Звездни Компромати- Декември'24

• 347 555
  • 3 918
  •   2
Отговори
# 3 060
Бояна доста е приличала на майка си преди да си направи корекциите. Иначе добре са и се получили.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 11:17 от *Ягодка*

# 3 061
Банда-Банда лекичко само минава в ИГ да се похвали със скъпи подаръчета...

Скрит текст:

# 3 062
Бояна Шарлопова със семейна снимка - баба й, майка й, тя и двете й дъщери (предполагам). Бояна определено е най-печеливша от фамилната генетична лотария.
Скрит текст:

Бояна е с най-много корекции от всички.
Нормално да се откроява от останалите.
Момичето в черно е красива и без корекции, дано не залитне натам скорострелно.

# 3 063
Според мен се откроява най-вече заради обработката на кадъра, особено момичетата ги е "пипнала" далеч по-малко, което пък ги прави да изглеждат много по-добре.

# 3 064
Не че нещо, но е съвсем нормално младите момчета на всяка снимка да изглеждат по-добре от майка си и баба си, тук и прабабата ли ще сравняваме Simple Smile

# 3 065
В групата "Какво четеш" попаднах на интересно мнение за книгата на Тошев за Лили Иванова. Изглежда Тошев копае дъното...

Скрит текст:

# 3 066
Киселова и аз не повярвах, че е 77-ми набор. Не е само от килограми и липса на грим, генът й е такъв на жената - не старее добре. Очевидно и грам не е суетна, и като гледам хич не й пука. Сега, за мен е въпрос на чест, елементарната женска поддръжка, но в крайна сметка, на който както му харесва.

# 3 067
Руслан е на зоната от години,браво че се взе в ръце и жалко,че толкова много хора залагат на лекарства и бързия начин,а не постепенно и здравословно.

# 3 068
Зейнеб с паднало рамо и лъщящ сЮтЮен ама с дебел шал около врата днес в Преди обед
Е да де, ама отдолу под шала, се подава колие на Ван Клийф. Дали е оригинал?

# 3 069
Самият факт, че като видим скъпо бижу и се чудим дали е оригинал, или не, доказва, че няма никакво значение и никаква стойност това бижу/чанта/дреха.

# 3 070
В групата "Какво четеш" попаднах на интересно мнение за книгата на Тошев за Лили Иванова. Изглежда Тошев копае дъното...

Скрит текст:
Честно казано, не съм изненадана. Тошев за мен е абсолютен палячо.

# 3 071
  • Sofia
Доколкото знам от студенти - Киселова винаги е била небрежна, облича се спортно и не държи на външния си вид. Но, трябва да признаете, че действително се полагат усилия в тази посока, напоследък сме я виждали и с грим, и с нещо различно от обичайните й тениска/дънки. Сега, чудо няма как да стане, жената изведнъж скочи в политиката и то какъв скок! Дайте й малко време, според мен прави опити за по-добра визия, като не бива да очакваме да стане някаква кифла, просто малко по-представителна (естествено, не е задължително да е гримирана).

# 3 072
  • София
Зейнеб с паднало рамо и лъщящ сЮтЮен ама с дебел шал около врата днес в Преди обед
Е да де, ама отдолу под шала, се подава колие на Ван Клийф. Дали е оригинал?
Със сигурност.

# 3 073
Сега видях Зейнеб по ТВ. Някой може ли да обясни защо се счита за ок да се подават дантелите и презрамките от бельото на водеща на сутрешно предаване? Този сатайлинг cozy пуловерче и подаващи се сутиени отдолу не е ли за секси визия пред мъж/гадже покрай камината и коледната елха?

# 3 074
  • Sofia
Цеци К.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт