистката й твърди, че обвиненията му са фалшиви.
Честно е, ако единият има право да обвинява ПР -ите на отсрещната страна, същото право да има и другият. Пък нека съдът да прецени и отсъди, кой е виновен и кой не.

# 3 636
Май има изтрити постове за руските омайници и не разбирам защо.
Гледам Патаршката по Нова и не съм видяла дали е с ония странни обувки, които ако се очертаят като тренд, ще е потресаващо шляпане по улиците. Дано си останат на подиума или на краката на разни водещи по тв студиата.

# 3 637
  • USA
На мен ми харесва апартамента на Нели без елементите перушина,изкуствени цветя,реснички. Разбирам,че са декорация акцент,но са прекалено много,във всяко едно пространство и вместо акцент,става досада. Мога да си представя как събират прахоляка по цял ден.

Шарени тапети - аз съм ЗА. Обожавам.Моята спалня с е шарени,флорални тапети на едната стена (на която се опира рамката на леглото и нощните шкафчета). От една обикновена,скучна спалня, я направиха елегантна и интересна.
Кухнята на Санови - непрактична с тези стъклени вратички. Имам един шкаф,който направих за акцент и винаги внимавам какво слагам там,как се вижда, пък дали изглежда добре, пък дали е чисто и спретнато. Ангажимент си е,не е просто да метнеш тиганите и тенджерите както ти падне.
Иначе голяма маса за хранене. Има място да събира катуна на снахата.

Балдони-Бл все си мислих,че е врява покрай филма за ПР и непрекъснато да ги говорят в медиите. Ще се окаже,че тези наистина не се понасят и се съдят.
БЛ е симпатяга,но ми оставя усещането на злобна и ултра високомерна особа. "Къде съм аз,къде сте вие" вайб.

# 3 638
  • София
Всъщност съм виждала Тото да мълчи само пред Слави. А Слави толкова гадно се държа с него, че изгледах първите 3 мин и спрях.
От разговорите в студиото много харесах подкаста с криминалния психолог и с Годжи беше горе-долу, Годжи не се величаеше и беше приятно да го изслушам. Сега май вече ги няма тези разговори.

# 3 639
Е, нормално да го мъкнат детето навсякъде, искат да е разпознаваемо и евентуално да продължи пътя на баба и мама. Помня, че още като беше бебе, Симона не спря да качва снимки с реклама на най-различни продукти, като че само е чакала да се роди, че да го използва за реклами…

# 3 640
Ресните в спалнята ми напомниха на тия ресни по камионите едно време, абсолютно същата асоциация ми навяха, но явно са модерни.
Скрит текст:

# 3 641
Лиз Хърли в Египет. / естествено със сина си/
Скрит текст:

# 3 642
  • Deutschland
За дамата, която искаше да чуе певческите напъни на гаджето на Богданска.

https://www.instagram.com/svetlomirov?igsh=bG92OGJhZG1rMjV2

# 3 643
Пее ли, не пее ли, не знам (не ми се слуша), но е симпатяга момчето, определено. Wink
Скрит текст:

# 3 644
Какъв ръб?!
Харесвам много Богданска, дано го разкара.

Общи условия

Активация на акаунт