Звездни Компромати- Декември'24

• 346 324
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 465
Прочетох каква им е драмата на Гущерите до колкото може да се вярва на инфото в нета. Никак не им е длъжен.

# 3 466
Прочетох каква им е драмата на Гущерите до колкото може да се вярва на инфото в нета. Никак не им е длъжен.
При положение, че имотите не са продадени, а проиграни от Гущеров младши ситуацията е напълно разбираема. И Диана има най-малко участие или вина за отношенията. Какво да направи - да накара дъщеря си да е като доведения брат?

# 3 467
Може би старият Гущер е опрощавал много грехове на сина си, предполагам хазартната зависимост е отдавна. Наливал и спасявал, докато не осъзнал, че изсипва в бездънна яма и оправия няма. Може би е сметнал, че единственият начин да се спаси това момче, е да удари дъното и да започне да се оттласква сам? Едва ли му е весело да гледа в какво се е превърнал сина му, но вероятно знае, че ако за пореден път даде пари, така ще продължи, докато е жив.

# 3 468
Аз мисля, че след цял живот нищо правене, гонитба на чалгарки, пиене и хазарт, плюс - разпиляване на събраното (независимо по какъв начин) дори и родния ти син ще ти отмилее. В един момент престава да ти пука. Все пак не оставяш на улицата малко дете.

# 3 469
Нели Сано е качила клип как е обзавела дома им.Честно да ви кажа на мен ми хареса много.
https://www.instagram.com/reel/DEIXrrdMvtG/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Като порасне бебчето, доста от декорацията ще трябва да се вдигнат.
Не ми харесаха изкуствените цветя по тоалетката и в хола.
И прозрачните кухненски шкафове.

Иначе е хубав и голям апартамента. И светъл.

# 3 470
  • София
Есил
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:
Камелия
Скрит текст:
Родата на Меси
Скрит текст:

# 3 471
Есил Дюран зорлем се е направила да прилича на Лили Иванова с тази прическа. Дано е перука.

# 3 472
  • Glasgow

Не сме коментирали скоро май Десито Цонева, напоследък ми е една кратка, нищо скандално, знае ли се какво се случва с нея.
в началото на декември бяхме на един полет, Единбург - София, само по гласа се разпознава ☺️много мъничка, губи се в тълпата. Беше с мъжа си, деца не видях. Приятна двойка, възпитани, то валеше супер силно, а закачиха само едни стълби и цялата навалица на едно място, толкова невъзпитани хора имаше, не разбирам това бутане, особено на стълбите, къде точно да отида или да се отместя 🤦🏻‍♀️ те си чакаха

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 02:21 от Jokerr

# 3 473
На мен ми е странно какво намира в Донков младата жена, с която се показва.
Защо да е странно ,явно каквото намират и поредните жени у Джизъса -невероятния секс ,който правят Joy

# 3 474
Кендъл. По принцип не съм голям фен на Дженъро-Кардашияновия катун, но с тази коса изглежда много добре
Скрит текст:

# 3 475
Kate Beckinsale
Скрит текст:

# 3 476
Кичът в няколко кадъра..

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 08:47 от G&B

# 3 477
Като видях снимката с платформите на батута и се сещам за една снимка на Николета Лозанова. Преди много време тя беше ходила на канго джъмпс и все си правеше снимки с обувките за канго - сещате се, с пружините отдолу. И на една почивка с Валери, май на Мавриций, беше занесла и обувките. И пуска една снимка в градината на хотела/вилата как подскача на тези пружини, разбира се с много сластна и предизвикателна муцка, сред едни палми. Просто цялата композиция беше абсурдна. За съжаление не мога да намеря снимката, беше забавна.

# 3 478
  • София
На Нели домът не ми хареса. Мебелите са функционални, банята ми хареса, но имам чувството, че където и да се обърна, някоя пръчка, клон или ресна ще ми бръкне в окото. Много изкуствени цветя навсякъде. Момичешката стая също ми е твърде кичозна. Но най-фрапираща и странна ми беше снимката на Сано, която те посреща още като влезеш. С две думи - да си “проектира”, но може би не съвсем професионално.

# 3 479
Е, посреща те този, който го е платил. А нейните разгологъзени снимки по стълбището?

Вчера се опитах да изгледам видео от 20 минути с гост при тото, когото следя - Христо Попов, ми, тото от 20 минути, 17 говори той. Ец, мец, на белослатинския си диалект. Просто щях да припадна. Поканил си супер интересен гост, имаш публика, а ти се държиш като бледо копие на учиндолския си идол. Първообразът дразнеше с всичките си прекъсвания, "заигравки" с публиката и словесни полюции, смятайте, колко дразнеше копието. Как пък за толкова време не се разви това момче откъм обща култура, изказ, как да артикулира правилно. Няма, поведението му е на човек, на  пета ракия у северозапада.

Общи условия

Активация на акаунт