Звездни Компромати- Декември'24

• 347 607
  • 3 918
  •   2
Отговори
# 2 925
Гледах интервюто с Нели, някога си я спомням с Айвън от Максимус бяха гаджета, много я харесвах в Огледала ли беше предаването, беше наистина секси мацка. Имаше снимки в Ева, абе беше топ мацка. После разбрах, че родила син от Карамански и никак не ми се връзваше как може това усмихнато момиче да е с такъв типаж, но тогава бях много малка да разбирам нещата от живота.. сега след толкова години я слушам и си казвам, първо колко надменно звучи, може би компенсира и е точно обратното в реалност, и колко драматично се опитва да предаде историята Мондьо, а тя всъщност нищо не каза. Толкова бедно интервю, тя самата се мяташе в няколко посоки, нищо не каза, но показа, че реално още живее с образа на "лошото момче" и понеже е платила цената, даже си го пази да не се забравя.. за мен тя е леко груповата, много красива жена и това й е помогнало, както й е взело, но определено ми разби образа в главата ми от младежките ми години. Излишна драма, за да я върнат пак в актуалност.

# 2 926
Наградата ‘Voices of Solidarity’, която Балдони получи в началото на месеца, му е отнета след обвиненията на Блейк. Ок, обаче не трябва ли това да стане след делото, ако бъде  намерен за виновен? Защо изобщо ни е съда, ако думите са достатъчни?
Реагират светкавично, за да пазят имидж. Защото ако се забавят, до ден-два ще скочи някой да каже, че защитават насилници.
За нещастие в публичния свят всичко е "Виновен до доказване на противното".
Гледам, че в социалните мрежи сравняват Блейк и Амбър Хърд. Но не беше ли обратното - първо Амбър беше героиня, после се доказа в съда, че е лъгала и в крайна сметка Джони спечели делото? Не го следях този случай.

Реагират светкавично само, ако обвиненията идват от жена. Ето това е извратеното.
Блейк обвинявя ПР -ите на Балдони, че са настроили общественото мнение срещу нея. Малко като "гроздето е кисело". Амбър няма нищо общо със случилото се с Блейк,  просто използва всека възможност да напомни за себе си.

# 2 927
Мисля си, че Нели може би ще води Бригада нов дом или нещо подобно. Вероятно Саното я е уредил и сега я изтупват от нафталина. Преди съм я гледала в Черешката именно в японския тесен апартамент и ми се стори мила жена, сега коренно различно впечатление остави, а именно на надменна и надута жена.
Беше много красива в Огледала и аз я помня и сега има фигура, даже не е мръднала, но каквото и да си говорим в лицето нещата не са чак толкова ОК, малко е предобрила с ботокса, до толкова, че очите й изглеждат хлътнали, а лицето болезнено опънато, зъбите не коментирам, тия пари можеше да ги вложи в ремонт на зъбите, а не сякаш венеца й е подут и въобще изглеждат като евтини коронки. Ако я сложил до жена на нейната възраст или по-голяма, изглежда неподдържана, например с Гала ако я сравним.

# 2 928
Моделът Изабел Гулар. Тази жена има просто неестествено дълги крака
Скрит текст:

# 2 929
  • Sofia
Снимана е отдолу и на пръсти.  Иначе са и съвсем съразмерни.

Скрит текст:

Нели я видях преди година и нещо в ССС (магазин за обувки), фигурата и е на 12-годишна гимнастичка. Дребна, изпъната, с по детски малък ханш.

# 2 930
Ще е супер жалко ако дадат на Нели да води Бригада Нов Дом. Мария е много по-свежа!

# 2 931
  • Glasgow
Един коледен Роналдо (Кристиано) по бельо https://x.com/Cristiano/status/1871630842487075284
Имат и коледен влог, Джорджина поздравява на английски, той "Feliz navidad" https://www.youtube.com/watch?v=9bPo1-YAfhw

Фелиз Навидад като чуя все ми изниква едно видео на шотландско момиченце беше вайръл, майка му му пуска Фелиз Навидад да пее, те май я учат в детските градини и то пее "Me and ma wee Da" : D

# 2 932
Нели изглежда неподдържана, хаха, къде ви хрумват тези неща Joy може да е всякаква, но изглежда отлично. И в тяло е много добре, преди време я видях. Предполагам това със зъбите е нещо временно, преди не беше така.
Иначе нещо със Сано започват да стават неприятни.

# 2 933
Нелепа коледна снимка на Камелия,в една група за Гринч и смешни снимки ми излезе,толкова ли не може да се снимат нормално не знам.Малкият е голям бонбон.
Скрит текст:

# 2 934
Честито Рождество Христово!
Камелия сега е по БТВ изглежда чудесно. Само не ми харесва, че е с вечерна рокля и обувки в 10.30 сутринта. Иначе е хубава, дори с чипия нос.
Нели е разкошна жена. Много е хубава на живо.

# 2 935
Какво значение има кой как изглежда, след като те са публичните личности.
Аз казах - в тялото е супер, но ако се сравнява с една Гала, Нели е леко парцалива, все е надъвкана, намачкана, стила й е някакъв ретро и евтин, може да й поразцъкате из профилите. Това, че има ген и късмет да е слаба не е достатъчно, за да си затваряме очите и да се правим, че всичко е перфектно. Косата й също не е поддържана, пък който каквото ще да говори. Да, дори до Камелия изглежда по-повехнала. Хайде да не е неподдържана, а повехнала.

# 2 936
Това ми дойде в повече от Парис,
https://www.instagram.com/reel/DD_UnaPRwyu/

Някоя нашенка дали ще го направи същото.

https://www.instagram.com/reel/DD_pUAFNSyj/

Петканова
Скрит текст:

JLO
https://www.instagram.com/reel/DD_CU7LvfEZ/

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 11:27 от alethea

# 2 937
Paris Hilton с коледна фотосесия
Скрит текст:

# 2 938
  • София
ЕВАЛА на Камелия, беше в "Преди обед" и говореше за сурогатното майчинство и необходимостта най-после да бъде разрешено и в България, както и за дългия си път към детето. Не може да й се отрече, че за разлика от голяма част от колежките си тип Анелия, е интелигентна и може да говори за смислени неща и да застава зад такива социално чувствителни каузи. Изглежда много добре също.
Нели съм я виждала лятото последно - много е слаба, изглежда добре, нежна е.

# 2 939
  • на пистата
На мен Нели винаги ми е навявала нечистоплътност.Не казвам,че е неподържана или мръсна.Просто като я видя това ми е първата мисъл.Валериева и Сузанита ми излъчват същото.

Общи условия

Активация на акаунт