Звездни Компромати- Декември'24

• 347 356
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 495
  • Наблизо
И на мен апартамента ми е много претрупан,тези камъчета и изкуствени китки са ми толкова кич.
Иначе е правено с много пари,но не виждам нито функционалността нито уюта.

# 3 496
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Такива снимки на мъжката половинка поставена на видно място в дома съм гледала,
че има във филми свързани с монархии в персийския залив. Тези купове ресни, прахосъбирачки,
изкуствени цветя, цветове в апартамента изобщо не ми харесват. Но, аз няма да живея там, а те,
така че да са живи и здрави и да се радват на новия си дом. Нели сега като интериорен дизайнер
ли иска да се пробва? Нали имаше сладкарница и правеше торти, какво стана с този и бизнес?
Синчето какво работи, за снахата ясно, но в момента младши как изхранва фемилито?

# 3 497
  • Бургас
Може Радина да му е била шута накрая, но причината е изневерите на Донков, тя може да има нова връзка, но хич не изглежда влюбена и щастлива…Донков доста месеци се подвизаваше  в Бургас, срещам го по улиците, есента ходих на постановката в нашия театър, където играят двамата с Кошко,  та със сигурност тяхната любов е по-отдавнашна…той хич не изглежда страдащ, а като чичко, горд да се показва с младото агнешко. Между другото тази млада русокоска преди беше муза на онзи режисьора Зоран, който имаше връзка със Силвия Петкова, та тя явно си търси такива по-големи и успешни мъже за трамплин, не знам тогава тя ли ги раздели, но пак така бързо след раздялата им се появи покрай него, явно е опасна рускиня, готова на всичко да пробие, чак толкова талантлива не ми се стори, ама и ролята и беше на лигла, та не останах възхитена

# 3 498
Аз се чудя на прозрачните шкафове в кухнята над мивката. Там се предполага подредени да си стоят скъпи чаши и чинии явно и то повече като изкуство, отколкото за ползване. Ако човек не може да си сложи любимите позахабени чаши за чай и кафе в шкафа над мивката, това не е дом за мен, а шоурум Blush

# 3 499
Идеята за кухнята на Нели на мен много ми хареса, но е практична само при наличието на т.нар. “черна кухня”. Дано да има килер, където да си трупа неестетичните пособия, иначе тази визия ще се запази само за снимки.
Карамански младши нали диджейства. Не че изхранва фемилито с това, но май му се води официалното занимание. Тя многодетната майка не знам колко прехрана изкарва от инфлуенсърската си професия. Определено не е на нивото на Богданска. Ама не ги мисля, все нещо капе покрай Пепелджийски.

# 3 500
Аз се чудя на прозрачните шкафове в кухнята над мивката. Там се предполага подредени да си стоят скъпи чаши и чинии явно и то повече като изкуство, отколкото за ползване. Ако човек не може да си сложи любимите позахабени чаши за чай и кафе в шкафа над мивката, това не е дом за мен, а шоурум Blush

Тъкмо това си помислих, не изглежда като кухня, в която наистина да се готви. В тия прозрачни шкафове къде място за машинарийки, за преса за чесън, за друго, освен за естетика 🤣

# 3 501
Целият дом е малко като за снимки. Особено коридорът/антрето с тези рафтчета с ароматизатори... Ние сме 4-ма възрастни в 1 апартамент, на тийновете връхните дрехи са обемни, и ако нямам някакъв функционален шкаф или гардероб наблизо, в коридора ми ще е едно струпване на дрехи и обувки. Нели ако не е предвидила подобни места за съхранение, не знам как решават този проблем. Особено като се струпат син, снаха и челяд.

# 3 502
Не са ли отживелица вече изкуствените цветя?! То и в лятната им каравана на морето е пълно с такива, вероятно дело пак на Нели.
В апартамента единствено ми харесва, че е просторен долу, зеления диван и шкафовете над кухненската част. Печка не се вижда, явно не готвят. Горе не видяхме какво е.
И с този портрет на Сано още на влизане, явно добре го четкат.

# 3 503
Изкуствените цветя бяха популярни в началото на 90-те. Явно тя там си живее.

# 3 504
  • Наблизо
Изкуствените цветя бяха популярни в началото на 90-те. Явно тя там си живее.
И цветовете са едни деведесетарски..Явно наистина там си живее,при рицарят на бял кон-мутрата.
Ивко Младши не работи нищо,явно го издържат Сано и Пепелджи с рекламите на боклуци за балами,които напоследък са 100% от интернет присъствието й.

# 3 505
Аз съм впечатлена от липсата на библиотека и книги. Моята мечта някой ден, когато си имам собствен дом, е именно библиотеката. Сано поне, като човек на изкуството, не чете ли.

# 3 506
Е, аз като човек, който чете непрекъснато, се чудя как да се отърва от личната библиотека. Да живеят обществените библиотеки!

# 3 507
  • Glasgow
Имаше списания някъде Grinning да ви кажа какво скоро научих дето сигурно хората ползват от десетилетия, аз май съм за другата тема, "какво научих днес"- че имало фалшиви книги за декорация Grinning Някакви модни корици, а всъщност куха кутийка.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 12:57 от Jokerr

# 3 508
На мен домът на Нели ми е прекалено 'женски'.

Черната Златка е при Мондьо.

# 3 509
Имам чувството, че Иво младши цял живот е статист в живота на някого. Дано да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт