Звездни Компромати- Декември'24

• 347 619
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 775
Ами, лесно може да се провери в интернет, че Карамански е женен за жена си, докато не го убиват. А г-жa Сано може всичко да каже. Както и, че Иво нищо не е получил от баща си. Защо ли не и вярвам... От дистанцията на времето явно иска да покаже, че е над нещата и да ги смекчи, но мнозина помним гадните мутренски години и самозабравилите се "герои".

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 23:47 от #Frozen#

# 2 776
  • Пловдив
Къде в интернет, в ГРАО ли?
Доказано достоверно е толкова, колкото и на г-жа Сано твърденията.

# 2 777
Всеки е свободен да търси, както намери за добре. 🙂
Еди Ведър, вокалист на Пърл Джем на 60г.
Скрит текст:

# 2 778
Може да са били разделени,а не разведени.

# 2 779
То пък му дреме на някой дали е бил разведен или не .

# 2 780
Блейк казала, че децата й били “травматизирани” от кампанията, която Балдони водил срещу нея в социалните медии.
Те децата й не бяха ли на 10, 8 и 5?

# 2 781
Харесвах я Нели преди това дървено, с драматичен елемент интервю при Мондьо. Не ме интересуват нейните вехти истории и защо беше нужно да лъже така? Аз не знаех кой е той, каза. Всички тогава знаеха кои са тези хора. Тя живяла в аквариума и излизала само за тренировки. Пълни глупости! И не е бил разведен, когато са започнали връзката, а е живял с многодетното си семейство в Люлин. Има хора, които помнят, не е било толкова отдавна. Неприятна жена. Очаквайте да изскочи като водеща по някой канал. Аз много ограничих тв напоследък. Не ми понася 😁

# 2 782
Не вярвам на историята на Блейк. Репутацията й се носи от време насам....

# 2 783
В едно интервю Иво Карамански-младши казва, че има наследство от баща си. Среща се със сестрите си по имотни въпроси.
Дори на годишнина от смъртта на баща им се събрали на панихидата заедно.
https://kliuki.net/kliuki/ivo-karamanski-mladshi-progovori-za-na … g-mafiyata/156380https://

"Карамански – младши поддържа връзка и с трите си сестри от първия брак на баща си. „Чуваме се, виждаме се по празници. На 20 декември дори си дойдох от Холандия и направихме панихида на баща ми заедно, защото изминаха 20 години от смъртта му. Преди това се видяхме на кръщенето на детето на сестра ми Ралица. И с трите съм еднакво близък. Винаги през годините сме поддържали връзка, за което много държеше майка ми. Дори когато бях малък, тя ме оставяше при тях по цял ден“.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 02:25 от MoSt new

# 2 784
Вярвам на Блейк за делото срещу Балдони, личеше си, че е имало нещо такова още по време на кампанията за филма.
Обаче кампанията за нейното държание по принцип, дори да е била нарочна, все пак изкара на показ истински интервюта и разкази на хора... дори да са повдигнати под нечий натиск, тези неща са се случили. Изобщо не е чиста като сълза, както ѝ се иска.

# 2 785

В тик-ток това върви като инфо

# 2 786
А аз не мога да разбера Цветелина Янева защо все още прави песни - нито печели от тях, нито ходи на участия, нито живее в България... Защо й е толкова важно хората да не я забравят? И защо живее в Дубай? И още ли е с Шиши? Толкова много въпроси без отговор 😀

# 2 787
Според мен по-добре да не говори изобщо нищо за Карамански. Както и всички останали с подобни истории. Не лошо, не хубаво, изобщо нищо, защото темата е деликатна и не е изобщо приятна. Той Карамански е ясно какъв е бил, ясно е, че тя е била влюбена в него, щом 5 години е имала връзка. Няма нужда изобщо да го коментира, защото би трябвало да има безброй други теми, по които да говори.

Ако това, обаче е тема, която на нея ѝ харесва… Жените, останалите, също, няма нужда да лицемерничат, че мъжа им убиец или какъвто и да е е бил невероятен романтик и т.н хвалебствия. За мен е неискрено. Да, ако го плюе в ефир - обижда себе си, ама ако говори с хвалебствия - за мен е същото. Има ли смисъл да губиш време и реч, заради човек, който очевидно не е в живота ти, а и като добавим престъпленията или че те е наранил - не е особено правилно за мен.

Гледам го в момента интервюто. Ами, обиграна си е Нели, доста пренавита изглежда, доста “подготвена” какво точно да отговори, как да го отговори. Опитва да е естествена - не е.

# 2 788
Вярвам на Блейк за делото срещу Балдони, личеше си, че е имало нещо такова още по време на кампанията за филма.
Обаче кампанията за нейното държание по принцип, дори да е била нарочна, все пак изкара на показ истински интервюта и разкази на хора... дори да са повдигнати под нечий натиск, тези неща са се случили. Изобщо не е чиста като сълза, както ѝ се иска.
В това вярвам и аз. Доколкото разбрах, тя има реални доказателства за тормоза по време на снимките и студиото е застанало на нейна страна. Думите и постъпките й обаче са факт. Аз не я следя, но помня отношението й към Кейт, за което после трябваше да се извинява. Сега ще трябва да докаже, че хейта към нея е следствие на ПР действия, а не на собственото й поведение. Което обаче е трудно за доказване.

# 2 789
Блейк казала, че децата й били “травматизирани” от кампанията, която Балдони водил срещу нея в социалните медии.
Те децата й не бяха ли на 10, 8 и 5?
Тази пък 😀 Вкара и децата си, за да си спасява имиджа. Отчаян и банален ход. Явно общественото мнение я жегва. И няма други аргументи.

Това, че студиото е застанало на нейна страна, не е никакво доказателство, защото тя е връзкарка от малка + женена за друг известен актьор. Не вярвам на морала на холивудско студио, а на това, което се вижда от собственото й поведение години наред и снизходителното отношение, което показва към другите.

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 08:36 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт