Звездни Компромати- Декември'24

• 346 265
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 420
  • Наблизо
Моите наблюдения са, че съчувствие липсва в каквито и да е ситуации, ако жената е сама с дете / деца. Затова тази жена трябва да се опре на самата себе си, да прави каквото иска и да излезе от трудния период. Радина да се снима, да ходи по интервюта и да не й пука кой какво казал. Полза от общественото мнение няма, тя себе си и децата да гледа.

В същото това време е 99% вероятно приятелите на Деян да го поздравяват за агнешкото, дето е забил. А за децата му - ами те си имат майка, тоест майки в неговия случай Simple Smile
За да излезеш от трудния период трябва да осъзнаеш,че е такъв и какъв точно.Колкото се вижда от постоянното й показване по медиите,тя се опитва да му натрие фасона,със снимки,със слаботелесния,който и той е набутан в тая каша.Ако само й се ръкопляска или не се реагира ,това ще продължи,може и да забие още повече тази вманиаченост.А Деян се хили и се радва още повече,че Радина,въпреки че уж го е зарязала,не може да живее без него.
А да потърсиш помощ е най—трудното,защото се иска да осъзнаеш,че имаш нужда от помощ.

# 3 421
Тоест Деян може да се снима с Кошка ли беше, а Радина не може? Защо така Simple Smile

# 3 422
Просто тя уж не изглежда наистина преодоляла го. Май това се коментира реално. Докато Деян изглежда, че му е кеф.

# 3 423
Откъде тръгна легендата, че Донков тормози Радина?
От Къртицата.
И това е единственото доказателство?😄

# 3 424
Интересно. Когато мъж се снима с жена на възраст да му бъде дъщеря, той е стабилен, всичко преодолял Simple Smile Когато жена се снима сама, тя не била нищо преодоляла Simple Smile Сори, смешно е.

# 3 425
Имаше и статии май. А и вероятно меланхоличното излъчване на Радина го е намеквало допълнително.

Интересно. Когато мъж се снима с жена на възраст да му бъде дъщеря, той е стабилен, всичко преодолял Simple Smile Когато жена се снима сама, тя не била нищо преодоляла Simple Smile Сори, смешно е.
Не е смешно. А по-скоро типично за него. Затова никой не се учудва. И изглежда естествено. А при нея - не.
И Радина е по-малка от Донков. И тя май е била в 20те като са се гаджосали.

# 3 426
  • Наблизо
Тоест Деян може да се снима с Кошка ли беше, а Радина не може? Защо така Simple Smile
Аз не съм ок и той да се снима,но разликата е,че той не изглежда в труден период.Показва се щастлив.Каква е истината,той си знае,но не го показва.Тя—да.Всякакви изяви,които крещят “Искам си Деян,без него съм нещастна”.

# 3 427
От Къртицата.

И не е легенда!

# 3 428
  • София
Ами Донков в Къртицата си упражняваш и физическо насилие над  нея, за психическо да не говорим. Колко повече доказателства трябват ? Тогава и съчувствах. След като остана с него и създадоха деца не мога.

# 3 429
Радина все си изглежда като измъчена, като жертва. С Деян, без него, все така си изглежда. Simple Smile

# 3 430
От Къртицата.

И не е легенда!
Една жена каза…
А това за Къртицата вече как не ви омръзна. Едно манипулирано предаване.

# 3 431
Радина все си изглежда като измъчена, като жертва. С Деян, без него, все така си изглежда. Simple Smile
Преди Деян Донков обаче, по времето на Стъклен дом, не изглеждаше измъчена и нещастна.
Написах в Google Радина Кърджилова Стъклен дом и там е една друга Радина. С повече килограми, по-жизнена и усмихната. И според мен не е само от разликата в годините. Връзката й с Деян Донков сякаш я е изсмукала и психически и физически.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 22:29 от Emerald81

# 3 432
Но и да не го е преодоляла, какво за укор има в това?

# 3 433
Аз не знам дали е нещастна, тя така си гледа постоянно. Може би е решила, че така е арт красива, нямам идея. Имам предвид - то дори и хората, които са много нещастни се усмихват на снимки ако искат. Тя просто не иска, не е от сега. Такива фотосесии си прави, гледа отегчено намусено, към погнусено.

Не ми е възможно да изгледам цял епизод от Къртицата, защото нямам толкова време. То трябва да се гледа не като фон, защото често има нощни тъмни кадри, а и субтитри.
Но гледах една много малка част, защото тук много често се обсъжда Къртицата и по-специално насилието, но не знам защо без да се каза нищо конкретно. Затова извучи като нещо неясно, недоказано, някакво може би психическо насилие.

В това което аз гледах Деян Донков скубеше Радина косата. Виждаше се, но и другите хора там също виждаха и коментираха. Той го правеше съзнателно, нарочно.
На другия ден тя му се сърди нещо, той отива да я пита ведро пресилено какво става, тя му казва за скубането и той супер спокоен и с нормален глас - лелее, ами сигурно нещо без да искам съм те оскубал, а чики, нищо такова не помня чики, няма такова нещо. Сторило ти се е, чики. Ама къде съм те оскубал, ама по главата ли, косата ли, абсурд това не се е случвало, няма такова нещо.
Като пълен психопат! Се едно е някаква откачалка тя

Това гледах само.
Ако е имало още може друг да разкаже.

Но той е насилник, физически и психически в тази ситуация, кой знае какви неща са ставали като е нямало камери. Не искам и да знам.

# 3 434
Но и да не го е преодоляла, какво за укор има в това?
Няма, според мен.
Но се коментира дали е или не предвид, че е в нова връзка, която тя сама обяви.

Общи условия

Активация на акаунт