Звездни Компромати- Декември'24

• 346 278
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 405
Първо Радина се показа с новия, разказа, че е обичана, че и държи ръката....бля, бля. И след това се появи снимка на Деян с новата. Някой очаква ли, че животът ще спре за него? Имаше даже в тази тема изречение как целувал децата си след като е бил с новата. А Радина не ги целува ли?!
Не се подлъгала. Влюбени си бяха и двамата, две деца създадоха, но нещо се е случило. Те си знаят. И животът на всеки продължава. Само че Радина се излага в момента, но коя жена не е страдала и правила глупости от любов?

# 3 406
И с какво се излага?

# 3 407
Радина да бяга с триста и да благодари, че затваря тази страница и да се излекува от Стокхолмския си синдром и ще започне да живее живота си на макс. Ама реално, а не изкуствено, колкото да дразни Донков.
Казвам го като човек точно жертва на такъв забравил се актьор. Аз млада и тъпа. В момента, в който вдигнах глава, животът ми започна.

# 3 408
  • София
Радина много добре изглежда да се чувства в ролята на жертва. И по време на връзката си с Донков съзнателно беше в такава роля и след приключването ѝ също. И двамата са в нови връзки, но пак горката Радина. Тя от както е популярна все е горката .

# 3 409
Е на Донков ли да съчувстваме Simple Smile

# 3 410
След Ингилизова, след Кристина Милева. Побийваше си я още много преди децата. Иначе да- тя си знае какво и е.

# 3 411
  • София
Именно. Само на децата мога са съчувствам аз.

# 3 412
Да, в България няма много съчувствие към жените, които отглеждат сами децата си. Даже злобата, която се излива към тях е прекомерна. Странно явление, но съвсем реално.

# 3 413
Явно ни чете относно косата. Поне корена и тона промени, сега остава и цвета да смени, ама едва ли, вероятно се стреми да наподоби новата приятелка на Донков, помня, че тук я постнахте пак руса беше.

# 3 414
  • Наблизо
Именно. Само на децата мога са съчувствам аз.
И аз.И двамата са със сериозни дефицити и нито неговите показност и с онова девойче,нито нейните опити да му натрие носа са ок,а нали беше в нова щастлива връзка.
Всъщност съчувствам и на слаботелесния.
Да, в България няма много съчувствие към жените, които отглеждат сами децата си. Даже злобата, която се излива към тях е прекомерна. Странно явление, но съвсем реално.
Всъщност ако излезе и каже “Трудно ми е с децата,не се справям” ,”Бившият мием тормози”,не вярвам някой да не и съчувства.Тя има и подкрепа от родителите си.

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 21:57 от BeautifulM

# 3 415
Откъде тръгна легендата, че Донков тормози Радина?

# 3 416
  • София
Още по- странно е да решиш да родиш деца от мъж, който упражнява каквото и да било насилие върху теб да ги обречеш на такава семейна среда.

# 3 417
Откъде тръгна легендата, че Донков тормози Радина?
От Къртицата.

# 3 418
Моите наблюдения са, че съчувствие липсва в каквито и да е ситуации, ако жената е сама с дете / деца. Затова тази жена трябва да се опре на самата себе си, да прави каквото иска и да излезе от трудния период. Радина да се снима, да ходи по интервюта и да не й пука кой какво казал. Полза от общественото мнение няма, тя себе си и децата да гледа.

В същото това време е 99% вероятно приятелите на Деян да го поздравяват за агнешкото, дето е забил. А за децата му - ами те си имат майка, тоест майки в неговия случай Simple Smile

# 3 419
Обратното обаче - сам мъж да си гледа собствените деца, е тогава всички го оплакват и му съчувстват. Къде сте видяли мъж след развода да си гледа сам децата през половината време? Горките нещастни, неумеятни мъже/бащи.

Общи условия

Активация на акаунт