Звездни Компромати- Декември'24

• 346 020
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата, Кактус. Първия пост ще си го оставя за утре сутринта с кафето. На Шон Пен давам 10 за майсторска игра.

# 16
  • Пловдив
Благодаря за темата! Flowers Sunflower

За Шон Пен и аз да се изкажа. Харесва ми. Ама на снимката все едно е дядо с внучка, но никога не е късно човек да се изложи (поне в моите очи).

И три наши звезди (двама от първата снимка, третия е неизвестен, на втората е само един), надявам се да познаете кои са. Тия дни ми попаднаха в нета:

Скрит текст:

# 17
На втората е Веселин Маринов.

# 18
  • София
Хайде сега 😅
С баби да спи Шон Пен, че да не се излага 🙃

# 19
Парите са най-мощния афродизиак. Животът е един и интересен. Ще спи с която си хареса, независимо дали е укоримо.

# 20
Шон Пен ми прилича на наш Димо Алексиев, визуално😃

# 21
https://kliuki-bg.webpkgcache.com/doc/-/s/kliuki.bg/kliuki/obrat … n-vizh-tuk/234874

На няколко места четох,че ДесиСлава имала одавна  богат възрастен турчин любовник ,който и покривал разходите и иска да се отдаде на него вече.

# 22

За Шон Пен и аз да се изкажа. Харесва ми. Ама на снимката все едно е дядо с внучка, но никога не е късно човек да се изложи (поне в моите очи).

И три наши звезди (двама от първата снимка, третия е неизвестен, на втората е само един), надявам се да познаете кои са. Тия дни ми попаднаха в нета:

Скрит текст:

Кактусче, страшно интересна тема за Хеди Ламар, фен съм на стария Холивуд! 😍
За мен тя и Вивиан Лий имат сходни черти, като Хеди е по-красивата, а Лий с по-лукаво и секси излъчване.

На първата снимка горе вляво - Иван Лечев, клекнал Орлин Горанов.
На втората - Весата Маринов.

Значи Шон Пен на 64 е още млад, обаче ако спри с наборки, ще си ляга с баби? Е, що тъй се получава? 🤔
Аз винаги съм му била голяма фенка, но с това момиче ми е смешен. Не само не изглежда подмладен от младото й тяло, а напротив, на нейния фон изглежда още по-стар. И не го виждам да "свети", изглежда отегчен.

# 23
Има ли нещо повече за Десислава и богатия човек

# 24
Днес гледахме "Заведи ме вкъщи". Асен Блатечки е доста наедрял, но Драго Драганов е огромен. Не знам дали не е само за ролята.
Детето във филма играе много добре.
Шон Пен не стои добре с гаджето, иначе го харесвам.

# 25
  • Пловдив
Да, знам, че Вал Килмър страдаше от рак, но сякаш след Светецът губи популярност и след това по-касовите му филми са спорадични и с второстепенни роли. Доколкото си спомням, болестта идва на по-късен етап. Затова и предположих, че може би е имало някакъв скандал с него.
По същия начин странно се развива и кариерата на Брейдън Фрейзър, но там стана ясно за психическа травма.

Много интересен пост за Хеди Ламар. На мен също ми прилича на Вивиан Лий, като втората има излъчване на изкусителка и не си представям друга актриса за образа на Скарлет.

# 26

За Шон Пен и аз да

Скрит текст:

.
Клекналият е Орлин Горанов. Веднага го познах по очите и носа. Smiley

# 27
  • Sofia
Гледах Влади Въргала по нова при Лора.
Каза,че бащата на Мануела Горсова/пострадалото момиче от Максим Ставински/ е изтеглил всичките спестявания/над 360хил./и златни накити … и е избягал нанякъде 🤬

# 28
  • на пистата
Гледам стори на Николета в което казва,че живее втори живот.Същото беше използвано и в статия .Не мисля,че става въпрос за трудното и забременяване.Някой чел ли я е.

# 29
Е то,има такъв мит,че ако срещнеш Смъртта,но оцелееш,все едно живееш втори живот. Yum Но не знам това да се е случвало с Николета...

Общи условия

Активация на акаунт