Звездни Компромати- Декември'24

• 347 619
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 880
Семейството Сано използват това, че сега отново са актуални покрай снахата и новото внуче и ще монетизират. Все пак покрай нея станаха интересни и на по-младата аудиторията, която я следи

# 2 881
А аз не мога да разбера Цветелина Янева защо все още прави песни - нито печели от тях, нито ходи на участия, нито живее в България... Толкова много въпроси без отговор 😀

Тя, ако не е с най-новото на Шанел просто няма кой друг.

# 2 882
Мария Бакалова с родителите си
Скрит текст:

# 2 883
Зъбите на Нели са коронки, мисля, и венецът й се подува от време на време от тях. Но не съм сигурна, така ми изглежда. Тя си е хубавица, която просто е била млада по  времето на мутрите. По онова време нямаше много наследници на бизнеси, банкери, продуценти, мастити политици и т.н. Имаше мутри и обикновени хорица. Сега ако беше на 20г. това Нели щеше да си осребри хубостта, с някой по-така, второ поколение наследник на някой бизнес, или пък с някой продуцент и т.н.
Аз само се чудя как Саното понася това жена му да бъде приемана завинаги като любовницата на Карамански и да говори за тая мутра като за мъжа на живота си. Всички я знаем като Нели на Карамански, а Саното само повтаря че "богинята" се объркала и избрала него, по някаква случайност.
Винаги са и били такива зъбите и венците

# 2 884
Снощи гледах Сано в Познай текста по бтв...на единият кръг водещата му помогна доста за едната дума,защото игра благотворително.Последната му песен беше на английски език и там не можа да натъкми текста и водещата направо си му каза да прекрати участие и да вземе 5 000 лв за Българската Коледа.

# 2 885
Ами да и инвестира в ортодонтско лечение, спешно! Така отблизо е много зле положението.
Аз никога не съм и харесвала усмивката, сега зумната е 🤐🤐

# 2 886
Не вярвам всички чанти да ги купува и притежава, някои тоалети и аксесоари се набавят само за снимки.

# 2 887
Ако може да помогне на хора с това дарение , защо лекарят е отказал ?

# 2 888
Гледах снимки,че и племенницата й е имала много хубав 18 Рд в Дубай.Явно леля поема всичко.Гледах,че и малката ходи по събития на Шанел с леля си.Явно я въвежда в света на богатите.

# 2 889
На племенницата родителите също за заможни, момичето също пее.

# 2 890
Ако е вярно, че Цветелина живее в гарсониера от 38 квадрата в Дубай, оставете я да се фука с чантичките си.

# 2 891
Да се включа и аз по горещата тема. Преди известно време хванах интервю с Иво младши, който с гордост разказваше как го спрели катаджии. Подава си личната карта и единият полицай го питал, дали има нещо общо с онзи И.К. Той потвърдил и полицайчето умилително му разказвал някаква мила история с баща му. Много гнусно ми беше, честно ви казвам.

# 2 892
Е как да не са били заедно ?

# 2 893
Анджелина може да е всякаква, но не и провален  родител. Отношението на децата й към нея, доказва това.

В тази гарсониера е тя с детето. Първата му жена също е там в съседство, пак в гарсониера.

# 2 894
Гарсониерите са наети за двете жени чрез посредници, но никой не е казал, че живеят там. Вероятно тези гарсониери са за срещи или за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт