Звездни Компромати- Декември'24

• 347 595
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 940
Да, и за мен Нели е загубила блясъка си. То е естествен процес, но други жени с помощта на съвременната козметика и процедури изглеждат в пъти по-добре.
Всички, което сте написали за нея от миналото й, съм го чела, чула. И за панаирите при раждането. Обаче ми се е запечатало едно нейно изказване. На въпрос от какво най-много я е страх, тя отговори: да не напълнея. Те така с Нелито.
Прочетох по-горе, че била дребна. Винаги съм мислела, че е висока.

# 2 941
Мария-Силвестър бе гост в БТВ при Златимир Йочев. Каза, че още снимат епизоди за новия сезон на Бригада нов дом. Няма да е Нели Сано водеща.

# 2 942
Нели си изглежда чудесно, но зъбите й са си така, от както я помня, не е нещо временно. Венечна усмивка с кофти металокерамика, която плаче за смяна с нещо по-съвременно. Какви зъби се изработват сега - неразличими от истински.
Хубава е, когато не се усмихва широко, зъбите й развалят доброто впечатление.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 08:22 от Tess d`Urberville

# 2 943
  • Бургас
За мен Нели е много хубава, естествено няма как петдесетгодишна да изглежда като двайсетгодишна… на интервюто ми се стори доста свежа, на снимките от юбилея като че ли беше по-повяхнала около очите…според мен всичко беше ПР, едва ли й пука кой какво мисли за връзката й с Карамански преди четвърт век…по-скоро МонДьо или друг е решил, че това е много пикантно и ще възбуди интерес

# 2 944
Санови винаги са били леко досадни според мен, защото циклят едни и същи истории, просто преди бяха по-млади и някак добронамерени, може би малко изкуствено, сега с годините май се връщат към фабричните настройки и леко си проличават истинските характери.

# 2 945
Мислех, че Зейнеб отдавна я разкараха от "Преди обед", но днес я гледам отново там. Не го гледам по принцип, защото съм на работа по това време и мислех, че още октомври е напуснала заради лошите реакции към нея от страна на зрителите, но явно не.

# 2 946
На мен Нели винаги ми е навявала нечистоплътност.Не казвам,че е неподържана или мръсна.Просто като я видя това ми е първата мисъл.Валериева и Сузанита ми излъчват същото.
На мен като я видя ми наподобява тази визия
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 947
  • Sofia
Нели и Александра Сърчаджиева десетилетия разказват една и съща история по интервюта. Явно друго интересно няма около тях.

# 2 948
Червенкова
Скрит текст:

# 2 949
Ама как й отиват тия сурови бутове на кака Ванче! 😀 Много добре й допълват ансамбълчето от пухената шапка и модерните цаки!

В много мрачни цветове е решена фотосесията на Лена, като от пещера! А ноктите й на една снимка...

# 2 950
Нели изглежда неподдържана, хаха, къде ви хрумват тези неща Joy може да е всякаква, но изглежда отлично. И в тяло е много добре, преди време я видях. Предполагам това със зъбите е нещо временно, преди не беше така.
Иначе нещо със Сано започват да стават неприятни.
Винаги са и били такива

# 2 951
Нели Сано дребничка ли е или е едра жена? Винаги съм я мислила за висока, едра жена 😀 може би заради косата
(Сега видях, че и anra е написала същото)

# 2 952
  • Sofia
Парис Хилтън е изплискала легена. Кому е нужна тая голотия на Коледа?
На Богданска също много разголено тоалетчето, някъде на топло ли е или е реклама? Иначе много е красива!
Джей Ло страшно тъжна изглежда. Не може да го преживее този Бен!
На Лена Бориславова - хем има някаква хубава коледна идея, хем наистина много мрачно, тъжно, няма никакъв цвят.

# 2 953
  • София
Нямам идея как може да ви изглежда едра Нели, дори да беше висока, каквато не е.

# 2 954
  • Sofia
Нели съм я виждала и аз и мога да обясня - не е супер ниска (не е и много висока), но е с изключително фина костна система, което я прави нежна и в никакъв случай не може да се определи като "едра".

Много хубаво видео от Роналдо беше пуснато, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт