Звездни Компромати- Декември'24

• 346 265
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 435
На мен ми е странно какво намира в Донков младата жена, с която се показва.

# 3 436
Откъде тръгна легендата, че Донков тормози Радина?
От Къртицата.

И не е легенда!
Една жена каза…
А това за Къртицата вече как не ви омръзна. Едно манипулирано предаване.

Имаше сцена и май я удари. Колко да е манипулирано?

# 3 437
На мен ми е странно какво намира в Донков младата жена, с която се показва.
Кой знае. Каквото и Радина. Каквото и първата му жена. Или трамплин може би. А може и да са на един акъл.

# 3 438
  • Бургас
Радина е мега съсипана и разочарована, гледайте интервюто от ноември в Ничия земя. Като я питаха за раздялата каза “тръгнаха си едни 16 години”, за никоя жена не е лесно да приеме края на любовта и замяната й с по-млада жена, който не го е изпитал, няма представа колко голямо е разочарованието, много боли и трябва много време да се приеме

# 3 439
Трамплинът много нестабилен. На мен ми изглежда страшно изхабен, не като за годините си (на снимката с котката).

# 3 440
Аз пък не мога да си представя що за любов е и как ще страдаш, че си загубил нещо, ако си в тормоз перманентно. Пък то се вижда с просто око от Къртицата какъв студен манипулатор е той, как само й вменява неща, гаслайтва по учебник. Тя пък тия толкова години не се ли усети, в нея не заработи ли чувството за самосъхранение, що за превъзнасяне на този мъж. Сек@т на такива мъже е доста силна причина да си в началото яко хлътнала, който е бил с такъв тип мъж знае, но не може, няма как да стигне това плоско обаяние и манипулиране за 16 години. Все ще се усетиш, все ще предпочетеш себе си в един момент, и няма да си в ролята на изоставена,  недооценена, сменена или не знам си каква. Напротив, ще грееш даже, защото ще махнеш от себе си огромно бреме, тонове излишна тежест и ще го живееш най- накрая тоя живот! Следователно за мен тя си има и нейни си лични борби, които са й приоритет в допълнение с тормоза и са я свалиля долу с години..

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 00:14 от passionbiojuniper

# 3 441
Аз пък не мога да си представя що за любов е и как ще страдаш, че си загубил нещо, ако си в тормоз перманентно. Пък то се вижда с просто око от Къртицата какъв студен манипулатор е той, как само й вменява неща, гаслайтва по учебник. Тя пък тия толкова години не се ли усети, в нея не заработи ли чувството за самосъхранение, що за превъзнасяне на този мъж. Сек@т на такива мъже е доста силна причина са си в началото яко хлътнала, който е бил с такъв тип мъж знае, но не може, няма как да стигне това плоско обаяние и манипулиране за 16 години. Все ще се усетиш, все ще предпочетеш себе си в един момент, и няма да си в ролята на изоставена,  недооценена, сменена или не знам си каква, а ще грешка, защото ще махнеш от себе си огромно бреме, тонове излишна тежест и ще го живееш най- накрая тоя живот! Следователно за мен тя си има и нейни си лични борби, които са й приоритет в допълнение с тормоза и са я свалиля долу с години..

Това го вижда страничният наблюдател, жертвата не..

# 3 442
Радина е мега съсипана и разочарована, гледайте интервюто от ноември в Ничия земя. Като я питаха за раздялата каза “тръгнаха си едни 16 години”, за никоя жена не е лесно да приеме края на любовта и замяната й с по-млада жена, който не го е изпитал, няма представа колко голямо е разочарованието, много боли и трябва много време да се приеме
Радина първа афишира новата си връзка с Пламен Димов, който е 5 години по-млад от нея, на 33 години е и много по-млад от Донков (17 години по-млад). Може би пък на Донков не му е лесно, че е заменен от младо петле и за това се теши с младата кокошка?
Абе много трагедия, много страдание и драма. Със сигурност не е лесно да се прекрати толкова дълга връзка, но демонстрациите никога не съм ги харесвала - интервюта и купища фотосесии "с послание".

# 3 443
Нели Сано е качила клип как е обзавела дома им.Честно да ви кажа на мен ми хареса много.

# 3 444
  • Down south
Тези  Нели, Радина, Денков и Пешето са някакви vip персони ли?
Дайте нещо по-звездно Sunglasses

# 3 445
Ей, голямо дъвкане на Радина и льольото.
Нея я дъвчат, защото е дразнеща и леко надменна, много насериозно се беше взела. Двамата с Донков имаха токсична връзка с драми, от която се хранеха и двамата.
Отношението въобще не е провокирано от липса на съчувствие към самотните майки., аре са.

# 3 446
Реално не се знае кой - кой е зарязал.
Донков е с толкова наранено его, че на мен ми прилича, Радина да е кривнала, но да е нямала намерение да се превръща в нещо сериозно, а той да е разбрал. И да са се разделили. Тя звучи като жена, която съжалява за раздялата и сякаш изпитва вина... Но дори да е кривнала, в нейния случай не е глезотия или разврат, тя навярно от години не се чувства достатъчно обичана и обгрижена от Донков. Сякаш нещата, които изброи, че получава от човека до нея сега, звучаха като отговор на въпроса " Какво не получих от предишния си партньор, че се стигна дотук..." .

# 3 447
Аз мисля, че Радина трябва да се радва, че Донков си е намерил друга и не се занимава с нея, че можеше да я преследва, да я манипулира с децата, да я чака пред вратата на апартамента и да й чупи стойки и да я тормози, въобще ако наистина се е отървала бих казала, че е просто късметлийка. Понякога съм си мислела, че е просто в роля да е меланхолична и тъжна и прочее, но за съжаление смятам, че изглежда страшно изтормозена.
Русото не е нейния цвят, не я харесвам с руса коса и е загубила много от блясъка си. В едно интервю я гледах, не помня точно къде, съвсем скоро беше - неспокойна е, то се вижда и с просто око. Дано си подреди живота и продължи напред.

# 3 448
  • Sofia
Нели Сано е качила клип как е обзавела дома им.Честно да ви кажа на мен ми хареса много.
https://www.instagram.com/reel/DEIXrrdMvtG/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

# 3 449
За оправяне на вкуса след Палуни, Тоци, Грозили, Пилита, Гущери и прочие.
Натурална хубост просто.

Общи условия

Активация на акаунт