Звездни Компромати- Декември'24

• 346 276
  • 3 918
  •   2
Отговори
# 3 450
  • Sofia
А коя е натуралната хубост от снимките?

# 3 451
Doli Heart Благодаря, така се прави.

На моменти ми идва една идея кичозна дневно-кухнята на Нели. Красива е, но на моменти ми тежи.
Виж, спалнята с това издърпване на леглото по средата, добре й се е получило. А  и визуално като се влезне в стаята, нямам усещането, че леглото е по средата на стаята.
Би ми било интересно да разгледам и други нейни проекти, мисля, че по-скоро ми допада как се справя в това й начинание.

# 3 452
  • София
Нели изглежда чудесно, жилището всяка скучаеща домакиня ровеща се в Пинтерст може да обзаведе по- добре. Дневната като изключим тапетите бива, но спалните са си аматьорщина особено с китките по стените. Нея за интериорен дизайнер ли я спрягахте?

# 3 453
А коя е натуралната хубост от снимките?
Антония певицата от Румъния.

# 3 454
Мен пък зелените стени и ресничките на Нели ми идват в повече. За ниво ентусиаст е ок, особено щом на нея ѝ харесва. Ама дано не се спряга за интериорен дизайнер.
Каква в тази звездомания дето я е затресла, да не би да се комплексира от снахата?

# 3 455
Нели Сано е качила клип как е обзавела дома им.Честно да ви кажа на мен ми хареса много.
А за мен най- уютно ми беше е стаята на дъщеря ѝ. Хола ми е някакъв ретро, а трябва да е модерен. Тъмните цветове не ми харесват. Горния етаж не го видях.

# 3 456
Жилището е правено с пари, има хубави елементи - харесаха ми шкафовете в кухнята, но и много кич. Облечените в камък колони в хола (като в банска кръчма), евтини картини от Айко по стените, изкуствени цветя, задължителния диван в тъмен тюркоаз (не, че е кич, но всеки втори дом е с този цвят диван и пердета), реснички и финтифлюшки. Постарала се е, личи си, но дизайнер? Ми да, всъщност, защо не? Повечето ни интериорни дизайнери не я превъзхождат много.

# 3 457
Метнах едно око на Нелиния инстаграм. Май никак не ѝ е бил приоритет, а тепърва ще става. Тя като цяло винаги ми е била симпатична. Особено на фона на скумрията Радост в периода Огледала. Със Сано са ми симпатична двойка. Тия напъни да става известна, ровене в стари истории и тн. на мен са ми гадни и се чудя защо на дърти години става за резил.

# 3 458
  • гр.Пловдив
Мария си изкарва от участия , Светла от какво може да изкара ?

Явно изкарва/т щом се издържат 5 човека + наем,Светлана ходи на фризъор да се боясисва и обикаля по моловете дори и в Дайхман и Зара ,за тези неща + издръжка на 4 деца и 2 възрастни едно 5к на месец не мърдат ...та реклами ли са,инстаграми и каквото изпадне,ама явно се справят с Хрисс

# 3 459
А какво стана, че изведнъж от Диор отидохме на Дайхман? Аз не разбрах. Християн в едно интервю каза, че не говори с баща си от 5 години. Сега ли чак свършиха парите?

# 3 460
Баща му не му говори , защото е продал къщите .

# 3 461
А на дъртият Гущер защо не му е дошло на ума да сапикяса синчето още в периода му с кака Мара? Ами при вече много изтървана ситуация и при четири внучета реши да спира кранчето. Хем от синковеца вече човек няма са стане, хем за дечицата обтегнато. И не става дума за парите само. Явно проклети дъртизми са го налегнали…

# 3 462
А на дъртият Гущер защо не му е дошло на ума да сапикяса синчето още в периода му с кака Мара? Ами при вече много изтървана ситуация и при четири внучета реши да спира кранчето. Хем от синковеца вече човек няма са стане, хем за дечицата обтегнато. И не става дума за парите само. Явно проклети дъртизми са го налегнали…

За да има за доведеното внуче.Той все с дъщерята на Диана сниман.

# 3 463
Мария си изкарва от участия , Светла от какво може да изкара ?

Явно изкарва/т щом се издържат 5 човека + наем,Светлана ходи на фризъор да се боясисва и обикаля по моловете дори и в Дайхман и Зара ,за тези неща + издръжка на 4 деца и 2 възрастни едно 5к на месец не мърдат ...та реклами ли са,инстаграми и каквото изпадне,ама явно се справят с Хрисс

5 к въобще няма да ги оправят гущерчетата

# 3 464
Айде сега Гущера длъжен ли е да им дава до безкрайност, той ако им даваше щяха да се размножат сигурно до 10 за по- сигурно. Така е като не мислиш дългосрочно и си взел глупава жена, непоправими щети следват.
Не сме коментирали скоро май Десито Цонева, напоследък ми е една крoтка, нищо скандално, знае ли се какво се случва с нея.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 02:48 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт