Звездни Компромати- Декември'24

• 347 462
  • 3 918
  •   3
Отговори
# 3 240
В много къщи има мишки , не знам какво толкова странно има

# 3 241
Честита Коледа,клюкарки!Здраве за вас и вашите семейства!
И петъчно..ей така да ви е топло и жарко и в телата и в душите.Joy Sunglasses
https://www.instagram.com/p/DAx1IrKIGql/

# 3 242
  • Пловдив
Тея Пилита и аз ги гледам в Инстаграм - от месец са в България с Майбах, ходят по разни хотели за по вечер, при Иво Сиромахов бяха за интервю. Женското пИли само писка колко са уау, колко са топ гъзари и все на лукса. Мъжкото стои като препило до нея и мига милионерски. От тея хотели пари ли им дават за реклама?
Нищо конкретно не зная за тия образи, освен че са доста комични такива.
Но може да са расли в среда, в която техните настоящи постижения да са "топа на топа" и затова да се изтъкват така.
Ако някой хотел им плаща за реклама, таргетираните потенциални клиенти ще са като тях- смотани, евтинки, смешнички, подскачащи и неадекватни.
Известни станаха ли - станаха. Точка. Они си знаат как се възприемат наистина. Може да си вярват, но не в ясно.

# 3 243
Пак Бекъмови. Виктория ще се счупи.
Бекъм със синовете. Никой не е наследил харизмата му.
Харпър с братята си, всички едни такива изсулени....
Скрит текст:

# 3 244
Синовете Бекъмови, до един са едни...ретро.

# 3 245
Дейвид Бекъм да не пие или нещо. Зачервен, подпухнал, очите му потънали в лицето.

# 3 246
Пилетата даже нямам желание да се посмеем, толкова са трагични - три дена женското Пиле въртя една кутия с картичка и обясняваше колко е щастлива, на третия под уверения в любов я подари на мъжкия ленивец и се оказа парфюм. Това бяха подаръците. Ленивото пиле май нищо не е подарил, иначе щяхме да го видим пълнометражно.
Мисля че женското напористо пиле, омаломощено да говори за любов пред камерите, всъщност е много разочаровано от лишения си от мозък, свръхмързелив партньор и за това ми е малко жал…

# 3 247
Бекъм изглежда като яко да смуче спиртец. Виктория е потресаваща - изглежда болна, недохранена. Тип Толеви. Ужас просто.

# 3 248
  • Glasgow
Кой им е най малкият син, най високият ли?

# 3 249
  • Наблизо
Този най-вляво мисля.

# 3 250
Божана Кацарова по бТВ....свръх неприятна женица, но пък явно се е попипвала и тя. Груба, проста, нахална, бляк. И дрогата не прощава

# 3 251
На Атанаска родителите живеят в кооперацията, която Бачорски купи и са на етажа на офисите.Язък й за претенциите й.
Голям хамбар се оказа този апартамент. Поне са си взели безплатна охрана на сградата Wink
Бабата получи и кошарка за нероден Петко.

Мен ме изненада билетите, които е купила за Малдиви за началото на март месец.
Тя ще ражда след няколко дни, т.е ще остави новороденото на майка си, което ще е на около 40 дни, за да отиде на плажа….

# 3 252
Още футболни семейства на Коледа.
Скрит текст:

Децата са сладки.

Обаче не ми харесва, че все всички са с абсолютно еднакви пижами. Могат да ги съчетаят по друг начин, с други цветове.

Блейк ми харесва много визуално. Ама явно и тя е труден характер.

# 3 253
Тази Божана е потрес, нетърпима.

# 3 254
Според мен Блейк е леко простовата, и има същия хумор като мъжа си... което не е в нейн плюс
Освен това има много влиятелни приятели и изобщо се е окопала много добре в тези среди, което най-вероятно не я прави много добра компания за маса
Моята теория за скандала е, че тя е отишла да се снима във филма на Балдони с голямо самочувствие на звезда, но без да е чела книгата и без да е й пука за посланието на филма... това е ядосало Балдони, който е в пъти по-талантлив от нея, но не с такива добри позиции като Блейк и съпруга й....

Общи условия

Активация на акаунт