Звездни Компромати- Декември'24

• 347 595
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 895
Анджелина може да е всякаква, но не и провален  родител. Отношението на децата й към нея, доказва това.
Докато децата са малки, абсурдно е да се говори за успешност. Едва сега казвам, че наистина съм се справила отлично с възпитанието на децата си. До преди това не смеех, нищо, че винаги са ме радвали. В къщи е едно, но навън е различно. А що се отнася до Анджелина, едва ли има значение какво ще стане с децата й и как ще се реализират. С милионите на родителите, все едно ще е какво ще работят децата. Децата на Бекъм какво работят? Какво са постигнали? Нищо. Но, при Анджелина, само фактът че насъсква децата срещу баща им, само този факт е достатъчен за мен да я преценя като объркан родител. Да се откажат от фамилията на Пит чак…

# 2 896
  • Пловдив
Сем. Бачорски и елха... Grinning
https://www.facebook.com/share/r/1FN3imEVub/

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 17:09 от mystic woman

# 2 897
Присетих се и за друг скандал с Блейк, тя години наред открито говори срещу алкохола, как не пиела алкохол понеже било отрова. Това обаче не й пречи да продава алкохолни напитки след като видя, че няма интерес към линията й с безалкохолните напитки.

# 2 898
Е, то и никой не е казал и че не живеят.
Гарсониерите са наети за двете жени чрез посредници, но никой не е казал, че живеят там. Вероятно тези гарсониери са за срещи или за всеки случай.
Ама чакай, какво означава че децата й не са постигнали нищо. Може да не искат да се бутат в светлините на прожекторите. Как знаем със сигурност, че “тя насъсква децата си”?

# 2 899
Аз не следя драмата Джоли-Пит , но едва ли само и единствено Анджелина е причината , за да не искат децата контакт с бащата .

# 2 900
Договорите за двете гарсониери са сключени на 5 и 7 ноември 2023 за срок от една година. Те., и преди това жилище Янева си е имала къде да живее в Дубай.

# 2 901
Сега ще жалите Янева? Сериозно ли вярвате, че може да живее в 38 квадрата?
А охраната, готвачката, гледачката?
Дрешника?

# 2 902
Мондю съсипва всяко интервю. Опитвам се да се сетя за по-голям некадърник от него, но не, май няма. Не знам кой го подпира толкова, а може самата управа на телевизията да е некадърна.
Относно Богданска, аз наистина мислех, че е умна. Моите очаквания към нея бяха, че ще си намери богат и умен мъж, който да не носи на гърба си. А сега виждам, че е с някакъв, който вие на умряло. И сигурно пак безработен.
Може около нея да има дефицит на успели мъже, които ще са ок с известна като нея плюс работлива. Трябва й някой като Сашо Кадиев хаха
Повечето с джукондите вероятно се държат с тях като с кухи лейки. А колкото и да е, Богданска с Петканов си личеше, че са хора, които си разговарят, нищят някакви неща, ако ще драмите им. Това не си го представям да го е правила Николета с Божинов или Атанаска с Бачорски. Там е “снимай тук, промоция там”.

# 2 903
  • Viena
Много е красиво това момиченце🥰и родителите също!

# 2 904
Анджелина може да е всякаква, но не и провален  родител. Отношението на децата й към нея, доказва това.

В тази гарсониера е тя с детето. Първата му жена също е там в съседство, пак в гарсониера.

Той и друго дете ли има?
Коя е първата му жена?
Тояа за гарсониерите ми се струва странно.
В толкова малки жилища да живеят, къде побира тоя гардероб Шанелски…

# 2 905
От първата жена има дете също.

https://bird.bg/dubai-peevski-wives/

# 2 906
Карен и Златка посрещат Дядо Коледа с децата. Явно хирургът е само добър приятел на Златка или трети братовчед нещо 😂

# 2 907
В предаването на Кадиев участва и жена му.Горката ,малко т*пичка идва.Хич не мисли.

# 2 908
Обаче Пъдев се е облякъл в изключително точна премяна. На шут. Yum

# 2 909
Наградата ‘Voices of Solidarity’, която Балдони получи в началото на месеца, му е отнета след обвиненията на Блейк. Ок, обаче не трябва ли това да стане след делото, ако бъде  намерен за виновен? Защо изобщо ни е съда, ако думите са достатъчни?

Общи условия

Активация на акаунт